Tidligere opslag

Båden bliver forkælet

Båden er så småt ved at blive gjort klar til vinter og den bliver da forkælet med lidt nye godter  som i kan se på billedet er der nu 2 Simrad nss 9 evo 2 skærme i og et simrad bsm 3 modul, som skal sørge for at arbejde perfekt sammen med vores TM265lh chirp transduser, alt sammen noget der der vil optimere vores fiskeri. Vi vil self. gerne rose Palby Marine for god service og vejledning. 

Vi har ikke været på vandet efter de sidste par konkurrencer, som sagt bliver båden nusset lidt om og så er der jo også noget arbejde som skal indhentes. Vi håber self. ikke der går for lang tid inden vi igen skal på vandet. 

Casper

Jans fladfiskecup 1-11-15

Igår søndag deltog mig og Nichlas ved Jans fladfiskecup fra Helsingør, ombord på Fyrholm. Vejr forholdene var gode, men en stærk bundflod gjorde fiskeriet meget svært ude på det dybe, der kom dog lidt spætter på de dybe pladser inden, vi tog ind på det lavere vand, hvor der til gengæld var masser af skrubber, og af og til rødspætter. Alle mand fik godt med fisk gennem dagen men Nichlas fortsatte hvor han slap i sidste weekend, i fin stil satte han alle ombord på plads med et rigtig flot resultat, 82 point total og 12 point ned til nummer 2 som blev Niels Godsk med 70 point, 3er blev Brian Lorentzen også med 70 point men med færre spætter, super fisket af alle 3 mand tillykke herfra. Jeg selv fiskede lidt bedre end under EM, 8 pladsen blev det til med 49 point. 

Tak til Jan for igen i år at arrangere en super hyggelig og god tur, vi er selvfølgelig med igen næste år. Jeg vil samtidtig lige rose og sige tak til Jans lystfiskershop for at have leveret gode orme til os hele efteråret ved vores trænings fiskeri og alle vores konkurrencer. 

Casper
1. pladsen til Nichlas

Spætteture og EM i Fladfisk

Der har ikke lige været tid til opdatering på det sidste, men det er da blevet til noget fiskeri, forrige weekend var Mig og Nichlas på vandet for at fange spætter, fiskeriet var slet ikke lige så godt som sidst Nichlas havde været ude, men vi fik dog lidt bid, og Nichlas fik en enkelt lige over kiloet. 

Søndag var Nichlas igen på vandet, jeg havde for meget arbejde til at kunne tage med igen, så Jonas og Paw var taget med istedet for. Fiskeriet var lidt bedre denne dag da de fandt lidt nye områder, hvor de fik 2 fisk over kiloet, en skrubbe og en spætte. 

Vi har i weekenden deltaget ved EM i Fladfisk arrangeret af DHF fra Helsingør. Som blev afholdt fredag og lærdag, på skibene Fyrholm, Sværd og Skjold. Der blev trukket lod om skibene man skulle sejle med. Vi var fem mand der havde lejet hytte oppe i Helsingør, Mig, Nicklas, Jonas, Paw og Thomas. Fredag fiskede jeg selv på Skjold, Nichlas fiskede på Sværd sammen med Jonas og Thomas, og Paw på Fyrholm. Dagen var præget af rigtig meget vind der gjorde at vi blev nød til at ligge os ind under land syd for havnen, fiskeriet var meget godt taget vejret i betragtning, vi fiskede alle sammen meget jævn men især Nichlas gjorde det godt, han fik flere af de større fisk som var meget vigtigt da netop de større fisk gav flere point. Efter fredagen lå Nichlas på 4. pladsen ud af ca. 80 deltagere. Jeg selv lå langt nede på listen da det ikke lykkedes mig at fange en eneste af de store pointgivende fisk, nummer 56. Jonas lå nummer 33 - Thomas 42 og Paw lå helt i bunden da han tabte sit point klippekort.

Lørdag var det hårdt at komme op, vi havde besøg af både Danskere og Svendskere i hytten fredag aften og det gik lidt vildt for sig med bajerne, men hyggeligt var det. Vejret var meget bedre lørdag hvilket gav mulighed for at komme ud og fiske på noget dybere vand, Jeg selv fiskede på Sværd, Nichlas og Thomas på Fyrholm og Jonas og Paw på Skjold. Der var godt med spætter ude på det dybere vand, og flere fine spætter blev landet, det lykkedes Thomas at fange konkurrencens største fisk med en spætte på 1500 gr. og 54 cm, en flot fisk som dog skulle havde vejet meget mere end den gjorde.
Mange fiskede rigtig godt lørdag og flere røg længere op på listen, men Nichlas gjorde det især godt, faktisk så godt at han vandt titlen som Europa Mester med hele 111 fisk på de 2 dage konkurrencen løb over og 341 point, nummer 2 i konkurrencen blev vores svendske ven Magnus Landtblom (Torskekongen) med 319 point og 3er blev Daniel Møller også fra sverige med 318 point. Super godt fisket af Nichlas og det blev da i den grad også fejret om aften efter den fine Galla middag på Hotel Marienlyst. 

Det lykkedes også mig og Nichlas at blive nummer 3. i to-mands holds konkurrencen med samlet 540 point, 1er blev Michael Lorentzen og Martin Hubert med 562point, 2er med 553 point blev Benny Johansson og Henrik Karlen.

I Fire-mands konkurrencen blev vi nummer 5, hvilket nok kunne været blevet til en bedre placering hvis ikke at Paw havde mistet sit scorekort. 

Stort tillykke til alle de dygtige fiskere.

Vi vil gerne sige mange tak til DHF for det gode arbejde med hele mesterskabet, en super god konkurrence, som med sit catch and release system med klippekort, også er en meget bæredygtig måde at holde konkurrence på. Samtidig har det også været hyggeligt at lære mange nye mennesker at kende fra mange forskellige lande, tak til alle for en rigtig hyggelig og god weekend. 

Casper

Spætte tur og brakvands cup

I lørdags var Nichlas, John og Kenneth på sundet. De startede med at fiske lidt markreller som de fik op til ca 800 gr. Derefter gik de over til at fiske flade, hvilket vidste sig at blive rigtig godt. De fik fint med spætter mellem 700 og 900 gr. og to fine spætter på 1,05 og en rigtig fin en på 1,6 kg og 52 cm til Nichlas hvilket er ny BR. Alle store fisk blev genudsat, hvilket vi altid gør for at gøre vores,for at holde bestanden af de store fisk oppe, vi kunne jo også være heldig at fange en af dem igen til en konkurrence.

Weekenden brugte jeg på at deltage i Brakvands cuppen. Det var første gang jeg skulle deltage i denne konkurrence, men bestemt ikke den sidste. Selve konkurrencen er super godt stillet op og de ansvarlige for konkurrencen arbejder virkeligt hårdt og gør et super stykke arbejde, de skal virkelig have ros for deres arbejde. Selve fiskeriet var dog ikke så godt, helt klart vand, tang, sol og ingen vind gjorde gedderne meget sky, det var lige meget hvilken ang man præsenterende for dem så var de ikke meget for at bide. Vi havde utallige følgere og nap, men det blev kun til 5 fisk i båden på begge dage hvilket ikke var det vi havde håbet på, men det var nu en god og hyggelig weekend alligevel. Tak til Poul og Peter fra Honda Shoppen for pladsen i båden og tak til Peter og Jan for hyggeligt selskab i båden. 

Casper

1,6 kg

beretning om DM og kinnarps

Vi har lavet 2 mapper ude i menuen med lidt billeder og beretninger fra vores deltagelse i DM i Fladfisk og fra vores deltagelse i Garmin fiskefestival (Kinnarps). Næste konkurrence foregår på turbåd hvor Mig, Nichlas og Jonas deltager til EM i fladfisk, hvilket vi ser meget frem til, da vi ikke har deltaget i dette før. 

Casper

DM i fladfisk

i weekenden deltog Stormen i DM i fladfisk fra Onsevig, dog ikke med fuldt team, hverken mig eller jonas var med, hvilket gav plads til Paw og Thomas, og self. Nichlas og John. vejret var ikke noget at råbe hurra for, meget blæst og masser af regn tog på kræfterne, men til trods for det dårlige vejr, var det en vellykket konkurrence. Det lykkedes drengene at snuppe en 2. plads i Team konkurrencen og Thomas vandt titlen som Danmarks mester i den individuelle konkurrence. Stort tillykke til dem fra min side af, super godt fisket, jeg håber at vi i den kommende weekend kan gøre det lige så godt og om ikke andet bedre, når Mig, Nichlas og Jonas skal deltage til Kinnarps, fra Sverige af. 

Der vil blive lavet en større beretning om DM i fladfisk og Kinnarps efter weekenden. 

Casper

Overskrift 1

træning 30-8-15

i søndags var mig og nichlas på vandet, træningen er i fuld gang til de mange konkurencer, ikke bare nye pladser bliver prøvet men også mange nye teknikker og forfang. I søndags var målet mest at finde et godt sted til at fange knurhaner, hvilket vi også fandt, mange knurhaner var oppe at vende i båden iden de blev genudsat, den størstevi fik var fine 40 cm desværre var den noget tynd så den havde ikke den vægt som den burde have. ud over de mange knurhaner vi vi fisket lidt andet, og ialt på dagen kom der 11 arter i båden, en fin dag, som dog blev ødelagt lidt af en bøde fra den svenske kystbevogtning, sure penge, men så må man jo bare passe mere på når man ved de er der. 
vi vil opdatere løbende under træningen.

Casper

træningen er så småt begyndt 25-8-15

I weekenden var Stormen II på vandet begge dage lørdag var mig, Nichlas og John på vandet efter spætter, vi fandt dem hurtigt og fik en del i båden op til lige under kiloet, de fleste blev dog genudsat. søndag var bare mere en hyggetur det var kun mig og Nichlas som var på vandet, vi skulle mest af alt fange sild til ang de kommende ture, noget fiskeri der normalt ikke er særligt ophidsende, men med mange pæne sej og torsk gjorde det det lidt mere sjovt at fange, der kom desuden også lidt makreller i båden.  

Det næste stykke tid vil blive brugt på træning til Kinnarps som vi self. deltager i igen i år, desuden skal Stormen II også til Onsevig og deltage i DM i fladfisk dog uden deltagelse fra min side, så er kamp programmet sat, så der bliver lidt at se til, vi vil prøve så vidt muligt at opdatere her på siden. 

Casper

Havøysund

Jonas er netop nu på vej hjem fra en tur til Havøysund med sin far, de har oplevet et godt fiskeri efter mange forskellige arter. antal mæssigt har de ikke fået vildt mange flyndere men, dette var heller ikke målet for turen, Jonas far havde aldrig fanget en flynder før, men det blev der lavet om på da han fik et par stykker op til 120 ca. tillykke med den nye PR. Jonas som har fanget flynder før op til 136 cm lavede også ny PR. med en fisk på 180 cm. i super kondition, fisken huggede på en 12ibs stang så den satte virkelig Jonas på arbejde, fisken startede med at trække dem fra 30 meter ud på 60 meters dybde hvor det derefter stod på rent tovtrækkeri og utallige udlød, hele 2 timer skulle der gå og en ekstra mand måtte komme over og hjælpe da de jo kun var 2 mand i båden, før de kunne få målt fisken og taget billeder, inden den blev genudsat. flot fisk og noget af en oplevelse at få sådan en fisk på så let grej. Stort tillykke med fisken jonas. Udover flyndere fik de også utllige rødspætter over kiloet, 9 over havlandet kg op til 2 kg. rødfisk op til 2-3 kg og katte op til 4 kg. fint resultat på en uge i Havøysund hvor der self også har været blæsevejrs dage. 

billeder af fiske kommer sener. 

Casper

Sundet og storebælt 8-9 aug 2015

Lørdag var jeg en tur på sundet med den gamle og søren til og starte med skulle vi lige se om vi kunne finde lidt torsk. De torsk fandt vi aldrig så vi gik over til lidt hvar fiskeri. Der skulle gå lidt tid før vi fandt dem og et par pladser blev prøvet. Men efter 2-3 timer fandt vi dem også kom der ellers gang i fiskeri med pighvar op til 970 gr og spætte på 950 gr.


Søndag skulle Storebælt prøves med et hvar sats. Fiskeriet var lidt det samme som i sundet en lidt svær start men efter lidt tid kom de i biddet dov med en del små men også en del imellem 5-900 gr vi fik pig op til 1.1 kg og slethvar på 650 gr. til sammen på de to dage kom vi op på 41 pig/slethvar i båden mange kom ud igen og kun 7-8 fisk kom med hjem til lidt mad.

Nichlas  

Per med pighvar på 1,1 kg

Hyggetur på sundet 1-8-15

Mig, Nichlas og John tog en hyggetur på sundet som endte med at blive en super dag. Vi startede med at fiske efter makreller, hvilket der var mange af rigtig mange, dog manglede der noget størrelse på mange af dem, efter den første time havde der allerede været 60-70 stykker oppe at vende i båden. Derefter skulle vi lige prøvet et nyt område efter knurhaner, dette område vidste sig at være ud over alle forventninger, efter bare 20 sekunder fik Nichlas en flot Rød Knurhane på 440 gr. ny PR og BR. Undertegnede fik over ny PR og BR med en Grå Knurhane på 420 gr. På de par timer vi fiskede der kom der 10 stykker i båden, en ny plads som bliver meget spændene at prøve igen om en måneds tid, alle fiskene blev self. genudsat.

Efter det gode Knurhane fiskeri tog vi på Hvar pladsen og fiskede der resten af dagen, hvor vi fik 14 stykker på til 700 gr. Super dejlig dag med fantastisk vejr. Har lagt lidt billeder ind under DIVERSE FISK.

Casper

PR og BR 440 gr.

multe ture og revet

Hen over sommeren er Nichlas gået hen og fået en multe psykose, mange timer er blevet brugt på at fange EN skide multe, som dog gav en fight der var vente tiden vær. ikke den største multe men en fin en på 2,2 kg.

I Nichlas ferie var han taget en tur på revet med Bodil som skulle have været e 2 dags tur, men blev lavet om til en 30 timers tur grundet dårligt vejr. Efter 12 timers sejlads kom de til det første vrag som desværre ikke gav den store gevindst, gennem dagen blev der fiskes på flere vrag, som primært kastede Langer af sig, der blev landet 3 måler Langer op til 13,5 kg. Ask fik turens største Sej på 10,5 kg. udover dette kom der katte op til 5 kg. Nichlas var ikke så heldig, han fik Lange op til 6,5 kg. og en bonus rødfisk på 250 gr.

Casper

2,2 kg.

Buletur 4-7-2015

Igår var der fuldt mandskab ombord på Stormen II, vi var 5 mand i båden og tog tidligt ud, kl. 3.45 forlod vi havnen og satte kursen mod pladserne. Da vi ankom var der fatisk ikke rigtig noget at lodde, så der blev søgt på lidt forskellige pladser. Der kom dog en del fisk op og vende i båden gennem dagen, men mange røg også ud igen, da der ikke altid var god størrelsen på fiskene. Største fisk på dagen stod skipper for, med en fisk på 8.3 kg. Men en hyggelig dag i godt selskab var det men også en meget varm og vindstille dag. 

Vi håber på en tur igen snart. 

Casper

Sommer torsk 13-06-2015

Torskene er jo begyndt at stille sig og Nichlas og Co. har været ude et par gange, der har været fint med torsk på turene og en fin gennemsnits størrelse på fiskene, desværre har de ikke fået nogle sommermålere, men de har fået dem op til 8-9 kg. Nichlas og John har også været på tur med Peter Olsen i hans Orka 600 efter torsk, der var der ikke rigtig gang i dem, så de gik over til at mede spætter istedet for, hvilket gav 45 spætter fin antal men ikke nogen over 600-700 gr. 

Jeg selv er kommet hjem fra Nepal, vi skulle først være kommet hjem i slutningnen af denne måned men pga. jordskælvene følte vi ikke at det var sikkert at blive dernede mere, så nu er jeg igen på med fiskeriet og hold nu op hvor har jeg savnet det. Håber på en tur hurtigts muligt. 

Casper

BORNHOLM 2015

Så har jeg fået skrevet en beretning om vores 14 dage på Bornholm Det kan findes i mappen ( master/Bornholm

Nichlas

17 kg

Bornholm 20-4-15

Så er vi kommet til den dejlige ø Bornholm.  Søndag kom vi på vandet i gude vejr og lidt svært fiskeri men vi fik da lidt bid og to fine laks på ca 6 kg kom i båden. I dag mandag kom vi igen på vandet men lidt for meget vind om morgen gjorde at vi først kom på vandet efter kl 12, men efter der blev det super vejr vi fik 5-6 timer på vandet og fik 3 fine laks i båden 2 på ca 6 kg og en på 8,5 kg. Vi håber på godt vejr i morgen så vi kan være klar til onsdag.


Nichlas


  

Bornholm / trolling master / 16-4-15

Så er det i morgen vi tager til Bornholm, vi glæder os som små børn til og prøve vores første trolling master teamet den første uge til master hedder DON JOHNSON / MUEREREN / RØDSKÆG.   I går var jeg lige en tur forbi lars og einar fra Danish lure for en tur til bornholm uden lidt nye blink går bare ikke. I dag var poul fra Honda shoppen forbi for at lave service på motoren så alt skulle være tip top.  


