Havøysund 2011

Vores tur til Havøysund iår var hel fantastisk ikke bare verjet men også fiskeriet.

Vi kom til campen onsdag aften hvor vi fik pakket ud og så var det ellers på vandet, den aften blev det til 2 flynder begge under målet.

Torsdag var det super vejr og vi prøvede nogle pladser fra sidste år men det gav ikke det store, 2 fisk med den ene lige over målet. Det var som om at fiskene ikke var kommet til pladsen, et par dage efter blev der fanget nogle op til lige over 40 kg.  

Fredag stod vi op kl. 02.00 og efter morgenmaden gik turen mod trollsundet heller ikke her var der nogle store fisk vi fik 3 flynder under målet og end del kontakter. vi sejlede i havn ved 10 tiden og efter end tidlig aftensmad kl. 14 skulle vi på langtur sammen med Ulf, da vi kom til pladsen skete der ikke det store de første par timer, I Ulf`s båd fik de en på omkring 15 kg. og så var der dødt igen. Vi søgte en plads lidt længere nordpå hvor vi fandt en lille god top som i løbet af 2 drev gav 2 fisk en på 24,5 og en på 26 kg. Nu var der god stemning i båden og sener på natten fik vi da også en del indenbords spicielt Jimmy der måtte føgles hjem af Casper kl halv 5 om morgenen og hvor vi skulle op og på langtur kl 08.00 næste dag, det skal så lige siges at han også var ude og sige hey til toiletkummen inden afgang.

Lørdag var vi så på langtur igen, vi havde aftalt at vi skulle afsted med de andre drenge fra den anden camp til en ny plads. Efter lang tids sejlas nåde vi frem til pladsen, de første par drev gav ikke det store. Men igen 2 drev i træk fik vi 2 mobbe drenge op i båden først fik Nichlas en på 31 kg og 136 cm super fisk og ny PR, og derefter fik Jimmy også en ny PR på 28 kg og 135 cm sener op af dagen fik vi 3 under målet og Casper fik også en ny PR på 20 kg og tilsidst fik Jimmy en på 10,2 kg. Igen var der højt humør i båden med 3 nye PRèr.

Søndag var vi tilbage på samme plads og det gik amok fra starten af, 2 drev gav 2 gode fisk på 17,4 og 24 kg så var vi igang. Fiskeriet kørte jævnt i 2-3 timer og vi fik 5 fisk mere 2 af dem lå på omkring 90 cm og en på 100 cm. Den dag blev det igen til 7 fisk i båden. SUPER. På vej hjem havde Brian lige en plads på 110 meter som vi skulle prøve det blev til 1 målertorsk og et par rødfisk hvor den ene var ny PR til Casper på 500 gr.

Mandag var der rigtig meget tåge og det blæste lidt så vi var kun lige ude og fiske rødspætter i en lille time som gav 3 rødspætter op til 1 kg langt fra godt fiskeri, man kan godt mærke at pladsen er lidt bombet inde i kanalen. Vi tog i havn og fik sovet lidt for vi havde aftalt med de andre at vi skulle afsted på langtur igen kl. 02.30.

Tirsdag var det sidste fiskedag og vi tog igen til den gode fiskeplads vi havde haft så godt fiskeri på, denne plads blev da også hurtigt døbt Paradise
denne dag blev endnu vildere end de andre 2 dage, vi var klar fra start for nu når det var sidste dag skulle der rigtig fiskes igennem, hvilket vi også gjorde.  Det var lidt over skyede og vi havde aften i forvejeden ekspermenteret lidt med at lave vores ejne jigs til det lidt mørkere vejr og det gav pote Nichlas startede med en ny PR på 157 cm og 54 kg på skalaen super fisk som gav kamp til stregen, først troede vi at det var bunden men dag bunden så begyndte at svømme vidste vi at det var en rigtig god fisk. Igen af os har nogensinde set en Edges stang bøje så meget, men fighten tog kun 20 min. 
John fik også en super fisk på hele 137 cm og 35 kg på skalaen og ny PR. Ud over de 2 super fik vi også en på 22,5 og 16,5 og en målertorsk på 14,5 kg.
Denne dag sluttede med 8 flyndere, og hvor Nichlas virkelig fik det til at køre med  en flynder på 54 kg. 22,5 kg. 8 kg. og en torsk på 14,5 kg. Kongedag.

Hele ugen sluttede med 31 flyndere i båden 4 over 10 kg. 6 over 20 kg. 2 over 30 kg. og 1 fisk over 50 kg. og 2 målertorsk.

Topfisk:

Nichlas: 22.5 kg - 31 kg. - 54 kg. Antal 13 flyndere.  og 2 målertorsk.

John: 24 kg. - 24.5 kg. - 35 kg. Antal 3 flyndere.

Jimmy: 10,2 kg. - 26 kg. - 28 kg. Antal 10 flyndere.

Casper: 16.5 kg. - 17.4 kg. - 20 kg. Antal 5 flyndere.

Under flynder fiskeriet kom der da også en masse bifangster såsom havkat og brosmer også her kom der nogle nye PRèr.

Mon ikke vi kommer til Havøysund igen til næste år måske i 14 dage

Tak for en kanon tur til John,Jimmy, Nichlas og casper.

Og tak til Brian Ahlers, Søren, Anders og Kasper for et kanon samarbejde,hyggelige stunder og kaffepauser på vandet, som gav nogle fede oplevelser.

Casper og Nichlas