Kinnarps 2013

Dette års Kinnarps var en konkurence som vi satsede meget på at få en god placering i hvilket indebar end masse træning. under konkurencen og træningen har vi ´fanget hele 20 arter hvor 18 af dem tæller med i konkurencen, ikke så tosset i sundet.

Under vores trænings fiskeri blev mange forskellige pladser blev prøvet af, nogle gav fisk og mange pladser uden det store udbytte. alle 6 fladfisk arter fik vi godt styr på og end del fine fisk kom i båden, skrubberne fik vi op til 1,1 kg. rødsptterne fik vi op til lige under kiloet og det samme med slethvar. Hårissingerne fik vi også nogle af op til 29 cm. Kuller fiskeriet var også godt vi fik dem op til 1,5 kg under træningen og mistede en ca 2 kg fisk i overfladen. fiskeriet efter bergylt og savgylt brugte vi ca halvanden time på med et godt resultat vi fik savgylter op til ca 100 gr. og en flot bergylt på 1150 gr. knurfiskeriet gik også fint med en del fisk omkring 30 cm

under træningen og konkurencen kom der en del nye bådrekorder og personlige rekorder. 5 nye PRèr og 4 BRèr.

første dag på konkurencen var der lovet gudevejr hvilket det også var hele dagen, dette var også første gang til Kinnarps hvor vi har haft så godt vejr, så vi var bare klar og fiskefeberen bangede der ud af, og nu følte vi at chancen for en god placering var der. Dagen gik efter planen bortset fra ulken som drillede lidt, men vi blev til gengæld belønnet med en fisk på 312 gr. 3 timer før lukketid skulle der bruges lidt tid på gylterne, hvor vi var pisse uheldige og mistede en rigtig god bergylte efter 30 sek faiht. stemningen dalede end del, og da vi ydeligere mistede 2 rigtig gode hug var stemningen meget trykket, og vi måtte opgive pladsen og komme videre hvis vi skulle holde planen. vi sluttede dog alligevel dagen af med et rigtig fint resultat på 14 arter og nogle gode fisk, såsom kuller på 1760 gr. og en lille glyse på 28 gr. ulk på 312 gr. og resten af fiskene var også i en fin størelse. efter første dag lå vi på en fin 2. plads.

andendagen havde de desværre lovet lidt skidt vejr fra syd, og gjorde at en del af de pladser som vi havde fisket godt på under træningen måtte opgives, hvilket gjorde at en del arter ikke rigtig kunne forbedres. på trods af det ikek så gode vejr fik vi alligevel 2 nye arter i båden og fisk forbedres rødspætten til 872 gr.

vi fik en fin 4. plads. første pladsen gik til Team Garmin/Abu andenpladsen til Martin Hubert fra Team Blæser der kun var 2 point efter førstepladsen. og tredje pladsen gik til danske team Vandskræk.

Til sidst skal der self. også lyde et kæmpe tak til Kinnarp havfiskeklub for en super fed konkurence der bare køre som det skal, med et fedt præmie bord og gode faciliteter. Denne er helt sikkert en vi kun kan opfordre andre dansker til at prøve.

casper og Nichlas