Nichlas

Danish lure

trolling master

Som sagt tager vi 14 dage til Bornholm i uge 17-18, først uge bliver til trolling master og ugen efter bliver med vores hygge hold som vi har været sammen med i en del år. Stormen er også i fuld gang med og blive klar og alt det nye er ved og blive sat op det bliver bare super godt, det bliver også godt og få gang i vores lowrance  gen 3 med den nye lede transducer.

LOWRANCE 24-03-14

Så kom der lidt nye ting hjem til STORMEN


Nichlas

Målere og slut på vintersæsonen ( 12-03-15 )

Vi undskylder den dårlige opdatering der har været på siden, på det sidste, men tiden har ikke lige været der, men tid er der masser af nu da jeg selv lægger der hjemme med gips på hånden og ikke kan en skid de næste 3 uger, men så kan man jo lærer det.  Før mit lille uheld har stormen været på vandet både i Storebælt og Østersøen og vi har efter lang kamp de sidste 3-4 år ramt det fiskeri man går og drømmer om dog blev det kun til en enkelt dag hvor det var HELT VILDT.  

Dagen startede lidt skidt med en del tåge, så vi kom først på pladsen ved en 10 tiden, det gjorde nu ikke så meget, vi gav den gas og ca 25 fisk kom i båden ud f dem var 13 over 10 kg op til 16,2 kg og resten lå imellem 7 og 10 kg AV for en dag    

Vi slutter også her med vores vintersæson efter torsk det er ikke blevet til mange ture i år, kun 8 ture er det blevet til, men fiskeriet har været fint på næsten alle ture og når vi regner sammen er vi da kommet op på 25 måler med top fisk på 17,2 kg så vi er godt tilfredse. Nu skal vi have gjort stormen klar til laksefiskeri og lidt andre ting skal også på plads, men mere om det senere. 


Nichlas 


Far og søn 10,5 kg og 16,2 kg i samme stop

Bule tur 5-2-15

Så kom stormen igen på vandet vejret var super og fiskeriet var også godt med fisk på flere pladser så der var lidt og se på. Vi fik fint med fisk i båden imellem 9,5 og 4 kg også kom jonas også på tavlen med en fin måler på 12,3 kg tillykke til ham og tak for en sjov dag på vandet.Nichlas

Jonas 12,3 kg

Buletur 30-01 - 31-01 - 01-02-15


FREDAG: 

Stormen var på sundet i fredags en dag der ikke er så meget og skrive om. 

Vi kom på MANGE pladser den dag men det hjælp ikke noget så vi tog tilbage til alle de andre både hvor der var kommet lidt gang i den men det holdt dov kun i en lille time også var de fisk væk igen så vi tog i havn med 6 fisk op til 6 kg. 


LØRDAG

Lørdag var jeg igen på vandet. dagen starte på samme måde som fredag. Først efter kl 13 kom der gang i fiskeriet med en del 1-3 meter RØDE buler og der gik heller ikke langt tid før der kom en fin gris i båden på 17,2 kg til Jimmie som nu har den nye BR på hans første tur i stormen.


SØNDAG


Søndag havde mig og den gamle fået en invitation til en lille hygge tur ombord på JAWS. Det var en tur der mest skulle bruges på og se på alt det nye han har fået i fra Lowrance men kæppen var self også kommet med og vi fik til sammen 7 fisk op til 5 kg. Tak til peter fra Honda shoppen for en super god tur.


Nichlas

  

Jimmie 17,2 kg

Buletur 25-01-15

Igår var vi på vandet og båden var fyldt op, Mig, Nichlas, Jonas, Paw og Kennent. Fiskeriet startede lidt skidt, der var mange fisk at lodde oppe i vandet, men de stillede sig stille og roligt ned, ikke i nogen store buler men mere som fnuller, de var dog alligevel til at ramme. Der var i den grad også mange både på vandet, med det er jo også forståelige med det super fiskeri der er lige nu. Vi så flere målere blive landet og der gik heller ikke længe inden vi hurtigt havde 2 i båden, en til Paw på 11,5 kg og en til Kennent på 12,75 Ny PR. Tillykke med den. Ved 10 tiden døde det lidt ud der hvor vi lå, og jeg skulle alligevel tidligt ind, for jeg rejser til Nepal i 6 måneder for at arbejde på et børnehjem. Det er godt nok et lidt kedeligt tidspunkt at tage afsted på når der er så mange store fisk derude nu, men mon ikke også der er nogle monstre jeg kan fange dernede. Jeg ønsker jer alle sammen godt fiske år indtil jeg kommer hjem igen, vil self. opdatere dernede fra når jeg har fået fisket lidt. 

Det blev kun til de 2 målere på båden igår, men der var fint med fisk og alle med en go størrelse på. 

Casper
Kennent med PR på 12,75

Buletur 21-01-15

Onsdag var mig, Nichlas og John på vandet, vi havde håbet og troede meget på at det skulle være denne dag hvor fiskeriet skulle gå amok, efter at Egon havde været på besøg. Vi var taget meget tidligt på vandet, så der var stadig kulsort da vi tog ud. De første par timer søgte vi mange pladser igennem men der var intet at lodde, så tog vi ned til de pladser hvor vi startede og her var der kommet rigtig godt gang i fiskeriet, vi lå hurtigt en håndfuld småbåde og nogle turbåde. Bulerne stod massivt og var knald røde, og fiskene der kom op var i en rigtig fin størelse, på de første 7 fisk vi fik var der ikke nogen under 5 kg. så det må siges at være en super gennemsnits vægt. Vi havde dog lidt svært ved at ramme bulerne og vi forstod aldrig rigtig hvordan vi skulle fiske på dem, før vi fik nok og prøvede at smide på dem den modsatte vej, dette virkede virkelig for os, vi stod flere gange med fisk på alle sammen og fiskene blev også større, ved 11 tiden kom den første måler i båden 10 kg til undertegnede og i samme stop smed Nichlas en rigtig fin fisk i overfladen som havde bidt på gummimakken, KLART en måler, men fisken skal jo også vinde en gang i mellem. John var nærmest gået i stå hvis han overhovede var kommet igang, før han fik et rigtig godt hug, inden han overhovedet havde ramt bunden, stille og roligt fik han pumpet den op og en flot fisk på 15 kg hvilket er ny båd rekord i Stormen ramte dækket. Vi fortsatte i samme stil, og fik også Nichlas på tavlen med en fisk på 10,3 kg og John sluttede af med sin anden måler på dagen på 12 kg. Ialt 4 stk over målet og en ny båd rekord, det må siges at være en kanon dag. 

Meldingerne fra sundet torsdag og fredag har været super gode, og Stormen er self på vandet i weekenden og så må vi se om vi kan gentage onsdagen gode resultat. 

Casper
Nichlas med måler på 10,3 kg.

Gedde tur 1-1-15

Har ikke lige haft tid til at skrive om min sidste tur, nytårsdag trodsede mig og Einar nytårs tømremændene og tog sydover til brakvandet, for at se og vi kunne få krogen i nogle store gedder. Gedder var der masser af og vi havde det hele for os selv, men de store var der bare ikke lige den dag, vi fik i alt 37 gedder men ikke noget med størelse på, alle fiskene blev self. genudsat. Vi ser frem skal at komme på vandet igen når blæsten har lagt sig. 

Casper

Godt Nytår!!!!

Vi i Teamet vil gerne ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår. og pas nu på fingrene man skulle jo gerne kunne fiske 

Vi har været på nogle buleture mellem jul og nytår. Fiskeriet har været godt alle gangene, og det ser meget lovende ud fremover, mange af fiskene vi har fanget har haft en rigtig fin størrelse, men desværre har vi ikke fået nogen over, men har fået dem op til lidt over 9 kg. og mange fisk mellem 5-7 kg.

Vi regner med at være på vandet igen når tømmermændene er væk.

GODT NYTÅR

Casper

Kyst tur 30-11-14

I søndags var Nichlas taget alene på vest kysten efter burhøns (steelheads) det lykkes ham at fange 2 fisk der begge vejede 3.5 kg. ellers var der fint med fisk i vandet. 

Vi er så småt ved at gøre Stormen II klar til bule sæsonen, men det er dog ikke noget voldsomt fiskeri man høre om fra sundet endnu, men mon ikke det kommer snart. 

Casper 

Gedde tur 25-11-14

Igår var jeg taget med Einar sydover for at fiske efter gedder i brakvandet, i hans nye Linder 400. Vi kom lidt sent afsted, så vi var først ude ved halv 10 tiden. Efter kort tids fiskeri kom den første i båden, en på 6 kg. til mig som var min første gedde nogensinde, og også dagens største. Desværre var der så meget lort i vandet, at vi fik det på i hver kast, så det var ikke optimale forhold. Men det var nu alligevel en hyggelig dag med kanon godt vejr. 

Samtidig var Einar også blevet færdig, med alle de mede pirke han skulle male for os, hvilket vi kun kan været tilfredse med, de kan sku bare det der med at male, dem fra Danish Lure. Tak 

Og husk nu at der er stor Julefest hos Honda Shoppen Lørdag d. 6. dec. fra kl. 9.00 - 15.00 på Carl Jacobsens vej 20. Valby. Med gløgg og æbleskiver og masser af gode tilbud. 

Casper
Nye pirke til mede fiskeri malet af Danish Lure.

Jans fladfiske cup 2-11-14

Så kom vi endelig ud at fiske igen, både mig og Nichlas deltog i Jans fladfiske cup i weekenden, hvor der blev fisket fra Sværd og Fyrholm. Lørdag var der grand slam konkurrence, denne deltog vi dog ikke i, men der blev ellers fanget nogle yderst pæne fisk bla. fik Jimmy en spætte på 1.8 kg og kun 47 cm lang, en rigtig tyksak. Søndag hvor vi deltog, var fiskeriet dog slet ikke lige så godt, der blev ikke fanget så mange fisk som der ellers bliver ved denne konkurrence. Der var til gengæld lavet lidt om på reglerne, normalt trækker man et nummer og vælger plads derefter. Nu trak man et nummer og så var dit nummer placeret et vidst sted på båden, og kl. 11.30 skulle man rykke sig 7 numre til højre. En god forbedring af reglerne der gør det noget mere fair for alle. placerings mæssigt var vi ikke helt gode denne gang mig og Nichlas. Nichlas blev nummer 7 og jeg selv lå vidst et stykke derned af. Men sådan er det jo nogle gange. 
Det var ellers som altid en rigtig hyggelig dag, dog måtte fiskeriet gerne havet været bedre. 

Tak til Jan for en hyggelig Konkurrence 

Casper

Ikke meget fiskeri 23-10-14

Det er ikke rigtig blevet til noget fiskeri efter DM og Kinnarps, både mig og Nichlas har haft travlt med arbejde. Dog er det blevet til en enkel tur for Nichlas som var ude for at fiske flade, men der var vidst ikke det store at sige om den tur. Vi håber der snart kommer lidt gang i den igen, der er jo også snart Jans fladfiske cup og grand slam fra turbådene i Helsingør d. 1. og 2. i 11-14 som vi begge to deltager i. 

Casper

Resume af DM i fiskeri og Kinnarps

Så er der blevet skrevet beretning fra træningen op til DM i fiskeri og Kinnarps samt beretning fra begge konkurrencer. Det kan findes i mappen under DM og Kinnarps 2014. 

Casper

Kinnarps nærmer sig

Så er det snart weekend igen og tid til Kinnarps. Båden er blevet gjordt klar igen efter DM og der er idag blevet lavet service på motoren af Peter og Poul fra Honda shoppen, som var så flinke at komme ud til os idag da vi ikke have mulighed for at komme til dem. Kan ikke sige det for mange gange det er super service de yder. Tak for hjælpen. 

Mig og Nichlas skal på vandet i morgen og lige få de sidste ting på plads og fredag er Jonas også med, det skal nok blive vildt, håber vi 

Casper

DM i fiskeri 2014 6 og 7 sep.

Der var jo DM i fiskeri fra Helsingør i weekenden. Vi var self fuldt mandskab Nichlas, mig , John og Jonas. Vejret var super hele weekenden. efter første dag lå vi på 2. pladsen og vi skulle ud 2. dag og fiske rigtig godt for at holde os i top 3. desværre havde vi en rigtig skidt dag i forhold til fiskeriet, vi mistede fisk vi skulle have, lige inden netningen. Så vi kom kune ind med en forbedret sild og en lille hornfisk. Det blev til en 4. plads til os, selvom vi havde håbet på en plads i top 3. men vi må bare gøre det bedre næste gang, Kinnarps venter os i denne weekend, så der satser vi på at kunne gøre det bedre

Vinderene af DM blev Team vandskræk med 15 arter. andenpladsen gik til Team Wupti og tredjepladsen gik til Blæseren. tillykke til dem og godt fisket. 

Tak til SSK for et godt arrangement. 

Efter Kinnarps laver jeg en samlet mappe med beretninger og billeder fra både DM og kinnarps og træningen op til.

Casper

Træningen er gået igang 2-8-14 og 3-8-14

Lørdag var mig og Nichlas på vandet, så træningen til DM i fiskeri og KInnarps er så småt gået igang. Lørdag var John med som også er med på holdet til DM, så må vi se om den gamle kan følge med de unge  han fiskede dog rigtig godt lørdag hvor han var med, men lad os nu se om det var en engangs fornøjelse. fiskeriet var nogenlunde i weekenden vi fiskede mest efter flade så det blev ikke til så mange arter som sidste weekend hvor der kom 14 arter i båden. kun 6 arter blev det til denne weekend, men der er jo stadig noget tid til at få det hele på plads til konkurrencerne. der vil måske blive plads til nogle aften ture i løbet af ugen, ellers er vi fuldt hold på i weekenden Mig, NIchlas, Jonas og John.

Casper

Weekend med Art fiskeri 25-26-27/07

fredag, lørdag og søndag har Stormen II været på vandet, der var jo lovet godt vejr så det var bare med at komme ud. fredag fiskede Nichlas alene, lørdag var det mig og Nicholas og søndag havde Nichlas, Søren og hans søn med ude. fiskeriet var generelt godt og der blev landede mange arter og også ny BR i ulk på 350 gr. over hele weekenden blev der fanget 14 arter hvilket man da kun kan være tilfreds med, og ikke kan klage over. rødspætte fiskeriet var især godt om søndagen, men ikke nogen over kiloet men mange optil 700-800 gr. 

I August vil der blive fisket rigtig meget frem mod DM i arter og Kinnarps som jo ligger den 1. og 2. weekend i September. Der vil blive opdateret efter turene. Vi håber på at se mange deltagene både til DM og KInnarps.  
Nichlas me BR og PR ulk på 350 gr.

Hjemme fra ferie

Er lige kommet hjem fra ferie med sviger familien i Thailand, hvor der self blev fisket lidt. Jeg har lavet en mappe der hedder Thailand 2014 som ligger i menuen, med billeder og beretning. 

Casper

Kattegat 4-7-14 - 5-7-14

Planen var at jeg skulle hav været på en vrag tur med min fætter men vejret ville ikke det samme som os så det blev til et nat sats efter tunger/pighvar. Da vi kom op til nord kysten fandt vi ud af at vi ikke kunne lægge på den plads som vi godt ville da der var alt for meget vind så en ny plads skulle prøves. Natten var super hyggelig men fiskeriet var ikke godt det blev kun til lidt flade men bare ikke nogle pighvar eller tunge. Vi stod op igen ved en 7 tiden og ville give hvar fiskeriet en 3-4 timer det gik heller ikke super godt da vi kun fik to pighvar op til 36 cm. 

Nichlas  
Ny pr 36 cm

Furesøen - Øresund

For godt 14 dage siden var jeg på min første sandart tur sammen med paw super fedt fiskeri men turen gav dov kun lidt gedder op til ca 5 kg men det er noget der skal prøves igen

I søndags var vi igen på torske tur på sundet og igen igen var det super fiskeri med store flotte buler men de helt store fisk var der ikke mange af vi fik dem op til 7 kg og hørte om en måler

Nichlas

Hvarsats 15-6-14

Efter at have snakket meget meget længe om at udforske det sydlige Øresund, blev det endelig en realitet. Målet var de flade og vi ville især se om vi kunne finde nogle hvar pladser. Vi satte båden i i Kastrup havn kl. 04.30. Efter en halv time sejlads var vi ved broen, vi havde på forhånd udvalgt en del pladser der så spændene ud på kortet, men det kunne vi efter kort tids fiskeri fastslå at de ikke var, man kunne nærmest ikke ramme bunden før at hele ens tackel var indsmurt i møg. I 3 timer prøvede vi mange mange pladser af men det var det samme alle steder. Vi opgav og tog længere nordpå for at bade lidt orm. Her mødte vi et vildt fiskeri efter skrubber og issinger, dog var der ikke rigtig nogle med god størrelse på, men mange det var der ellers var det en dejlig solrig dag på vandet uden vind

Casper
Billedet viser tydeligt hvor dårligt fiskeriet var, men vi kunne da holde humøret oppe.

Buletur 8-6-14 - 9-6-14

I søndags kom Stormen på årets først sommerbuletur med i båden var den gamle og Kenneth. Vi tog ud kl lort  og var den først båd ude, på de første pladser blev vi med det samme mødt af flotte bule på 3-5 meter og fine fisk på 2-5 kg men dov ikke nogle store. Vi var på mange pladser i løbet af dagen og det var lidt det samme på alle pladser fine buler men ikke nogle store fisk vi fik dem op til ca 6 kg.

Mandag var jeg igen på vandet og med som gæster var paw og thomas Vejret og fiskeriet var igen i top vi kunne heller ikke denne dag finde de store fisk selvom vi igen var på næsten alle pladser ved veen så Vi blev på de små toppe næsten hele dagen og fik mange fine fisk op til 7 kg. 


Nichlas  

Weekendtur 31-5-14 og 1-6-14

lørdag morgen tog Nichlas og Jonas til Helsingør med båden, dagen blev brugt på testfiskeri efter nye pladser og nye arter. målet var gylter og langer på rent tilfældige pladser i områder vi ikke har fisket før. det gav dog slet ikke pote men det gjorde os da klogere på at de nok ikke var der hvor de fiskede. De blev i Helsingør havn og sov i båden, og brugte også nogle timer på natfiskeri, hvilket kun gav nogle småtorsk, skrubber og issinger. Søndag morgen mødte jeg op efter at have tømt tanken for morgenbrød, vejret var super dejligt ingen vind og masser af sol fra en blå himmel. Der skulle igen bruges tid på at finde nye pladser men denne gang på pig og slethvar, vi prøvede nye områder hele dagen men uden resultat, så sidst på dagen blev der brugt 2 timer på de pladser vi havde i forvejen, hvilket heller ikke gav det store, men dog alligevel de rigtige, 3 små pighvar op til målet blev det til. Selvom det ikke var en weekend med gode resultater var det dog alligevel super hyggeligt og dejligt at komme ud og nyde vejret. 

Casper

Vesterhavet 17-05-14 - 18-05-14

Lørdag skulle børsmose strand prøves da vi kom frem ca kl 8 stod der ca 20-25 andre fiskere men vi fandt en plads og kom igang med vores fiskeri efter 7 timers fiskeri havde vi kun fået en lille pighvar og havde heller ikke set nogle andre fange noget. Så ved en 16 tiden tog vi til henne strand og ville fiske der ind til solen gik ned også her blev det kun til en lille pighvar og to smidt. 

søndag tog vi tilbage til børsmose strand og ville give den 4 timer hvor efter vi ville prøve vejers strand. Det blev lidt det samme som lørdagen konge vejr og svag vind og skidt fiskeri og mange folk blev mødt på de mange pladser som ikke havde fået fisk.   ialt blev det til 16 timers fiskeri  2 små pighvar og 3 smidt og ca 80-95 andre fiskere blev set og alle dem vi stod ved fik heller ikke nogle fisk. Tak til fætter for en super hyggelig tur selvom vi var godt skuffet over fiskeriet da vi kørte der fra

Næste sats bliver et katte/lange sats i stormen fra sjællandsk havn

Nichlas

Søborg 13-5-14

Jeg har lavet en mappe med lidt billeder og en beretning af vores tur til Bornholm. Mappen hedder Bornholm 2014 og ligger ude i siden i menuen.

Der er ikke blevet fisket siden vi er kommet hjem men håber snart på at komme ud med stangen igen. 

Casper

Hjemme igen 28-4-14

Fredag var vi på vandet og vejret var ligesom de andre dage med solskin og bølger men det var til at ligge i. vi fiskede i samme område som de andre dage men, hvor der også lå mange andre både, der var ikke mange meldinger om fisk over vhfèn, men inden for to timer ramte vi lige de 3 rigtig fisk først kørte den yderste sideplaner og efter godt 25 minutter kom der en ny PR og BR til båden til Nichlas på 13.5 kg. stort tillykke med det du. vi vendte rundt og lige ved siden af hvor vi fik den på 13.5 kørte dipsyen for fuld skrald, fisken tog 600 fod i første udløb, efter godt 30 minutter fik vi nættet en fisk på 11.8 kg til John. vi forsatte lidt sydover og da vi skulle vende rundt for at tage samme spor hvor vi fik de andre kørte der en sideplaner mere, vi fik hurtigt ryddet dækket for stænger men der mangelede lige en dipsy som så også kørte, efter en udløb på godt 150 fod slap fisken, men jeg stod stadig med den der huggede på sideplaneren, den var ikke særlig glad for båden da den kom derind, men efter nogle forsøg lykkes det at for den så langt ind at vi kunne nætte den, og igen var det en flot fisk på 11.5 kg. til mig. 
udover det havde vi tog hug mere på dagen men ikke flere fisk. 

lørdag var det kun mig og Nichlas der var på vandet i Stormen, Freelander var også på vandet. vi kunne kun fiske i godt 4 timer da vi skulle have færgen hjem sener, og på de 4 timer mærkede hverken vi eller Freelander noget som helst. 

Men alt i alt har det været en super tur, på trods af vejret. vi laver snarest en mappe med billeder og beretning over hele turen.

Casper 
Nichlas med BR og PR på 13.5 kg.

Bornholm 22-4-14

idag var der lovet bedre vejr fra tidlig morgen af, dog ville det tiltage ved 13 tiden hvilket det i den grad også gjorde. vi var på pladserne ved 7 tiden og der gik ikke længe inde at dipsyèn gik og en fin 9.4 kg. kom op til John. der gik meget længe inden vi mærkede noget som helst, vi fik et dobbelthug hvor begge fisk aldrig sad rigtig på, de tog bare klemmerne og så var de væk igen. Der gik igen lang tid, men vi fik lige vendt rundt og så kørte den ene sideplaner, efter ca 30 minutter kunne vi lande en rigtig flot 11 kilos vandrelaks. efter det gik vi i havn for det er os der skal lave go mad til de andre i aften. De næste par dage ser det ikke ud til at vi kommer på vandet, men vi håber på en tur til inden vi skal hjem lørdag.

Casper
11 kilos taget på Danish Lure - Copy Cat

Bornholm 21-4-14

Idag kom vi på vandet selvom vejret ikke var super godt, det var dog ikke værre end man kunne ligge i det, store døninger og 6-8 meter i sekundet fra nordøst gjorde at vi ikke kunnefiske fiske helt optimalt, men det det lykkedes dog at få 3 fisk i båden op til 8.1 kg. det gik dog bedre for Freelander som er med på det hold vi er her ovre, de startede dagen med et trippel hug der gav fisk på 7 - 8 - og 11.5 kg. og de sluttede dagen af med 5 fisk. godt fisket i det dårlige vejr, men da Kenneth også fyldte 42 år idag, gjorde nok også lidt ved det.  stort tillykke gamle dreng. 

vi regner med at være på vandet igen i morgen, vejret skulle blive lidt bedre så den skal bare have gas fra morgenstunden af. 

Casper

Bornholm 21-4-14

Da vi landede på Bornholm tidligt lørdag morgen fik vi hurtigt smid alt ind i husene og så var det direkte ned i havnen og sætte båden i vandet og komme ud, det var fint være kke meget vind men gamle døninger, op ad dagen kom der dog en god vind men når nu man var ude gjorde det ikke så meget. inden vi havde nået at sætte alt grejet kom det første hug allerede, på sideplaneren med en rapala wobler på, da jeg skulle nætte fisken som var ca 7 kg satte wobleren sig i nettet og fisken slap væk desværre, den fejl laver jeg sku ikke igen.  hen ad dagen kom der flere hug men der var kun 2 små som blev siddene på, en på 73 cm og 78 cm de var desværre begge 2 så skadet at ingen af dem kunne genudsættes. 

søndag var der rigtig go vind og vi var ingen både på vandet, dagen blev brugt på fiskeri i havnen og grillpølser, hvilket var skide hyggeligt når man nu ikke kunne komme ud. 

idag ser det dog ud til at der er mulighed for at komme ud i nogle timer så vi ser på det.

Casper

Så går turen til lakseøen 18-4-14

Det sidste stykke tid har der ikke været noget fiskeri, for båden har fået en meget kærlig hånd, den er blevet bundmalet, pudset og poleret, fået lavet end masse rustfrit, og så er den nye motor kommet på, og hold da kæft den sejler godt, det er blevet en hel anden båd at sejle. vi har jo valgt en 200 hk Honda motor dels fordi vi godt kan lide Honda men også fordi at Peter og Poul som har Hondashoppen.dk levere et suværent godt stykke arbejde, og vildt god service. vi kan ihvertfald kun anbefale at skal man have ny motor eller lavet service på en gammel, at kontakte dem for der er ikke en finger at sætte på arbejdet. mange tak til jer for et godt stykke arbejde. 

iaften går turen til Bornholm og de sidste ting blev lavet færdig på båden idag, så nu er vi klar til at få nogle laks i båden, vi glæder os som små børn. vi vil self. opdatere dagligt derovre fra, og håber på at det bliver vejr til at komme ud alle dage

Casper

1-4-14

I fredags blev Stormen endelig solgt efter godt et halvt år tilsalg og med alt det bøvl der har været med motor tyveriet var det nu rart at den har fået ny ejer, der forhåbenligt vil nyde, og passe lige så godt på den som vi har gjordt. Så nu er der kommet dejligt meget plads i garagen, og Stormen II er allerede igang med en stor forvandling. Den er idag blevet hentet hos smeden hvor der er blevet lavet targa bøjle og i weekenden skal den bundmales. Den nye motor er også lige kommet og venter bare på at blive monteret, da vi altid har været meget glade for Honda motorer skulle der self. også sådan en på den nye båd. vi har valgt en 200 hk Honda og glæder os meget til den bliver monteret. På grund af alt det arbejde der har været med bådene er det ikke blevet til meget fiskeri, og jeg ved heller ikke om det bliver til meget inden vi skal til Bornholm i uge 17 og fiske laks :) 

casper

Protest sejlads 27-3-14

imorgen vil der jo være en protest sejlads omkring råstofudvindingen i det nordlige Øresund. Når man følger med på Facebook og andre steder er det jo helt fantastisk hvor mange der kan samles omkring kampen mod det. Både mig og Nichlas ville utrolig gerne deltage men er desværre begge forhindret. udover det har vi også lige solgt vores motor så vi ikke har noget at sejle i, og vi er nu igang med at skulle finde ny motor. Men der skal dog gives et stort skulerklap til de mange mennesker der har lagt så meget tid og kræfter i, kampen mod ødelæggelserne i Øresund. Vi håber selv om vi jo ikke selv kan være med at protesten bliver en succes og at politikkerne for øjnene op, og for stoppet sandsugningen i vores alle sammens dejlige Øresund.

Buletur 2-3-14

Mig, Nichlas og John var på vandet idag. Vi var tidligt på pladserne og blev med det samme mødt af 3-4 meters buler, som også var meget brede. Der var dog en del strøm og vind fra samme retning hvilket gjorde at vi drev med 3-4 mil. men vi fik godt med fisk fra morgenstunden af. Ved 10 tiden døde fiskeriet lidt og vi søgte på lidt andre pladser, men der var ikke rigtig noget. vi tog tilbage til hvor vi startede hvor der igen stod store buler, men de var blevet svære at remme. Der var en noget bedre smitstørrelse på fiskene idag en i sidste weekend. vi fik ikke nogen over idag, vi fik dem op til 8 kg . kystbevogtningen var også på vandet idag, vi så dem snakke med nogen andre både men ved ikke og der blev delt bøder ud. I havnen fik vi besøg af politiet men de skulle kun tjekke om vi have speedbådskort og om der var redningsveste ombord, så der var ikke noget at komme efter der. 

buletur 22-2-14 og 23-2-14

i weekenden har Stormen II været på vandet begge dage, lørdag var Nichlas på vandet med Paw og Jonas. fiskeriet var svært, mange fisk at lodde men ikke mange store buler, og vind  og strøm forholdene  gjorde det ikke nemmere. de fik dog alligevel godt med fisk men mindre fisk, de store udeblev desværre, de fik dem op til 8 kg. der var til gengæld andre der fik store fisk, der blev nemlig landet 3 fisk over 15 kg. det er jo helt vildt hvor godt fiskeriet har været i år og at det bare fortsætter. 

Søndag var det mig, Nichlas og Jonas der var på vandet. der var en del mere at lodde fra morgenstunden af, men strøm forholdene var lidt svære at lure, det skiftede hele tiden hvilken vej man skulle stoppe på fiskene. men vi fik det da op og køre og der kom da også en måler i båden på 10.25 kg til mig som blev genudsat. ved halv 12 tiden blæste det meget op fra syd og bølgerne rejste sig, men det var dog til at man stadig kunne ligge i det. stemningen var høj i båden på trods af at  vi havde en meget uheldig dag,Søren melder sig fra morgenstunden af syg, inde i havnen falder der et øje ud på Nichlas stang sener knækker han sin reserve stang i 3 dele ved et normalt pirketag. Da vi skal bakke båden ind derhjemme er der et kvindemenneske der har tralvt med at vinke til nogen så hun er 20 cm fra at smadre ind i båden med sin bil. og til sidst bruger mig og Nichlas 20 minutter på at finde det øje til hans stang som jeg havde puttet i lommen men det var åbentbart faldet ud, da vi opgiver at lede mere efter det ser jeg det lige foran mig, heldigvis. men udover en lidt uheldig dag var det dog en go og hyggelig dag.

Casper
10,25 kg.

Buletur 18-2-14 og 19-2-14

Tirsdag var Nichlas taget på vandet med John, Jonas og Søren, forholdene var ikke gode og og bulerne stod meget løst og var ikke store, til gengæld var snitstørrelsen på fiskene god, de havde mellem 10-15 fisk hvor mange af dem var fra 4-5 kg og på til ca 9 kg. 

onsdag prøvede vi igen og denne gang var det mig, Nichlas og Jan der var ude. forholdene var bedre, da der ikke var en vind der rørte sig, men igen stod bulerne meget løst og var meget små, nogle gange kom der en bule med noget størrelse på men det var stadig svært da fiskene hele tiden rykkede sig. første fisk i båden vejede 8.5 kg og den gode snit størrelse hold hele dag, ud af 10 fisk var kun 3 af dem under 5 kg. det blev også til en enkelt måler til Nichlas på 11 kg. så kom han også over målet i egen båd iår vi prøvede at genudsætte fisken men den ville ikke dykke.  

vi håber på en god vejrudsigt til weekenden, hvor vi forhåbenligt er på vandet.

Casper
11 kg.

Buletur 12-2-14 og 14-2-14

Onsdag var jeg med jimmy ude i hans Ryds. vi havde mads og Jimmy med. der var ikke mange småbåde på vandet selvom vejrudsigten så fin ud, kun 5 småbåde var taget på vandet og det var ikke nogen dårlig beslutning, for de store fisk var bare hjemme. det blev dog kun til 2 måler hos os, en til skipper på 10.8 og en til Jimmy på 11.8 men ellers mange fisk over 5 kg. på Lars Pryds båd fik de dem op til 18 kg. tillykke herfra.

idag var jeg så igen med Jimmy ude og havde Lennart og Lars med ude. vi var først lidt sent på pladserne, og da vi kom ud var fiskeriet allerede igang. vi startede med at få en på 5 kg og stoppet efter gav en måler på 11 kg til Jimmy, så var vi igang tænkte vi men lodningerne var ikke gode og det var svært at ramme fiskene. alle bådene søgte længere nordpå, der var mange fisk men ikke nogen store, så vi tog tilbage men der var ikke rigtig noget at lodde. Tror vi havde 5-6 stop og fik et par stykker på op til 9.6 kg. så vi var i havn allerede kl. 14.  

Casper
Jimmy med måler på 11.8 fra i onsdags

Buletur 11-2-14

igår var hele ejerskabet af den nye båd på vandet mig, Nichlas og John, vi kom ud til pladserne mens det stadig var lidt mørkt, og ikke var så mange både men det skal jeg love for at der kom, tror der nok var omkring 20-25 småbåde på vandet. først ved 9 tiden begyndte fiskeriet rigtig men det var ikke nogen store buler men små og massive, og der var gode og døde perioder indimellem. Der kom godt med  fisk i båden og mange røg retur igen, der var igen en fin snitstørrelse på fiskene og igen blev det til en måler på 11 kg til mig. ud over det en lige under 10 og mange fisk mellem 5-9 kg. Der var kommet en del flere hanfisk til pladsen en de andre gange men også de havde en fin størrelse. ellers en fin dag på sundet selvom vi godt kunne undvære regnen.

Casper
11 kg.

EFTERLYSNING!!!!!

Så blev det vores tur til at være offer for motor tyveri.
Inat er vores 90 hk Honda motor blevet stjålet. selvom den stod i en aflåst garage, og med låsebolte, men det er jo næsten ligegyldigt hvor meget man sikre sig. 

Det er fandeme for meget at man ikke kan have sine ting i fred. De var også gået igang med at skrue boltene ud på vores 150 hk Yamaha men er åbentbart blevet forstyret eller noget siden de ikke også har taget den.

hvis der er nogen som, bliver tilbudt eller ved/ høre noget vil vi meget gerne kontaktes. selvom den jo nok er over grænsen nu.

Casper 

Buletur 5-2-14

Igår var mig, Nichlas, John og Jan på vandet til noget der for morgenstunden så ud til at skulle blive aflyst, en meget tyk tåge lå over Helsingør men den forsvandt heldigvis hurtigt. Den første time gav ikke noget, der var ikke rigtig noget at lodde, mest lidt fnuller på bunden som ikke rigtig kunne rammes, men så begyndte de at stille sig, og der kom fisk i båden med en rigtig god gennemsnit størrelse. efter et par timer kom den første måler i båden til John på 13.5 kg hvilket er ny BR, det koster John, også efter et par år med lidt måler tørke en times tid efter slog jeg til og fik min første måler i egen båd, på 10.0 kg. hvilken lettelse, endelig at for en i egen båd. Men der skulle ikke gå længe før jeg fik dages 3. og sidste måler på 11.5 kg. en kort men meget tyk fisk. 

Hvor er det fedt at se sundet er tilbage med store fisk og masser af dem, vi fik udover de 3 måler rigtig mange fisk mellem 9 og 5 kg. vi har fået 4 måler på vores 2 ture iår, lad os håbe at det fortsætter. tak til de andre for en super dag på sundet.

vi forventer at være på vandet både lørdag og søndag. 

Casper
11.5 kg

Søborg 28-01-14

Det er ikke blevet til meget fiskeri for os her det sidste, der har været meget blæsevejr, og når det har været vejr har vi ikke kunne, men vi håber på at være på vandet igen snart 

jeg har fulgt med i debatten om sandsugning på (Disken) i Øresund på Jesper Larsens (Ocean seeker)  facebook side, hvilket jo er noget helt forfærdeligt noget, det vil godt nok ødelægge rigtig meget, hvis ikke det bliver stoppet. men det er dejligt at se at en mand som Jesper går så meget ind i kampen som han gør, keep up the good work Jesper.

Casper

Buletur 4-1-14 - 5-1-14

I lørdags var jeg gæst i KRIGEREN med peter som skripper vi havde en super dag på vandet med et godt fiskeri og hyggen var i top. En måler på 12 kg blev det også til en fin fisk som jeg selv stod for.  Tak for en dejlig dag på vandet drenge
 
Søndag skulle stormen ud på Årets første tur og med som gæster var jan / jonas og hans far. Vejret var super og fiskeriet var igen i top, årets og stormens første måler kom også i båden en fisk på 10,7 kg som jonas stod for dejligt at den nye båd også kan ramme en stor fisk


Nichlas
12 kg fra krigeren

første tur i Stormen II

søndag var vi hele teamet på vandet mig, Nichlas, Jonas og John i den nye båd. 
vejret var ikke godt men heller ikke dårligt, så det var fedt at se hvordan den sejlede når der var lidt bølger, hvilket den klarede super godt
vi kunne ikke rigtig få gang i fiskeriet om morgenen men man skal jo også lige vænne sig til en ny båd. op ad formiddagen fik vi dog gang i den og fik fint med fisk, dog ikke nogle store tror den største var omkring 5 kg.
men vi ser meget frem til mere fiskeri i det nye år i den nye båd

igår var vi så på den årlige nytårs tur, ikke en tur der vil går over i historien hvad angår fiskeriet, vi fik vel omkring 30-40 fisk men mange af dem var små og røg ud igen. den største var kun på 2.4 kg. men det var en hyggelig tur som altid, og vi ser frem til næste års tur med forhåbenligt bedre fiskeri.

team Stormen ønsker alle et godt nytår og ser frem til et godt fiskeår. 

Go jul og godt nytår!!!

For det første vil vi gerne undskylde lidt den dårlige opdatering på det sidste, men der er stort set ikke ikke blevet fisket siden vi har til Jan fladfiskecup, Nichlas har kun været afsted et par gange efter lidt burfisk på kysten. men der er ellers kommet lidt gang i fiskeriet på sundet og vi har da hørt om nogle måler, men det er desværre ikke noget vi har kunne deltage i da vi har haft tralvt med arbejde begge to, og vi har fået ny båd som vi er i gang med at gøre vinter klar så vi er klar til bulesæsonen, i Stormen ll.  ( en Campion Explorer 622 WA) men der vil komme meget mere om den når vi har fået gjort den klar, og vi har fået taget nogle super billeder.

 

Pt. Er Stormen stadig tilsalg, hvilket vi ikke rigtig kan forstå da vi klart synes at vores Warrior har været en af de fedeste der har været tilsalg, og med de 90 hk på hækken virkelig gør bådens sejlegenskaber meget bedre, end med 50 hk som mange af dem der har været tilsalg har haft på, men det er jo smag og beha. Vi kan ihvertifald kun anbefale den med + 70 hk på.

 

Vi vil ønske alle en rigtig glædelig jul, vi håber på noget fiskeri mellem jul og nytår, og vil opdatere derefter.

 

Casper og Nichlas

Jans fladfiskecup

søndag deltog mig og Nichlas i Jans fladfiskecup, fra Sværd og Havstrygeren. i første runde var både mig og Nichlas ombord på Sværd, fiskeriet efter rødspætterne var rigtig godt og der kom nogle fine eksemplarer op, selv fik jeg en på 1600 gr hvilket var den største på hele dagen og ny PR til mig i Øresund. Der kom i alt  9 rødspætter over 1 kg. på hele dagen. Skrubberne og issingerne var der ikke helt lige så mange af under første runde. første runde vandt jeg og Nichlas tog andenpladsen, der var ialt 23 som gik videre til finalebåden fra de to båden, finalen var ombord på Sværd. Da vi kom ud igen lå vi ikke helt det samme sted som vi havde gjord om formiddagen, fiskeriet var ikke helt lige så godt her efter rødspætter, her var flere skubber og mindre issinger, men der var dog nogle som kunne fange spætterne som giver 3 point (issing 2 point) (skrubbe 1 point) Michael Lorentzen tog første pladsen med 43 point, Thor Rasmussen tog anden pladsen, Martin Hubert på tredje pladsen, og Nichlas kom på 5 pladsen. Stort tillykke til dem alle, og et stort tak til Jan Kristoffersen for et super arrangement igen i år. næste år vil konkurrencen blive afholdt igen, den første weekend af November. 

Casper

Stormen til salg

Så er Stormen sat til salg og i weekenden blev den gjord klar og blevet vasket og fået voks. Annoncen kan ses på dba.dk og småbådsklubben. dette betyder at den sidste tur er sejlet i stormen,  og det bliver da ikke uden lidt tårer i øjenene nå den en dag køres væk, det er jo en båd som har givet os virkelig mange minder og gode oplevelser, og en båd som vi har været utrolig glade for, men alt har jo sin tid. Det vil dog ikke forhindre os i at få fisket, det er jo dejligt også at komme ud med nogle andre engang imellem. og der vil evt. også blive fisket noget mere på land, hvilket jo ikke er det man får gjord så meget når man har båd. 

Casper

C & R

Vi har på det sidste fået et par klager, ang. vores fiskeri og at folk har ondt i røven over nogle fisk vi har taget. Derfor vil vi lige gøre opmærksom på vores fiskeri og vores brug af C & R. 

Nu er det ikke fordi jeg gider at skrive en lang roman om vores brug af C&R, men vi har nu i 2 år fisket rigtig meget efter forskellige arter op til Kinnarps, og i de 2 år er 95% af alle de fisk vi har fanget store som små blevet genudsat. Bare i år op til Kinnarps er der kommet ca 400-500 flade (rødspætter,skrubber,issinger) i båden hvor kun ca 30 fisk er taget med hjem ( 400-500 gr fisk), alle store er genudsat. der er ca kommet 20 hvar i båden hvor ikke EN er taget med hjem. Grunden til vi ikke har taget nogen med hjem er for at se om det gjorde en forskel på vores pladser og for ikke at ødelægge fiskeriet på dem, hvilket faktisk har givet et godt resultat.

For efter tiden vil vi gøre mere for at reklamere vores brug af C&R hvis dette kan gøre folk glade, vi synes at det må være helt op til folks egen samvittighed hvad de gør med deres fisk og hvor mange de vil have med hjem. Der findes jo ikke noget bedre end at komme hjem med frisk fisk til familien. 

Casper og Nichlas


Hvar tur 29-9-13

Igår var mig og Nichlas på vandet og vi havde Jan christoffersen med, der var lovet godt vejr men det var det nu ikke rigtig. strømmen løb 2-3 m/s men vi kunne for det nogenlunde til at fundgere, jeg skulle i havn kl. 12 og der havde vi 3 hvar i båden. da Nichlas og Jan kom ud igen var det blevet kongevejr og der kom lidt flere fisk i båden. vi sluttede dagen med 9 hvar i det hele 6 pighvar og 3 slethvar, og Nichlas fik lavet 2 personlige og en bådrekord. BR og PR slethvar på 1500 gr. og PR pighvar på 975 gr.

Casper

Øresund 21-9-13

I lørdags var jeg på sundet sammen med orka brian og peter O i hans båd. Vi skulle ud og se om vi kunne fange en hvar, det kunne vi godt men fiskeriet var svært og ikke den store bide løs den dag. Det blev til 2 pig og 6 slet op til 850 gr så vildt var det ikke men super hyggeligt.


Nichlas

fik lavet et nyt Tackle med en trolling ske fra Danish lure som lokkeagn gav 50 % af fiskene

Hjemme fra Kinnarps 17/9/13

Så er dette års Kinnaprs konkurence afsluttet, vi har lavet en mappe med beretning og lidt billeder som kan findes ude i menuen, der er desværre ikke så mange billeder fra selve konkurencen da der bare blev fisket igennem.

næste konkurence er Jan`s lystfiskershops grand slam og faldfiskekonkurence fra helsingør d. første weekend af novemder hvor der fiskes fra havstygeren og sværd.

Casper

Øresund 31-8-13

Igår var vi på sundet igen, 4 mand, Mig, Nichlas, Jonas og Jonas far. vi sejlede ud mens det stadig var mørkt. Dagen skulle bruges på at finde hårissinger, knurhaner og så skulle der lige tjekkes op på ulkene. vi startede med at fiske hårissinger hvilket ikke gik som vi havde håbet vi fiskede efter dem i 3 timer og fik kun en på 21 cm. så ville vi se om ulkene var hjemme, hvilket de var vi fik 6 stk. op til 250 gr. på en lille halv time. videre til knurhanerne, som også gik godt vi fik nogle stykker op til 250 gr. jonas og hans far skulle ikke for sent i havn så efter vi havde sat dem af, ville mig og Nichlas lige prøve noget hvar fiskeri, men på bare en halv time, gik det fra godt vejr til rigtig lortevejr så det blev kun til 20 minutters hvar fiskeri, vi fik ikke noget med havde flere vilde hug. alt i alt en god dag på sundet.

Casper
Jonas med knur på 250 gr.

Øresund 25-8-13

Søndag var vi igen alle 3 mand afsted, vejret var super om morgen men ved 11 tiden begyndte det at blæse en smule op men ikke være end man sagtens kunne ligge i det. vi ville prøve at se om vi kunne finde nogle nye pladser på pighvar/slethvar og Knurhaner. vi fik desværre ikke nogen hvar. knurhanerne fik vi 2 af. da vi søgte efter knurhanerne fik vi os nogle hvillinger op til 500 gr. ikke dårligt 

i sidste uge var nichlas også ude på torske og flade tur. han fik torsk op til 5 kg og rødspætter op til 975 gr. og skrubber op til 800 gr. 

.

Casper

Øresund 24-8-13

Idag var vi hele teamet på vandet, der skal trænes og findes nye pladser inden Kinnaps d. 14-15 sep. dagen skulle bruges på at finde hårissinger, og det hele startede super godt, efter 3 minutters fiskeri i første drev får Jonas en hårissing på 26 cm hvilket var hans første af slagsen. så troede vi lige at det skulle blive en konge dag, men det skulle ikke helt gå sådan. de næste mange timer var det kun små issinger, små hvillinger og små torsk der kom op. Jonas medestang knækker og der ryger et øje ud på min stang, heldigvis havde vi extra stænger med. da kl. var omkring 1 kommer der en til hårissing i båden en rigtig pæn en på 29 cm og 175 gr. til Nichlas, hvilket er ny båd rekord og ny PR. fiskeriet var generelt lidt svært idag på grund af skiftende vind og strøm forhold. men dagen sluttede alligevel med et fint resultat 2 håriisinger, 2 gode knurhaner, og 10-12 gode rødspætter til panden. vi er igen i morgen hele teamet på vandet.

Casper

Størfiskeri / Øresund

Vi har været på et par aften ture i poppelsøen efter stør fiskeriet har været okay og en del stør er kommet op de helt store stør har vi ikke lige fået ramt på men vi begge har da fået fisk på 5-6 kg

I lørdags var jeg en tur på sundet med den gamle vi skulle ud og se om vi kunne finde lidt nye pladser på Hårising. Det blev desværre ikke til nogle af dem med hår på men dem uden var der mange af  9-10 rødspætter kom også op og et par kuller. Da vi var løbet tør for orm tog vi til hvar pladsen og gav den et par timer hvor vi fik slethvar op til 930 gr.


NichlasBule tur 21-7-13

Stormen var igen på vandet i søndags og dagen skulle bruges til og fange en stor torsk. Det blev ikke til nogle store torsk men MANGE små 1-3 kg vi var på en del pladser for og finde lidt store fisk men de var ikke til og finde.  Ellers en lidt speciel dag på vandet med en del vind/tåge og godt vejr  tak til den gamle og jan for en dejlig dag på sundet.

Nichlas

Øresund 20-07-13

I lørdags var mig og nichalas på vandet, vi var oppe i helsingør tidligt om morgenen og sejlede ud til gude vejr, ikke en vind rørte sig, og skole skinnede hele dagen. Vi ville se om vi kunne finde en nye områder på nogle forskellige arter, hvilket gik ok, der jeg fik 2 nye PRer en ulk på 250 gr. hvilket også er ny BR og en slethvar på 725 gr. ialt på dagen blev det til 12 arter

vi sluttede dagen med hvarfiskeriet og fik 3 i første drev men så skete der ikke rigtig mere der kom nogle enkelte hug. sidst på dagen blæste det også en del op så vi var i havn kl. halv 3. men super dejligt med en god dag på vandet efter en lang pause

Casper


PR slethvar på 725 gr.

Ny pr 18-7-13

Vi beklager den dårlige opdatering men det er ikke blevet til meget fiskeri på de 7 uger men sådan er det jo nogle gange nå tiden ikke lige er der.  Men i søndags tog vi en aften tur i poppelsøen sammen med jonas vi skulle ud og se om vi kunne fange en af de mange stør der er i søen. Super skrappe var vi ikke på de to timer vi var der ude jonas fik en efter 5 min fiskeri og jeg fik en 2 min før lukketid på 1-2 kg NY PR .
I weekenden kommer stormen nok på vandet lørdag og søndag hvor vi nok starter vores fiskeri op efter arter hvis strømen er til det.

Nichlas

Buletur 1-6-13

Stormen var igen på torske jagt i lørdags og der var igen godt gang i fiskeriet med store flotte buler men med mange små fisk i ( 1-3 kg ) ikke så ophidsende hvis man tænker på det fiskeri vi havde for 3 uger siden hvor næsten alle vores fisk var imellem 5-9 kg. Dagens top fisk blev på 8 kg til jan.

Nichlas   

Buletur 27-5-13

Var lige på en lille aftentur med den gamle igår. Der var igen fint med fisk men de store blev væk  vi fik dem op til 5 kg.
 

Nichlas

Buletur 20-5-13

Efter et par dage med druk skulle pinsen selvfølgelig også
bruges på lidt fiskeri så tog på sundet mandag sammen med
jan aka skuldelev og den gamle. Vi havde en super dag med højt humør godt vejr og et godt fiskeri. Dagens bedste bid stod jeg selv for med en fisk på 7,5 kg på pirken og på min ophænger sad en fin måler på 12,3 kg og ny BR med 300 gr det går fremad.


Nichlas
12,3 kg

Søborg 15-05-13

Så har jeg lavet en mappe med beretning og lidt billeder fra vores tur til Bornholm 2013. der vil komme lidt flere billeder ind når jeg lige har fundet mit usb stik med billederne på

Casper

Ystad 9-5-13

Så kom stormen på sin første lakse tur fra Ystad. Vi tog hjemme fra kl 4.30 og båden var smidt i vandet ca kl 6.30 en lille time efter var vi på pladsen sammen med Jørgen Als og den gamle der skulle ikke gå langt tid før at den gamle og Jørgen fik bid og en fin fisk på 9-10 kg kom i båden ca 20 min efter fik vi så bid og en 8-9 kg kom i båden så var vi igang. Vi havde et godt fiskeri ind til kl 12 hvor efter fiskeriet stoppet totalt og havde ikke et hug i 4-5 timer vi var i havn igen kl 17. Over hele dagen blev det til 5 laks med top fisk på 11,7 kg til jonas og ny PR ( det bliver dyrt ) 3 små og 3 hug vi ikke fik  Så en super dejlig dag på Østersøen i konge vejr det er helt sikkert noget vi kommer til og prøve igen.

Nichlas
jonas med PR på 11,7 kg

Buletur 5-5-13

I søndags var jeg på sundet sammen med jonas og søren planen var at vi skulle starte med lidt bulefiskeri og der efter prøve og finde en hvar eller to. Vi kom først fra havn kl halv 9 og de første par pladser gav ikke nogle fisk men vi fandt dov lidt buler og havde et godt fiskeri i 2-3 timer. Dagens største torsk gik til søren på 9,75 kg. Efter lidt torske fiskeri skulle vi prøve og finde lidt sild til agn men de var bare væk og efter ca 1 time og 30 min gad vi ikke det pis mer og tog i havn så det blev ikke til noget hvar fiskeri den dag. ( LORTE SILD )  


Nichlas
9,5 kg og 9,75 kg i samme stop :O)

Bornholm 26-4-13

Igår var vi på vandet efter 2 dage med blæst, vinden havde ikke helt lagt sig om morgenen så vi var ude ved 10 tiden. der var ikke så mange meldinger om fisk hele dagen, men det blev til 2 fisk i vores båd på 8,1 kg. og 8,8 til mig. men der var en af de andre både der er med herovre der gjorde det godt, med full pot, dog var nogle af dem mindre fisk, lige over målet som kom ud igen. største fisk til os 5 både var på 9,7 kg til Søren fra Orkanen. 

Idag havde de lovet konge vejr efter kl. 9 så vi var bare klar, men da vi kom ned til havnen var der en meget tyk tåge som ikke ville forsvinde. Vi brugte lidt tid i havnen på at fiske havørreder. John startede med at fange en på 47 cm i 3. kast, og fik igen en samme sted 30 min efter. os andre havde et par hug og nogle efterfølgere, men ikke flere fisk. Tågen lettede kl. halv 1, så vi skyndte os at komme på vandet men der var ikke mange fisk derude idag, kun 4 fisk på 4 både blev det til idag op til 7 kg. og ingen fisk i vores båd 

Imorgen skal vi hjemad igen, men vi når lige nogle timer på vandet, så der vil nok komme en opdatering søndag og der bliver self. lavet en mappe med billeder og beretning fra hele ugen.
8,8 kg fra torsdagen

Bornholm 24-4-13

Så kom vi til Bornholm i Lørdags, der har været en del problemer med nettet så derfor først en opdatering nu. Lørdag kom vi tidligt med færgen, og da vi hurtigt havde fået pakket ud, kom vi hurtigt på vandet. vejret var konge, og der var godt gang i fiskeriet, men det var mest små fisk der var. Vi oplevede både dobbelt-hug og firedobbelt-hug, største fisk var kun på 5,2 kg. 

søndag var det igen super vejr og vi var meget tidligt på vandet der var stadig mange fisk, og der var kommet lidt mere størelse på dem, vi oplevede igen at der var flere der huggede på samme tid, i et tredobbelt-hug fik vi 2 ind med den største på 8.3 kg. 

mandag var det ikke super vejr tidligt om morgenen, så vi kom lidt sener ud, der var ikke helt lige så mange fisk som dagene før men vi fik da 3 i båden med 2 over 7 kg. 

Der har iår ikke været lige så mange store fisk som de andre år, vi har på de 5 både vi er herovre kun fået 3 fisk over 10 kg. med den største på 12,3 kg. men vi har hørt om mange store fisk over radioen som er taget i de samme områder som vi selv fisker så det er bare om at klø på.

Idag og igår har vi været blæst inde så vi har været i smaragdsøen og fiske, hvor der er godt med havørreder vi har fået 6 fisk op til ca. 2 kg og alle blev sat ud igen, da de var lidt farvet. imorgen skulle det blive godt vejr igen så der er vi på vandet tidligt. 

Casper
Fisk på 7,3 kg taget på et håndlavet blink som har givet flere af vores fisk. blinket kan købes hos Honda-shoppen.

Buletur 01-04-13

Idag var Mig, Nichlas og Jonas på vandet. vejret var super men der var nogle steder hvor der stod lidt sø fra alle vinkler. men da vi kom til pladserne var der ikke noget. Der var ikke rigtig nogen lodninger på de pladser der har givet godt med fisk de sidste par dage, vi fik nogle stykker op til 5 kg. vi tog hen til en anden plads hvor der var lidt flere lodninger, og så kom der sku en måler i båden, på 10 kg rent til Jonas. det er blevet til 4. måler på 4 ture, det er sku ikke et fiskeri man kan klage over. Denne tur var nok også den sidste vinter buletur fra Stormens side af, der skal laves lidt båd og noget service så den er klar til at vi skal til Bornholm om lidt under en Måned 

Casper
10 kg 5 måler i år

Buletur 30-3-13 - 31-3-13

I lørdags var jeg en tur på sundet med den gamle rampen i helsingør var igen åben så båden kunne komme i vandet. Da vi kom til pladsen var der fint med fisk og i første stop for jeg selv en bidefisk på 10,4 kg og den gamle en på 5-6 kg så var vi igang.  Der kom ikke flere målere den dag men vi havde et godt fiskeri med fine mellem fisk på 3-7 kg den gamle fik en på 9 kg som hans største på dagen.

Søndag var der blevet lovet konge vejr så stormen var igen på vandet med jonas som gæst. fiskeriet var igen fint men de helt store blev væk fint med mellem fisk op til 8 kg.

Nichlas
10,4 kg

buletur 24-3-13

I søndags var Nichlas og Jonas på vandet og de havde en konge tur, de var helt alene på pladserne og der var bare fisk, mange fisk mellem 3-8 kg. Men også målere! Jonas fik 2 målere, en han fisk på 10.8 kg. og en bidefisk på 12 kg. hvilket er ny bådrekord så de var meget glade begge 2 over at der endelig var en dag hvor det hele bare lykkedes. og hvor er det dejligt at der endelig kommer nogle måler i båden.  

Mig og Nichlas ville have være ude igår for at se om der stadig skulle være nogen store fisk men automaten til rampen oppe i helsingør var gået i stykker så vi kunne ikke få båden i vandet.Å vi tog i simons put and take i stedet for bare for at hygge fiske, og der var godt gang i fiskeriet men de helt store var der ikke rigtig nogen af. vi fik 5 fisk op til 3 kg. og mistede 5 der enten røg af eller satte sig i sivene, og rigtig mange hug.

Casper

Jonas med hanfisk på 10.8 kg

sundet d. 15-3-13

i fredags var jeg på sundet med Skipper, jeg var bare taget med Jimmy ud på hygge tur så jeg gik også og hjalp lidt til, da de havde en arrangement. tågen var tyk og der var kun 50-100 meters sigt, men vandet var til gengæld helt blankt. fiskeriet var ikke super, jeg fik 3 fisk og ingen over 2 kg. største fisk på båden var på 4,6 kg. og der blev landet ca 30 fisk på hele båden. men det var nu en hyggelig dag og det var dejligt bare at komme på vandet igen.

oppe i norge går det jo helt amok med mange store skrei torsk. Gad sku godt derop og prøve det, men det må vente til en anden gang. i kan følge Brian Ahlers og de andre der er på campen på, http://www.norwayguidefishing.blogspot.dk

Casper

MANGE fisk 24-02-13

I søndags havde jeg inviteret den gamle og jonas på fødselsdags tur jonas kom aldrig op
så det blev bare mig og den gamle. Der blev lagt op til en lille dyst om den største fisk,
Vi kom ud til pladsen og der var igen fisk at lodde i flotte 2-6 meter buler Sådan gik
det jævnt over hele dagen med de flotte buler dov var de lidt svære at ramme til tider men det skal heller ikke være for let.  
De fleste fisk var små 1-4 kg vi fik dem op til 8 kg vi hørte heller ikke om nogle måler.
Min lille dyst med den gamle snakker vi ikke mere om kunne ikke fange nogle store. Nichlas


 

Buletur 16-02-13 17-02-13

I lørdags var jeg på sundet sammen med jonas og hans far. Vi gav det sydlige sund en chance men der var slet ikke gang i fiskeriet få fisk kom i båden og ikke nogle store.

Søndag var jeg igen på vandet vi tog nord på og fiskeriet var godt fra start men døde ud ved en 12 tiden. Jan løb igen med dagens største fisk på 9,8 kg igen  ellers en dag med en del fine mellem fisk fra 3 til 7 kg  


Nichlas

Buletur 8-2-13 og 10-2-13

I fredags var Nichlas på vandet og havde Jan med. Der var ikke mange både på vandet, men der var heller ikke mange fisk. Lodningerne var ikke gode og fiskene stod oppe i vandet, men efter noget tid stilte de sig ned i nogle små massive buler på ikke mere end en meter. og der begyndte at komme lidt fisk i båden. første fisk fik Jan og det var også en fin en, årets første måler og ny BR på 11.5 kg. dejligt at der endelig kom hul på bylden. Der kom ikke ret mange flere fisk i båden den dag.

Søndag var mig og Nichlas på vandet og vi tog et sats og tog til Ven men der var ingen fisk. Vi tog derefter nordpå og der var der gang i fiskeriet, Flotte lodninger og mega buler. Fiskene havde en god gennesnit størrelse, men der var også nogle rotter imellem. største fisk i båden vejede 9.5 og der var også 2 fisk på 8 kg. så det var en super dag med godt med fisk men dersværre kom vi ikke over målet igen

Casper
Jan med bådrekord på 11.5 kg

Buletur 01-02-13 og 03-02-13

I fredags var nichlas på vandet sammen med den gamle og Jan . vejret var super godt men det fiskeriet desværre ikke, efter stormen. Der var ikke meget at lodde og der var heller ikke mange fisk i båden. 

Søndag var Nichlas så igen ude sammen med Jonas og Nils. vejret var igen super, og fiskeriet var meget bedre end om fredagen. der kom ok med fisk i båden men ikke nogen over 5 kg. 

I lørdags var Orka Brian ude med Peter Olsen, og de blev belønnet med en fin måler på 12.5 kg.

Casper
Orka Brian med måler på 12.5 kg

Buletur 20-01-12

igår var mig Nichlas og Jonas på vandet dagen startede ikke godt da jeg sov over mig og havde smidt bil nøglen væk, nå men vi kom til Helsingør og så ville båden så ikke starte, vi fik lånt nogle startkabler og tog bil batteriet ned i båden og fik gang i den med det samme. vi kom ud til pladserne og der var rigtig mange fisk og alle med en fin snit vægt på omkring de 3-4 kg. det var ikke mange små der kom op. fiskeriet døde lidt og vi prøvede nogle andre pladser, der var lidt fisk men ikke mange og det var rotter alle sammen, men så kom der lige pluselig en ny PR til nichlas og ny bådrekord. en lange på 3,2 kg havde bidt på gummimarken. det er altid sjovt når der kommer sådan en hovsa fisk. vi sejlede tilbage til de pladser vi havde fisket på om morgenen og der var der kommet lidt gang i den igen. men det døde også hurtigt igen. da kl. var ved at være 3 sejlede vi i havn og der var vi alle også helt stivfrosne.

så det var en god dag på sundet med mange fisk men desværre ikke nogen af de store. 

Casper
3,2 kg

Buletur 12-1 og 13-1

I lørdags var Nichlas ude med Peter Olsen i hans warrior 195. hvilket jeg må sige at være meget misundelig over, det er netop en båd som både mig og nichlas er meget forelsket. og efter hvad Nichlas siger er det en helt vildt fed båd. De havde ok fiskeri med fisk op til 8,5 kg.

Søndag var Nichlas ude igen i vores egen båd sammen med jonas og jan. Der kom godt med fisk i båden men en del mindre, de 2 største var på 7 kg.

Søndag regner jeg med at skulle ud med Nichlas på min første tur iår, og så på min fødselsdag, jeg håber at kunne gentage succen fra sidste år og få en måler på sin fødselsdag igen.

Casper

Årets første buletur 5-1-13 - 6-1-13

I går kom stormen så på årets første buletur og søren og jonas var klar til kamp om årets første måler. Der gik lidt tid før der kom fisk i båden men op af dagen kom fiskeriet igang. men desværre ikke nogle store til os. Ellers en dejlig dag på vandet i konge vejr og MEGA mange både

I dag var vi så på vandet igen. Ja der er ikke så meget og skrive om det var igen super vejr men de fisk der var der igår var bare VÆK i dag vi så heller ikke nogle fisk komme op i de andre både. Vi fandt dov lidt fisk sidst på dagen men ikke nogle over 4 kg


Nichlas

Årets nytårstur 2012

Så var det blevet tid til årets sidste fisketur. da vi sejlede afsted med Teisten fra rungsted havn kl. 8 var vejret super. fiskeriet var ikke super godt men heller ikke dårligt, der blev landet 50-60 fisk med den største på kun 2.2 kg, så det kunne godt have været bedre, men der var til gengæld en rigtig godt stemning så det var en god dag alligevel, sidst på dagen blæste det helt vildt, så det var godt at vi skulle indad. Tak til alle for en hyggelig tur igen i år, vi ses til næste år.

Casper

Årets sidste buletur på sundet 28-12-12

Så havde de endelig lovet noget godt vejr så det var bare med og komme på vandet. Skide godt blev vejret ikke og fiskeriet var heller ikke nemt. Det blev til 10-15 fisk op til 9,8 kg. I morgen d. 30/12  står den på nytårs tur med teisten og alle de gamle rødder  

Jan med fisk på 9,8 kg

24-12-12

Team stormen ønsker alle en glædelig jul  

Første vinter buleture 16-12-12

I søndags var jeg en tur på sundet for og se om der var kommet lidt buler derude. Fiskeriet var okay og lidt Lodningerne var der også. Det blev til 15 fisk op til 7 kg. Så en ok dag på sundet. Tak til den gamle for en hyggelig dag på vandetNichlas  

Simons put and take 01-12-12

Det er ikke blevet til så meget fiskeri her på det sidste og december kommer til og stå på en del julefrokoster. Men i går d. 1 december var jeg en tur i simons put and take. Vejret var super og fiskeriet var også godt fik 9 regnbueørred hvor de 6 var imellem 3 og 4 kg og de sidste 3 imellem 2 og 3 kg. så en dejlig dag i simons med gode stærke fisk


Nichlas

Jan`s grand slam og fladfiske cup

I weekenden deltog mig og Nichlas i Jan`s grand slam konkurence om lørdagen og hans fladfiske cup om søndagen. Lørdag galdt det om at have de største fisk inden for fladfiskearterne. både mig og Nichlas var ombord på findus, hvor det ikke var de største fisk der kom op men Nichlas gjorde det dog godt og hev en 3 plads hjem. Men den suveræne vinder var Anders Wulff som fiskede fra Sværd, efter kort tid havde han en skrubbe på 48 cm og en rødspætte på 46 cm hvilket også var dagens 2 største fisk. tillykke herfra. 

Søndag blev der fisket fra Sværd, Findus og Havstrygeren, mig og Nichlas var igen ombord på Findus og fiskeriet var helt i top. der var 6 mand fra vores båd der ville gå videre til finalebåden, som skulle fiskes fra Sværd. både mig og Nichlas gik videre til finalebåden. ca 30 mand i det hele gik videre, og vi stod meget tæt pakket på båden, jeg selv fik en rigtig god plads oppe i stævnen, mens Nichlas fik en knap så god plads midt skibs. Jeg fik hurtigt mit fiskeri op og køre men det døede lidt sener hen, mens Nichlas ikke rigtig kunne få det til at køre i starten, sluttede hans dog godt af. vi fiskede meget nordpå i finalen hvor om formiddagen havde vi kun fisket på disken, hvor der var masser af spætter og issinger, men i finalen var der næsten kun skrubber, jeg fik kun 2 rødspætter og en issing, hvor jeg om formiddagen havde haft 10 spætter og 11 issinger. så det var slet ikke lige så godt hvilket også kunne ses på pointene. 
1. pladsen hev Nils G. hjem. 2. Michlael Lorentzen og jeg selv hev en 3. plads hjem hvilket jeg bestemt ikke havde regnet med. Nichlas gjorde det også godt på trods af at han ikke havde den bedste plads på båden en 6. plads blev det til.

så det har været en rigtig god weekend med masser af fiskeri og sjov. Mange tak til alle for 2 sjove dage. og især tak til Jan for nogle rigtig gode konkurencer.

Casper 

hvar og spættejagt på sundet.

I lørdags var Nichlas på sundet sammen med Søren Jensen, for at fiske hvar spætter og lidt sildefiskeri blev det også til. De brugte 3 timer på hvarene uden at få nogen så de gik over til at fiske efter rødspætter hvilket gik ok 15 stykker kom i båden, men ikke nogen over kiloet. 

søndag var Nichlas så igen på sundet sammen med John og Paw. igen var det hvar fiskeriet de startede med. Nichlas startede dagen med at smide en stor hvar og John kørte med klatten, han fik hurtigt 5 hvar hvor de andre fik en hver og det blev også til en ny PR til John på 800 gr. Nichlas fik også en ny PR og BR en slethvar på 1,1 kg. på hele dagen blev det til 9 hvar i båden. der blev igen også brugt lidt tid på spættefiskeriet hvilket der var godt gang i, de fik fisk op til 950 gr.

Casper
Nichlas med PR og BR slethvar på 1,1 kg.

hvartur 18-10-12

I går var jeg et smut på sundet sammen med jimmy og paw. fiskeriet var svært og med en del strøm og vind skulle der arbejdes for det. Det blev til 3 slethvar op til 800 gr og 2 pighvar. Lidt andre arte kom også i båden så en ok dag på vandet.  

Nichlas

hvartur og store vejle å

i lørdags var Nichlas og Paw og en af hans venner i store vejle å for at fiske aborre, fiskeriet var ikke på toppen men der var dog nogle perioder hvor fiskeriet var noget bedre, de fik ok med fisk og 3 stk. over kiloet op til 1100 gr. 

Idag var Nichlas så på hvartur sammen med John og Jonas, vejret var ikke godt og med regnvejr hele dagen og meget strøm. hvar fiskeriet var stille og roligt det blev til 5 hvar op til 700-800 gr. der kom også lidt skrubber i båden, John fik en fin skrubbe på 1250 gr. og 46 cm hvilket også er ny bådrekord. Og Jonas fik en fin knurhane på 340 gr. og 35 cm hvilket er ny pr fra hans side. så alt i alt må man side at det var en god dag. billederne ligger i mapperne diverse fisk og flade.

Casper
John med bådrekord på 1250 gr.

Hvartur 6-10-12

I går var nichlas ude og havde paw med vejret var helt kanon og rigtig gode forhold til hvarfiskeriet. Fiskeriet var godt fra start men døde lidt op af dagen. de første 20 min kom der 2 nye bådrekorder i båden, nichlas fik en grå knurhane på 375 gr. Og 38 cm. Og paw fik en fin slethvar på 975 gr. Det blev til i alt 11 hvar, med pighvar op til 850 gr. Og en skubbe lige under kiloet, og så smed de en skrubbe over kiloet i overfladen.

 I sidste weekend var nichlas også ude, denne gang på kysten med orka brian. Der var ok gang i fiskeriet men det blev kun til en enkelt fisk til Brian på 1.25 kg men masser af hug.

 Og så skal jeg lige rette datoerne for de 2 fladfiske konkurencer som jeg skrev om tidliger. Det er den 3 og 4 november.

 Casper

Paw med slethvar på 975 gr

Østerbro 19-09-12

Jeg har i stedet for at lave en mappe for Kinnarps 2012 sat billederne af de fisk vi fangede ind i mappen som hedder diverse fisk. Der går lige lidt inden vi skal fiske igen. men næste konkurence er Jans lystfiskershop som laver en grand slam konkurence d. 13-11-12 oppe fra Helsingør hvor man kan vinde en tur til Havøysund med Norway guide fishing.
og om søndagen er der fladfiskecuppen også fra Helsingør.

casper

raferat af Kinnaps 2012

Vi fik trænet rigtig meget op til konkurrencen og så til tider ude i noget rigtig dårligt vejr. Der blev landet rigtig mange fine fisk under træningen som kuller på 1,75 kg og torsk på 8,3 kg skrubbe og rødspætter over 800 gr. og mange flere arter. Dagen kom og vejrudsigten sagde 10-13 s/m fra vest, målet med konkurrencen var at fange 14 arter så der skulle virkelig kæmpes hvis vi skulle have alle sammen. første dag sejlede vi rigtig meget og spilde meget tid på det, bølgerne var så store at vi ikke nåede over 12 knop på noget tidspunkt og vi blev rigtig rigtig våde regntøjet holde det ikke ude og alt vores tøj var gennemblødt inde under. Men det gik nu ok vi fangede 7 arter dog var nogle af dem lidt for små i forhold til planen. Men en fin første dag i forhold til vejret. 

Anden dagen var planen meget stram hvis vi skulle nå det hele vi havde droppet at fange pighvaren da vi mente at det ville tage for lang tid, vejret var blevet nådet bedre, og det var dejligt ikke at blive helt gennemblødt igen. Vi kom godt fra start med at få en kuller på 1200 gr. efter ca 20 min fiskeri så skulle vi fange en spætte som så kom efter 5 min, super. Vi gav den fuld gas resten af dagen og fangede det vi skulle bortset fra hårissingen, som vi fiskede efter i 1 time men uden held. 

Til indvejningen var der masser af fine fisk som kom ind, som ulk på lige over 600 gr. lange på 2,4 kg og ny svensk rekord i hårissing på 334 gr. og begge hvar over 1,5 kg så der var rigtig mange fine fisk.

Det blev til en 11 plads for os hvilket vi er rigtig tilfredse med vejret taget i betragtning, vi havde satset på en højere placering inden konkurrencen men med dette vejr var det mere end godt. Og hold da op hvor de andre hold også gjorde det godt, hatten af for det. 

jeg laver en mappe med billeder som hedder Kinnarps 2012, med billeder af fiskene som vi fangede under træningen til Kinnarps. og det skal lige siges at hvis man vil have gode orme skal man bare køre ind til Jans lystfiskershop der har vi købt så mange orme på det sidste som bare har været i top kvalitet. 

Og tak til Kinnarps klubben for en rigtig god konkurence.

I kan se resultat listen på http://www.garminfiskefestival.se/

Casper

Kinnaps 2012

Så er der ikke lang tid til Kinnarps som er d. 15-16 september. Sidste tilmeldings frist er d. 1 september så hvis man vil prøve det spændene fiskeri er det bare om at melde sig til. Det er en super konkurrence med masser af gode præmier. 
Mere info på: http://www.garminfiskefestival.se/

Casper

Træning til Kinnarps cup 25-08-12

Idag var mig og Nichlas på vandet i noget rigtig lorte vejr, de første par timer om morgenen var det super, men det blæste hurtigt op fra syd og gjorde bølgerne store. På trods at vejret havde vi kanon fiskeri, 12 arter kom i båden, og 2 nye bådrekorder, hårissing på 25,5 cm til mig hvilket også er ny PR og så fik jeg også min første røde Knurhane der vejede 290 gr. og var 28 cm lang. så alt i alt en super dag, jeg ligger nogle billeder af dagens fisk ind i mappen (Diverse fisk) 

Casper
BR og PR på 290 gr.

Træning til Kinnarps cup

I søndags var mig og Nichlas på vandet i det gode vejr, hvilket mange andre både også var, har aldig set så mange både der skulle op ad rampen i Rungsted.
Vi ville se om vi kunne finde nogle nye pladser på skrubber og rødspætter, og knurhaner, vi startede med de flade, afdraften var ikke super og vi måtte hele tiden give den lidt gas for at få noget afdrift, så vi kunne godt få det til at fungere og vi fik både rødspætter og skrubber op til 700 gr. og RIGTIG mange små issinger de var overalt. Knurhanerne kunne vi ikke finde nogle nye pladser på men til gengæld fik vi en flot hvilling på 40 cm og 490 gr. 

Idag tirsdag var Nichlas og John på et hvarsats i det sydlige øresund, de fisk en lille pighvar, på en aftentur på 3 timer. 

Casper 
Hvilling på 40 cm og 490 gr.

Sundet 11-08-12 - 12-08-12

I lørdags stod den på flade tur sammen med søren jensen og den gamle. Vi havde fint fiskeri og det blev til 80-90 flade de fleste var skrubber og isinger men ikke nogle store, lidt rødspætter var der også op til 800g.
Søndag var jeg også ude og jonas var klar til en tur på sundet. Vi ville ud og se om vi kunne finde lidt hvarre men fiskeriet var ikke godt og det blev kun til 1 lille pighvar og 3 slethvar op til 35 cm. Men vejret var i top og vi havde en god dag på vandet

Nichlas

Havøysund mappe og sundet 04-08-12

Jeg har lavet en mappe beretning fra vores tur til Havøysund der vil komme billeder på i morgen. Mappen hedder Havøysund 2012.

Igår var mig og Nichlas på sundet for at træne lidt til Kinnarps i næste måned, det blev til en aften tur på 5 timer, hvor vi ville se om vi kunne finde nogle nye pladser på ulke og hårissinger. Det gik rigtig godt, vi fik 7 ulke op til 26 cm og 3 hårissinger op til 22 cm. så det var en super aftentur, men højt humør.

Idag har vi så været ude hele dagen for at prøve end masse nye steder og efter en masse forskelllige arter. Men vi fik ikke noget sønderligt resultat ud af det. Vi brugte meget tid på at finde nye pladser på hårissinger men uden held. Der kommer nogen billeder af ulkene og hårissingerne vi fik i går, de bliver lagt i mappen Diverse fisk.

Casper
Hårissinge på 22 cm ny BR

Sundet 31-07-12

For godt 14 dage siden var Søren Jensen et smut på sundet efter lidt flade. Lidt hvar fiskeri skulle også prøves og to flotte fisk kom i båden en slethvar på 1,4 kg og pighvar på 2,1 kg. Super flotte fisk må man sige.


Der kommer også snart en Mappen med billeder og beretning om vores Havøysund tur.

Nichlas

Hjemme igen 21-07-12

Så kom man hjem til den normale hverdag igen, og kan nu kun tænke tilbage på de 14 gode dage i Havøysund. De sidste dage vi havde deroppe fik den extra gas hvilket betød at jeg ikke fik opdateret siden. Det blev også til nogle fine fisk i båden de sidste dage deroppe, Nichlas fik en fin torsk på 130 cm og sidste dag fik han en flynder på 143 cm super afslutning på 14 vilde dage. Mappen med billeder og beretning kommer snart, jeg skal lige have samlet alle billeder sammen.

Casper

Havøysund 14-7-12

De sidste par dages fiskeri har været gangske fint, lidt drillende vejr men til tider super godt. Der er kommet godt med flyndere i båden, og vi har også mistede en rigtig god fisk mellem 50-70 kg som var oppe til overflade 4 gange men vi fik aldrig mulighed for at for den ind til båden så den kunne komme op, kort efter mistede vi en anden stor fisk som vi dog aldrig så. Der vil kommet flere opdateringer de komne dage.


 
Casper

Havøysund 11-07-12

Så fik vi endelig en dag med godt vejr som gav mulighed for at udforske nogle nye områder. Vi havde super fiskeri, og fik lavet en ny camprekord. læs mere om det i det næste nummer af fiskeavisen.

Casper

Havøysund 09-07-12

Vi tog fra havn og der var meget vind derude vi lage os hen til en plads hvor vi kunne ligge lidt i læ men det blæste stadig meget, vi lå 3 både og fiskeriet var svært, den ene båd fik en flynder og tog kort tid efter i havn grundet søsyge hos en ombord. vi 2 andre både blev liggende og vi fik en flynder i båden på 108 cm til Nichlas og den anden båd fik 2 i båden. 

casper
Nichlas med en fisk på 108 cm

Havøysund 08-07-12

Vi er stadig præget af meget vind her oppe nordpå idag har det blæst 12 m/s hvilket har gjort at vi self ikke kunne komme ud, så dagen er blevet brugt på at fiske efter flynder inde fra havne molen, vi fik ikke nogen men havde 3 helt med inde efter jiggen. Igår var vejret heller ikke godt, men vi kom ud og kunne godt ligge i det, men det var langt fra godt, det blev dog alligevel til 1 flynder på 14 kg og 99 cm til Nichlas, en fisk som vejer ca 2 kg over skalaen, men det var også i vildt god kondi. imorgen er det heller ikke super vejr men vi regner med at kunne komme ud i nogle timer, til gengæld ser det ud til at vi får super vejr fra tirsdag nat. 

casper
14 kg og 99 cm

Havøysund 06-07-12

Så kom vi til Havøysund og vejret er ikke super, men vi har dog været ude, men ikke i et rigtigt fiskepas. Der er kommet 3 flynder i båden op til 98 ca til jimmy, en fisk virkelig var i topform på skalaen skulle den vejet 10,8 kg men i havn blev den vejet til 12,5 kg. de 2 andre vi har fået har været under målet. idag er det heller ikke super vejr men det bliver lige til en lille 4 timers tur et sted hvor vi kan ligge lidt i læ.

opdateringer senere.

casper

Østerbro 28-06-12

Det er ikke blevet til meget fiskeri fra min siden her på det sidste, der har været alt for meget arbejde der skulle laves og så er det også blevet en tur til New York med kæresten i 10 dage. Om 6 dage går turen så til Havøysund for tredje år i træk, men denne gang i 14 dage, det bliver super Holdet er igen iår Mig, Nichlas, John og Jimmy. Jonas skal også derop men i en anden båd sammen med Orka Brian. 

Det bliver super godt med 14 dage hvilket giver os mulighed for at fiske meget mere end bar flynder som det var sidste år, og skulle der blive nogle blæsevejrs dage, gør det jo ikke så meget som hvis man kun havde en uge. Jeg vil self. komme med opdateringer på siden så tit som muligt der oppe fra.

Oppe på Havøysund er fiskeiet godt i gang og en del flynder kommer op se mer om fiskeriet her http://norwayguidefishing.blogspot.dk/
grejet er pakket

Buletur 23-11-12

I lørdags var jeg på sundet efter lidt torsk den gamle og jonas var med. Vi var ude og se på en del pladser i dag og havde et godt fiskeri med en del fisk imellem 3-6 kg de helt store blev væk. Tak til den gamle og jonas for en god tur


Nichlas

Buletur 11-06-12 Hvartur 17-06-12

I mandags var jeg på en aften tur på sundet med den gamle. Da vi tog fra havn var vejret fint men da vi kom over til pladsen blæste det op ca 7-9 i nordvest ikke godt vejr i sundet. Men fiskeriet var igen fint og der kom fint med fisk i båden op til 6 kg.


I dag var jeg oppe nord for helsingør for og se om der var kommet lidt gang i det hvar fiskeri. var ude i 3 timer og det blev kun til en lille pighvar på 25 cm fanget på en løje lidt små issinger bid også på. 


Nichlas

Buletur 07-06-12

I torsdags var jeg lige på en kort aften tur på sundet sammen med jonas. vejret var jo super så hvorfor ikke lige tage på en aften tur. fiskeriet var igen godt og der kom en del fisk op. Vi fik dem op til 7 kg.


Nichlas

buletur 30-05-12

Var lige på en aften tur på sundet i onsdag efter torsk havde taget den gamle med. Vejret var igen super og det samme var fiskeriet. Vi fik masser af bid og årets første måler kom i båden en bide fisk på 11 kg ENDELIG  syns det har været en lang kamp om en ny BR. Tak til den gamle for en god tur.


Nichlas

ny BR 11 kg ( billedet er taget fra en mobil derfor det ikke er så godt )

Buletur 26-05-12 - 27-05-12

I lørdags var jeg et smut på sundet som gast i orka brians båd. vejret var super fra start til slut og fiskeriet var også godt. Der kom mange fisk i båden og en hel del blev genudsatte vi havde dem op til 8,2 kg. Tak til brian for en god dag på sundet. 

Søndag var jeg ude en tur alene i stormen vejret var igen super og Fiskeriet var også ok. Fik 20 torsk op til 4 kg var i havn igen kl 12

Nichlas  

buletur 21-5-12

I fredags var jeg på sundet med orka brian for og se om der skulle være lidt torsk. Vejret var ikke i top og det var fiskeriet heller ikke. vi fik lidt bid men med en del små fisk. Vi havde 4 med hjem og var i havn igen kl 11.30
 
Nichlas

Trollemølle 2012

Så var vi i Trollemølle og der blev fanget godt med fisk. Jeg har lavet en mappe ude i menuen der hedder trollemølle 2012 hvor der er en beretning og billeder fra turen.

Casper

Hjemme igen.

Så er vi kommet hjem igen og tilbage på arbejde jeg har lavet en mappe ude i siden med beretning og billeder fra vores tur til Bonrholm, som hedder Bornholm 2012.

På lørdag tager vi så 10 mand til Trollemølle i en dag og fisker med flue, og håber på nogle gode Rengbueørreder.

Casper

Bornholm 05-05-12

Jeg har ikke lige fået opdateret her de sidste dage da vi har sovet meget lidt og fisket meget. 

I Torsdags havde vi gude vejr som tog tidligt fra havn først på dagen fik vi ikke noget men Orkanen fik en 10+er og Freelander fik også en 10+er og en lige under 10. vi sejlede hen til en anden plads og inden længe fik vi en 5 kg fisk og ca en time efter en på 11,1 kg. vi mistede også 2 fisk den dag.

Fredag tog vi endnu tidligere ud faktisk lige før solen stod op. vi fik sat grejet og så gik der ikke mere end 20 min før vi fik en på 7,6 kg. vi fik vendt båden og kørte over samme position, vi så masser af fødefisk og vandet var også rigtig varmt men der skete ikke noget så vi vendte igen og fødefiskene var bare over det hele på loddet, og så så vi en stor laks der lige var oppe og vende i vandet 10 meter ude på siden af båden. vi satte mit nye GoPro kamera til at filme og ja efter 30 sek. kørte dipsy stangen bare der ud af, efter 20 min tid kom en flot fisk i båden på 13.5 kg. hvilket var den største på hele turen. Ud over det fik vi også to 4-5 kg fisk og smed 3 fisk hvor den ene af dem var mindst lige så stor som den på 13.5 hvis ikke større, vi så den springe lige ude bag båden og så var den væk. 

så det var dejligt at de sidste dage var gode nu hvor vi har haft så dårligt vejr det meste af tiden. vi nåde at få 8 fisk i båden, på de ca sammenlagt 3 dage vi har været ude.

når jeg kommer hjem laver jeg en mappe med billeder og beretninger om turen.

Casper
Laksen på 11,1 kg fra i torsdags.

Bornholm 02-05-12

Idag kom alle vores 5 både på vandet, efter kl. 12 havde vinden lagt sig så man godt kunne ligge og fiske i det og op ad dagen aftog vinden endnu mere. Ved 14 tiden melde den første båd op om fisk, det var Freelander med en fisk på 7,6 kg. og kort tid efter fik vi så et hug på side planeren, efter et noget kort udløb på 150 fod landede vi en fisk på 8,4 kg. vi fik sat grejet igen og vendte om over samme spor men det gav ikke noget, så vi vendte igen og et lille styk efter fik vi endnu en fisk på 5.2 kg. i morgen bliver det gude vejr og vi tager tidligt afsted uren er sat til kl. 04.00 og så er det bare afsted.

Casper
Caspermed dagens største på 8,4 kg

Bornholm 30-04-12

Så kom vi til Bornholm og man må nok sige at vi har taget blæsevejret med os. Da vi kom lørdag var vi 4 af de 5 både vi er på vandet, trolling masteren var igang med sidste fiskedag og der var rigtig mange både på vandet, hvilket gjorde det lidt svært at fiske der hvor man ville, Orkanen var den eneste båd der fik laks 2 stk. blev det til en på 8,5 og en på 9,6 udover det mistede de også 2. søndag blæste vi helt inde da det op til 15-16 sm. Idag kom vi så igen 4 både på vandet vejret var lidt bedre men det ville blæse op hvilket det også gjorde det blev kun til 3-4 timers fiskeri lige ud fra Hammeren. Men det var nok til at Kims søn Andres på 13 år. der også er med fik sin første laks på 10,1 kg. 

Imorgen blæser det også for meget til at vi kan komme på vandet og onsdag ser også lidt usikker ud men måske det kan blive til en halvdagstur.

Casper
Anders med sin første laks på 10,1 kg

Bornholm here we come!

Så er båden pakket og klar og afsted går det med færgen her i nat fra Køge. Trolling masteren er i fuld gang og der er blevet fanget rigtig mange fine fisk. Vi håber der er nogle tilbage til os når vi kommer og på at vejret er med os. Vi vil så vidt muligt komme med opdateringer fra hver dag derovre vis altså internettet er med os.

Casper

Østerbro 23-04-12

Så er der ikke lang tid til at turen går til solskindsøen, i weekenden fik båden sig en ordenlig tur med boat robbing og voks og diverse ting laves så nu står den knivskarpt og klar er klar til at få nogle laks i båden. Hvis ellers der er ok internets forbindelse vil vi prøve at for opdateringer på siden fra hver dag.

Casper

Møn 14-04-12

Var på min og stormens første tur på møn i lørdags. Havde den gamle og jonas med som gæst. Vejret var super og fiskeriet var også fint. Jonas skulle tage den først fisk og efter 20 min fiskeri fik han en fin fisk på 10,1 kg god start. Vi fik 4 laks på dagen 10,1 - 6,8 - 4 kg - og en undermåler. vi smid også en 5 kg 2 metere fra båden. Tak til den gamle og jonas for en dejlig dag på vandet i konge vejr  


Nichlas

6,8 kg møn

Møn - Kysten - Put and take - Norge

Møn
Havde helt glemt og skrive at den gamle også har været en lille tur på møn før påske Sammen med Jørgen als i hans båd. De havde haft fint fiskeri og havde fået 6 laks op til 9 kg.

Kysten
I påsken har jeg også været på en kyst tur nede ved stevns. Det blev til en 4 timers tur i dejligt vejr men 0 fisk.

Put and take
Var et smut forbi St. Rosenbusk i mandags sammen med jimmy. på en lille 4 timers tur. Det blev til 7 regnbueørred op til 2,5 kg og 1 Bækørred på 1,5 kg. Dejligt og fange lidt igen efter en 0 tur på kysten. :O)

Norge
I norge bliver det gode skrei fiskeri bare ved. Orka brian har været der oppe i et par dage og de har haft super fiskeri. I søndags fik han ny pr på hele 34 kg. Stort tillykke her fra. 
fisken kan ses her  http://norwayguidefishing.blogspot.com/


Nichlas

Kyst tur 4-4-12 Bule tur 5-4-12

I onsdags var jeg på aften tur på kysten med jonas i roskilde fjord. Det var svært fiskeri og med lidt for meget vind til fluestangen. men vi fik en undermåler og smid en fisk samt et par hug.

Torsdag var jeg på sundet for og se om der skulle være lidt torsk. De var ikke hjemme og det blev kun til 6 små. Men hold da op et konge vejr det var


Nichlas

Kyst tur 02-4-12

Var et smut på kysten med jonas igår i 3-4 timers tid. Lidt svært fiskeri med fluestangen pga meget vind men det gik da. Det blev til 4 blanke og et par mistede fisk. 2 på ca 45 cm. En på 55 cm ny pr til mig på fluestang. Jonas sluttede dagen af med en fin fisk på 73 cm også ny pr til ham :o) fisken blev genudsat igen efter et par billeder. I topform har det vel været en fisk på 3-4 kg.  

nichlas
73 cm ny pr til jonas på fluestang

Kyst tur 31-3-12

Idag var Mig, Nichlas og Orka Brian på kysten for at se om vi kunne fange lidt blanke. En svær da med meget skiftende vejr fra sol til sne og hagl og regn. Det blev dog til et par kontakter en misted og 2 undermåler. Ellers en rigtig hyggelig dag .

Imorgen tager Nichlas nok på kysten igen og jeg tager måske en tur i store Vejle å for at se om man kunne fange lidt aborre.

Casper

Fluestrømmen 30-03-12

For en lille uges tid siden var Nichlas og Jimmy i Fredensborg fluestrøm og fiske, det var super vejr men ikke noget vildt fiskeri, der skulle virkelig kæmpes for at få dem til at bide. Det blev til 4 fisk op til 1,5 kg. men ellers en hyggelig da i strømmen.

i torsdag var Nichlas og Jonas og hans kammerat Olsen så igen i fluestrømmen, for at se om fiskeriet var blevet bedre, og det var det bestemt ikke . Det blev til 3 fisk op til ca 2 kg.
Bestemt ikke det samme fiskeri som det har været som for 2-3 årsiden hvor der var mange flere fisk og gennemsnits størelsen meget større.
Casper

Buletur og Norge og Møn

En lille forsinket opdatering søndag d. 18-3-12 var mig og Nichlas igen med Orka Brian ude. Det var noget tåget da vi kom op til Helsingør, men ikke sådan at man ikke kunne sejle i det, så vi satte kursen mod øen for at se om vi kunne fange en stor, men det var svære forhold og dårlige lodninger så det blev kun til ca 10 fisk op til 5 kg. Igen tak for en rigtig hyggelig tur til Brian.


Hos Hans Hagerups på Sørøya er fiskeriet også startet godt, det første hold havde 178 målere og 19 over 20 kg og en topfisk på 30,25 kg. godt gået banditter. I kan følge med på deres blog her: http://www.norwayguidefishing.blogspot.com/

På Møn er laksefiskeriet gået helt amok mange fisk over 10 kg er blevet fanget og deriblandt nogle rigtig pæne over 15 kg. Blandt andet har Paw Meinertsen fået en på hele 19 kg. Stort tillykke herfra. Det bliver vi sgu nok også nød til at prøve at se om det kan blive til en tur derned.

Casper

Buletur 15-3-12

Igår var mig og Nichlas med Brian ude i hans Orka. super vejr fra morgenen af men det blæste lidt op i løbet af dagen. Vi ville prøve at se om der skulle være nogen fisk nede ved Ven, og der var da os lidt fisk at lodde men det var svært at fange dem da de hele tiden flyttede sig. Det blev dog til 15-16 fisk op til 6.5 kg.
Tak til Brian for en god tur.

Casper

Hans er tilbage!

Hans Hagerup er tilbage på sundet denne gang bag roret på Øby, d. 6-3-12 var Øby på årets 2, buletur hvilket gik helt suverænt, årets første 20+ torsk fra sundet kom ombord og blev vejet til 21 kg. udover den blev der også landet 3 andre målere på 12,13 og 14 kg. og mange over 9 kg. Det kan man kalde en vellykket tur. Billedet kan ses her http://www.fiskeavisen.dk/Nyheder/a.htm?artid=646

Udover det gode fiskeri i sundet, bliver der også fanget mega mange store skrei torsk i Norge. Der er allerede kommet flere over 30 kg deroppe. 

Casper

Myrup 3-3-12

Igår var mig, Nichlas og Jonas taget til put ans take søen i Myrup en sø som ingen af os har prøvet før, der er før blevet fanget mange fine fisk der og vi ville derfor prøve at se om der også skulle være nogen fisk til os. Der er en sø hvor man må fiske med det hele og en sø kun til fluefiskeri, ingen af søerne var særligt godt holdt, der var ikke rigtig nogen borde og bænke og der var en del skrald som lå og flød. Fiskeriet var ikke super, det blev til 5 fisk og ingen af dem over 1200 gr. de skulle alle sammen fanges helt nede på bunden og nå de kom på var der ingen fight i dem. Det kunne ellers være et rigtig fint sted hvis bare det blev holdt noget bedre.

Casper

Østerbro 26-02-12

Ikke meget opdatering her på det sidste, vi har ikke været ude siden jeg var ude med Brian, for det første på grund af alt den is og vind der har været, og så os på grund af alt for meget arbejde, for både mig og Nichlas side. Nu hvor alle havne er isfri håber vi at det snart bliver til en tur igen, vis ellers man kan finde tid til det. Der har ellers været rigtig godt fiskeri alt efter hvad vi har hørt om.

Nu kan man os godt mærke at den årlige trollingstur til Bornholm er ved at nærme sig, som vi glæder os rigtig meget til, sidste års tur var jo helt kanon, både vejr og fiske mæssigt. Ugen efter at vi kommer hjem skal vi også på en endags tur til Trollemølle i Sverige hvor vi også har været før og fiske med flue, et super sted med store og stærke fisk, som helt sikkert os bliver en kanon tur. 

Casper

Buletur 11-2-12

 Så kommer der lige en lille forsinket opdatering pågrund af jeg ikke har haft internet den sidste uge. Jeg var i Lørdags d. 11 feb. gast på Orka Brians båd, der var lovet kongevejr, og der var da heller igen vind, men med minus 10 grader om natten og ingen vind betød det også at der var is på hele sundet. Vi brugte en halv time på at kommet ud af havnen og også land tid på at komme ud til pladserne. Det var meget svært at søge i al isen og det kostede også en transducer, men når der lige kom et lille hul uden is var der da os gode lodninger. Det blev til ca 8 fisk, og ikke nogen med størelse på. Vi sejlede i havn kl. 12 hvor vi kunne ligge i røven på turbådene, hvilket de andre småbåde der havde vovet sig ud også gjorde.

Casper

buletur 04-02-2011 - 05-02-2011

Ikke noget fiskeri fra vores båd i weekenden. Alt for meget is ved ramperne i skovshoved rungsted og helsingør. Men har været med som gæst i BLÆSER lørdag og søndag. Lørdag var det super vejr men pisse koldt ca minus 13 da jeg kom op til helsingør. Der kom godt med fisk i båden op til 7-8 kg men desværre ikke nogle over. Søndag var det også godt fiskeri men med for meget vind og sø op af dagen. Så vi tog i havn ved en 11-12 tiden. Tak for et par gode dage på sundet i godt selskab.


Nichlas

Buletur 28/01/12 og 29/01/12

I lørdags var mig, Nichlas og Jonas på vandet, det blæste en smule men ikke noget man ikke kunne ligge i. Til gengæld drillede strømmen rigtig meget 3,5 til 4 mil løb den og så løb den den modsatte vej i bunden så det var rigtig svært og så var der heller ikke gode lodninger, det største vi så var 1.5 meter så det blev kun til 5 fisk.

Om søndagen havde vi så Niels med, vejret var det sammen som dagen før og det samme var strømmen dog løb den ikke lige så meget i bunden, hvilket gjorde det hele lidt nemmere. Den første bule vi loddede var 6 meter så var man jo igang. :O) Det blev til 22 fisk op til 9 kg så stadig ikke nogen måler i Stormen iår vi kunne godt snart bruge en lille smule held. :O)  Til gengæld var vi henne og låne vores bismer til Stig Bulow som havde fået noget af en bider på 16 kg hvilket også var hans eneste fisk på hele dagen, men det gør jo ikke noget når den så er så stor, stort tillykke med den fine fisk. Han har vedlagt et billede i vores gæstebog.

Casper

Buletur 22/01/12 og 23/01/12

Mig og Nichlas var i søndags på vandet og havde Søren med, Vi håbede på de store fisk stadig ville være der men nej det var de ikke. Det var eller super vejr, bortset fra da det begyndte at sne. Det blev til nogle fisk men ikke noget med størelse på. 

Idag har Nichlas så være på vandet igen sammen med sin far og hans ven Jan. Vejret skulle vidste ikke havde været super, og heller ikke fiskeriet. Ca 10 fisk men igen ikke nogen med størelse på.

Casper

Fødselsdag og målere 20-01-12

Var igår med på Jimmy`s båd som gast sammen med Martin køller. Vejret var super selv om der ikke var blevet lovet godt vejr. I de første 4 stop havde vi 5 fisk, men ikke nogen over 3 kg. vi tog til en anden plads og her kom der hurtigt to 5 kilos fisk op så vi fiskede videre i dette område, der gik en halv time hvor der ikke skete noget, men så lige pluselig gik det igang igen. Vi lavede et stop hvor mig og Jimmy fik en fisk på hver som der bare var smæk på, min kom først op, 13 kg vejede den hvilket er ny PR, og så på ens egen fødselsdag. da Jimmy havde ca 10 meter tilbage smed han desværre fisken, som højst sansynligt osse var en over målet, men man ved jo aldrig. Efter det stop dødede fiskeriet i en times tid og Jimmy mistede fuldstændigt modet men vi fik ham overtalt til lige at give den 5 minutter mere hvilket var godt vi gjorde for Martin Køller som tidligere på ugen fangede ny PR på 17,1 kg på Jimmy`s båd fik en ordenlig fisk på. Da den kom på vægten sagde den 17,5 kg hvilket igen er ny PR og så på en ugen. Inden vi sejlede hjem skulle vi lige prøve det sidste stop som gav en på 9 kg og en på 10 kg rent til Martin. Så det var bare en konge dag på sundet 3 målere og 15 fisk. 

Casper
Dagens 3 målere på 17.5 - 13 og 10 kg. Og 2 nye PRer

Buletur 15/01/12

I søndags var mig, Nichlas og hans far på vandet, da vi kom til Rungsted havn var der allerede kø ved rampen men folk fik hurtigt bådene i vandet så der var ingen ventetid. Ellers en dag med dejligt vejr og rigtig mange både ude, men igen var der ikke nogen fisk, til gengæld var der mange højt oppe i vandet. Det blev KUN til 2 fisk hvilket må siges at være ret skid. 

Casper

buletur 09-01-2012

Var et smut på sundet i søndags på årets første buletur. Havde den gamle med som gæst. Ellers en fin dag med mange både på vandet og et okay fiskeri. Vi sluttede dagen med 20 fisk op til 6 kg. 

I dag har der også været fint fiskeri på sundet Bulejimmy havde dem op til 11,6 kg. Og brian i sin båd havde dem op til 14,6 kg.Nichlas
Brian med fisk på 14,6 KG

Buletur 31-12-11

Nytårsdag var vi på årets sidste tur, Brian var med og da vi sejlede fra Rungsted havn var vandet helt gladt og ikke en sky på himlen. Op ad dagen kom der dog en vildt tæt tåge. Men det var ikke det eneste der var galt, der var nemlig heller ikke nogen fisk. først kl halv 12 fik vi den første fisk, det blev kun til 4 fisk i det hele. Vi håber på at det nye år tegner sig bedre.

Casper

Nytårstur 30/12/11

Idag var vi 17 mand på Teisten på den årlige nytårstur. Vejret var dejligt og sol var der da også, fiskeriet var også super, vi fiskede på 10-12 meter og kastefiskeriet køre bare super, dem der pirkede fik også fisk men slet ikke lige så mange. Det blev til 110 fisk til de 17 mand. Nichlas fik både den største på 4,2 kg og flest, 17 fisk fik han skovlet sammen, jeg selv gjorde det ikke så godt det blev kun til 3 fisk, hvilket jo ikke er noget at prale af

Tak til alle for en rigtig god tur og et godt år og på gensyn i det nye år. 

skovshovde 24-12-11

Så har Stormen fået årets julegave havne kalechen som havde slået en revne sidste år på grund af alt snen er blevet lappet, der er kommet 4 extra stangholdere i targabøjlen samt 2 aftagelige der stikker ud til hver sin side som skal bruges til sideplanere når vi troller. Og gulvet oppe i båden er blevet malet med noget skridsikkert maling så man ikke skøjter rund når der kommer is. 

Vi håber på at komme ud og fiske mellem jul og nytår, der er self. den årlige nytårs tur med Teisten. Men vi håber også Stormen når at komme ud.
Vi ønsker alle en rigtig god jul.

Casper 

Norge 22-12-11

Jonas har været i Norge og arbejde men lidt fiskeri blev det til på en lille time fik han sej og lubbe og denne flotte Bergylte tæt på kiloet. tillykke med den, fisken bed på en lille jig.

Vi har også fået nogle flere billeder fra vores tur til Bornholm tilligere iår, som ligger inden i mappen Bornholm 2011. Dejligt med nogle flere billeder så husker man rigtig hvor god en tur det var og hvor mange fine fisk det blev til.

Casper
Jonas med bergylte tæt på kiloet

Trollemølle og Nordefoss tur.

I weekenden var jeg en tur i Sverige på fluetur for at se om man kunne fange en stor regnbue. Jeg har lavet 2 mapper ude i menuen (nordefoss 2011 og Trollemølle 2011) hvor i kan læse en lille raport og se lidt billeder fra turen.

Nichlas

Jan fladfiskecup 06-11-11

Idag deltog mig og Nichlas i Jans årlige konkurence, vi var begge to ombord på Nadia og fik også to gode pladser helt oppe i stævnen. Fra morgenstunden af var der godt humør og fiskeriet var også i top, Der kom masser af spætter op og ikke så mange små issinger så det var jo som det skulle være. Der skulle gå 6 mand videre til finale båden fra vores båd, og Nichlas gjorde det suverænt med 74 point det samme havde Brian Ahlers så de gik begge videre med en delt første plads. Jeg selv gik ikke videre da jeg aldrig fik fiskeriet op og køre. På finale båden fik Nichlas ikke nogen god plads, da der blev trukket lod om pladserne trak han nr. 20 så de gode pladser var væk. fiskeriet var slet ikke lige så godt da finale båden kom ud igen, Nichlas fik kun 10 fisk, hvor han om morgenen havde over 30 fisk. Vinderen blev Jef med vidst nok 44 point. 

Tak til Jan for endnu et godt arrangement og tak til alle for en god dag.

Casper 
Nichlas med spætte på 1150 gr. fanget om morgenen.

Put and take

I weekenden var mig og Nichlas i fluestrømmen i Fredensborg for at svinge fluestangen igen. Vejret var stille og tåget men vi havde rigtig godt fiskeri fra morgen stunden af hvor vi fik 6 fisk på en time og efter det døde det fuldstændigt ud. Det var ikke store fisk men der var ok med krudt i dem, igen over 2.5 kg. 

Jonas har også være i put and take sammen med en ven i fredags. De tog til solbjerggård hvor de også havde godt fiskeri,de havde også 6 fisk og en rigtig flot bækørred til hans ven på 4.2 kg. Tillykke med den flotte fisk.

Her på søndag skal mig og Nichlas deltage i Jans fladfiske cup fra Helsingør. På bådene Svær, Nadia og havstrygeren. Vi glæder og til en forhåbenlig god dag med godt fiskeri og godt selskab, og self. at vi kan gøre det godt.

Jeg har lagt et par billeder ind ind i mappen put and take  ude i menuen.

Casper

Overskrift 1

23-10-11

Det er ikke blevet til så meget fiskeri fra båden. Har været lidt i poppelsøen og fiske lidt med fluestangen sammen med jonas. fisk er det da blevet til men ikke noget vildt fiskeri. Men det er nu dejligt nok lige og komme ud og få træne lidt til trollemølle turen her d. 13 nov.
2 Ture efter løjer er det også blevet til og det har været super fiskeri, så vi er klar til de næste par lakse ture :o)
I dag har jeg været i st vejle å for og se om der skulle være en aborre eller to. Det kan man ikke sige der var. Vi var 5 mand i ca 4 timer og kun 27 aborre op til 700-800g. Men ellers en super dejlig dag i godt selskab.


Nichlas

DM i fladfisk 2011 24-25 september.

I weekenden var mig, Nichlas og Jonas i Onsevig til DM i fladfisk. Om lørdagen ville vi statse og tage til storebælt for at fange en stor pighvar og nogle pæne spætter og skrubber. Men sådan skulle det ikke gå, godt havlvejs måtte vi opgive for bølgerne blev bare større og større, så vi måtte finde et alternativ og vi prøvede lidt i området men det gav ingenting overhovde, sener på dagen besluttede vi at sejle derop alligevel bølgerne var blevet en smule mindre og hvis vi skulle derop skulle det være nu. Da vi kom derop lå der 6-8 andre både og havde fisket der hele dagen, så man kunne godt mærke at fiskeriet var lidt smadret, og det blev kun til en lille slethvar. Så vi sejlede hjem og hold da op e lorte tur 2 en halv time tog det og vi var helt smadret i kroppen da vi kom i havn. Om aftenen stod det bare på hygge.

Søndag var vejret blevet meget bedre men vi tog bare lige ud foran og fiskede der hele dagen og fik da os nogle ok fisk og alle arterne, jeg fik en pighvar på orm hehe, Omkring 100 flade kom i båden den dag så det var lidt optur efter dagen før der var ren lort. I team konkurencen blev det til en 8 plads for vores vedkomne, man kan se stillingerne på onsevig havns hjemmeside. Tak til alle for en hygglig weekend.

Casper

Overskrift 1

I søndags var Nichlas og hans far og Brian, på storebælt for at fiske pig og slethvar. Det var Stormens jomfrutur efter pighvar i storebælt. Vejret var fint men masser af regn og tåge, sidst på dagen blæste det dog op. Dagens resultat blev 19 hvar i båden og 2 nye bådrekorder,pighvar på 1,3kg og slethvar 650 gr. begge to til Brian. Nichlas lavede os ny personlig pighvar på 830 gr.  

Nu er vi ved at gøre de sidste ting klar til vi skal til DM i fladfisk i Onsevig næste weekend. Moteren skal til service efter sine første 100 timer som er gået helt fejlfrit. Og så er der lige nogle små trailer problemer, men der er jo altid noget med de trialere.

Jeg har lagt nogle billeder ind fra turen i mappen der hedder FLADE.

Casper
Brian med to nye bådrekorder.

Garmin Fiskefestival 2011 10 og 11 sep.

I weekenden deltog mig, Nichlas og Jonas i Garmin fiskefestival fra Helsingborg. Første dag startede ikke helt efter planen hvor vi ikke fik pig og slethvar og bergylte som vi havde satset på, så stemningen var lidt trykket. Vi tog vi hen for at fiske kuller, og fik hurtigt en på ca 1300 gr. efter det forsøgte vi at fange torsk men det var heller ikke let vi prøvede en lille time uden resultat, så vi tog videre for at fiske issinger, skrubber og rødspætter. Under vores træning til cuppen havde vi store problemer med at finde skrubber og især rødspætter der var store nok. Men da vi lage an til første drev fik vi hurtigt en rigtig fin rødspætte på 1168gr. issing på ca 350gr. skrubben kom ikke over 600gr. Videre til den næste plads hvor Nichlas havde fået skrubben på 1kg til træningen, men på denne plads var der kun små skrubber og små issinger. Vi tog hen på et vrag i nærheden for at se om der skulle være nogen torsk og da vi kørte hen over det stod der en pæn stak på vraget og i første dyp fik vi en torsk på 4,2 kg så det var hurtigt videre efter det, op og fange markrel og knurhane og sild og så var dagens ellers slut vi kom i havn med 9 arter første dag, og alle fisk med en fin størelse.

Anden dag var det blæsende og meget skiftede vejr vi brugte hele dagen på at fiske pig og slethvar og hornfisk, det var rigtig svært, vi fik en lille slethvar på 34 cm og så skete der ikke noget i lang tid vi tog længere nordpå får at se om vi kunne fange en pighvar men det lykkedes ikke men vi fik en lille hornfisk som vi ellers havde haft rigtig mange problemer med at fange. Efter det tog vi på ulke sats men uden resultat, så vi tog tilbage og får at bruge det sidste tid på at fange pighvaren og den kom også 10 min konkurencen sluttede en lille tyk en på 550 gr. så dagen var redet og vi tog i havn med en ok fornemmelse af vores resultat. Inde i havnen fik vi indvejet og eller sankket med de andre om hvordan det var gået. til Præmie overrekelsen blev vi meget overresket over at vi havde fanget den største rødspætte som gav en el-moter. Vi blev nr. 6 og det var vi meget tilfrese med. Første pladsen tog Michael Lorentzen og hans båd og 2. pladsen gik til blæser med Hubert og Brian Ahlers stort tillykke herfra godt gået.

Under træningen til cuppen fik vi fisket i det meste af sundet og fik da os nogle fine fisk såsom bergylte på 580gr som vi var helt oppe og køre over fin fin fisk, desværre kunne vi ikke finde dem til cuppen. Vi fik også en lille savgylte, issinger på 400gr og skrubbe på 1 kg. og nogle fine hvillinger på 40 cm. Jeg laver en mappe ude i siden med billeder fra cuppen og træningen, som hedder Kinnaps 2011. Og så laver jeg os en mappe med bådrekorder.

Casper
Største rødspætte til Kinnaps på 1168 gr.

Art tur 3-9-11 og 4-9-11

I weekenden fik jeg endelig lidt fri fra lejligheds renoveringen og det skulle self bruges på havet, mig og Nichlas var ude lørdag og søndag for at træne til Kinnaps i weekenden. Verjret var ikke det bedste men begge dage men det blev da til nogen fisk såsom slethvar, pighvar, markrel, skrubber mm. og masser af fæsinger, de var godt nok en belastning selv under hvar fiskeriet bed de på vores tobiser. Nichlas skal nok ud torsdag på en eftermiddags tur for lige at træne det sidste. 

Det bliver sgu sjovt at deltage og vi håber da på en god placering men nu må man jo se, det er jo ikke let. 

Casper
Nichlas med flot 1kilos skrubbe.

Hvar-tur 28-8-11

Igår var jeg og Brian Ahlers på sundet en tur for at fiske efter pig og slethvar i Stormen. Dagen startede med en dejlig byge, så vi kom lidt senere ud. Da vi kom ud var det nu fint vejr men godt med blæst. Dagen sluttede med 14 slethvar og 2 pighvar desværre ingen store, men 6 af dem lå mellem 32-33 cm ca. 500gr.  men ellers et fint resultat i sundet. Tak til Brian for en hyggelig dag.

Nichlas

Aften tur 25-8-11

Var et smut på sundet i tirsdags for og se om der skulle være en lille torsk. ikke vildt fiskeri men super vejr. Det blev til 18-20 torsk op til 5 kg. Tak for en god tur til den gamle og eiberg 


I dag var jeg et smut i københavns havn for og se om der skulle være en lille markrel. det blev ikke til nogle i dag men var der også kun i en 1 1/2 time. Der skulle ellers være super mange af dem for tiden i københavns havn Nichlas   

Stormen bliver forkælet 19-8-11

Idag har mig og Nichlas fået sat et til ekkolod i båden, Jonas som vi jo fisker meget med havde et Furuno lod fra hans gamle båd, det er nu blevet monteret i Stormen og hvor bliver det fedt at komme ud og prøve hvordan det fungere med 2 lod i båden.

Casper
Så kan der vidst heller ikke være flere instrumenter i båden hehe.

Art tur 14-8-11

Nichlas var igår på sundet sammen med Ask for at fiske efter pig og slethvar og gøre lidt klar til kinaps cuppen, dagen startede ikke særlig godt, da de kom til hvar-pladsen løb der 4 m/s som gjorde fiskeriet svært, de fik nogle fjæsinger og en knurhane på 350 g. Efter en time tog de videre får at finde nogle kuller, dem var der ikke nogen af, de prøvede nogle andre pladser og fik nogle arter men ikke noget med størelse på. Sidst på dagen skulle de lige prøve hvar-pladserne igen, denne gang gik det lidt bedre de fik de fik en pighvar og en slethvar og en rød knurhane. dagen sluttede med 10 arter og der havde de ikke fanget sild, hornfisk og markrel.

Casper

Skovshovde 9-8-11

Dårlig med opdatering for tiden, Nichlas har været på drengerøvstur til Sverige  i en uge, lidt fik de fisket når der ikke blev drukket, de fik arborre op til 1 kg. Jeg selv går og total renovere min nye lejligehed så der går nok noget tid inden jeg kommer på vandet igen, måske engang i september. Der vil komme opdateringer snarres Nichlas regner med at komme på vandet i løbet af den næste uges tid.

Casper

buletur 26-8-111

Var på aften tur med den gamle og søren igår.
Der var fint med lodninger vi så op til en 7-8 meter så der kom godt med fisk i båden op til en 5-6 kg. Men det var nu dejligt nok lige og komme en tur på sundet igen efter en dejlig tur til norge.     

nichlas

Skovshovde 17-7-11

Så har jeg fået lavet en mappe ude i menuen fra vores super tur til Havøysund med billeder og beretning af turen. 

Casper

Overskrift 1

skovshovde 14-7-11

Så er vi tilbage i lille Danmark og tilbage på arbejde det var en hel vild fantastisk uge vi havde på Havøysund hele 31 flynder blev det til i vores båd, jeg vil i løbet af weekenden lave en mappe med beretning og masser af billeder.

Casper

Havøysund 10-7-11

Idag gik fiskeriet og rigtig godt vi fandt flynderne det samme sted og fik 7 fisk i båden igen, kun en fisk var under målet og 3 fisk over 10 kg på en på 11 kg til Nichlas, 17,4 til undertegnet og 24 kg til John, de 2 største fik vi i de to første drev, det er bare super, vi er oppe på 22 flyndere i båden indtil videre. Havøysund Rock`s. 

Casper

Havøysund 9-7-11

Dårlig opdatering på siden grundet alt for meget fiskeri, endtil videre er det kun blevet til 12 timers søvn siden vi kom i onsdags det har bare været konge vejr. onsdag og torsdag kunne vi ikke rigtig finde flynderne kun de små, men fredag og idag har vi fundet dem igår fik Jimmy en på 26 kg og John fik en på 24,5 kg super fisk. Idag gik det så endnu bedre vi fik 7 fisk i båden hvor 4 af dem var over 10 kg en på 10,2 - 20 - 28 og 31 kg de 3 største var alle sammen ny PR til mig, Jimmy og Nichlas konge dag, så mon ikke vi får en lille skid på i aften. Jeg vil komme med flere opdateringer så snart tiden er til det.

Casper
Nichlas med PR på 31 kg og 135 cm

Buletur 26-06-11

Skidt fiskeri. havde jan og søvnig med i båden i dag 15 fisk op til 4 kg. Var det hvad det kunne blive til i dag. vi må håbe der snart komme lidt mer gang i den. Godt man snart skal til norge og fiske lidt små fladfisk


hilsen nichlas

Buletur 12-6-11

I søndags var Nichlas på vandet igen men denne gang alene der var fint med fisk men da han var alene blev det kun til 10-12 fisk men det er nu os helt ok ene mand, desværre var der ikke nogen store, største var 3-4 kg.

Casper
Et lille billede med den nye motor på fra i Lørdags.

Buletur 11-6-11

Idag var mig Nichlas og Jonas på vandet fra tidligt morgen i super dejligt vejr, dette var også første tur med den nye motor på, den er super lækker og spiller bare så meget, den er vi rigtig glade for. Det blev til ca. 20 fisk idag op til de 3 kg ca. der var ikke meget at lodde og når man havde fisket på bulen en gang var den væk når man skulle finde den igen. men ellers en super dag på vandet med den nye maskine på

Casper

Fladfiske tur 4-6-11

Igår var Nichlas på jagt efter fladfisk sammen med Søren og  , det blev til rigtig mange fisk de havde omkring 100 issinger ca 30 skrubber og 13 rødspætter men alle fisk var tynde og der var ikke nogen store. De fik også rigtig mange små hvillinger og nogle knurhaner. Dette var også den sidste tur med den gamle motor på, idag har mig og Nichlas været ude og aflevere båden, og i løbet af en uges tid får vi den så tilbage med en 90hk Honda på, det bliver så vildt

Casper

Buletur 2-6-11

Det er selt ikke blevet til noget fiskeri efter vi er kommet hjem fra Bornholm men vi går også og skal have ny motor på båden valget er faldet på en 90 hk Honda, men de sidste forhandlingerne skal dog lige på plads. 

Men det blev dog til en buletur for Nichlas hans far og Jonas idag. Vejret var i top men ikke fiskeriet der var mange små fisk. De fik ellers søgt rigtig mange pladser igennem uden det blev til store fisk. 

Vi må se om det bliver til flere ture med den gamle motor, vi regner med at den nye er på indenfor de næste par uger. Det bilver fedt med en ordenlig motor på

Casper

Skovshovde 10-5-2011

Så er vi kommet hjem fra Bornholm. vi har lavet en mappe ude i menuen med lidt billeder og beretning om turen til bornholm 


nichlas

to gode fisk på 13kg og 11kg

Bornholm 5-5-2011

Idag var vi på vandet igen alle både, vi satte i i Tejn tidligt om morgenen og satte kursen nord på hvor vi har haft godt fiskeri de andre dage, det fik vi også idag i Stormen fik vi 4 fisk med to over 10 kg på 13.5 og 10,15 kg vi mistede også 3 fisk hvor to af dem var rigtig gode. Men der var godt nok mange store fisk idag på de 5 både blev der landet 20 fisk hvor 7 af dem var over 10 kg. Nu lover de godt vejr i morgen så mon ikke også vi får godt fiskeri.

Casper
Casper med dagens største på 13,5 kg.

Bornholm 3-5-11 og 4-5-11

I tirsdags var vi alle både på  vandet fra tidlig morgen fra Tejn havn. Lidt i 8 fik Stormen den første laks i båden 8,75 kg til Nichlas. Der skete ikke meget i det område så vi endte oppe nord på alle både og vi løb ind i noget rigtig godt fiskeri. Det blev til 9 fisk fordelt på de 5 både dagens største på 12,25 kg og resten fra 4,2 til 12,25 kg. I Stormen fik mig og Nichlas begge en laks på 8,75 og så fik Nichlas også den på 4,9.

Idag var vi så tidligt oppe igen og satte kursen mod det samme område og vi havde igen super fiskeri det blev til 11 fisk fordelt på 4 både. I Stormen fik vi dages største til Nichlas på 12 kg som er ny PR  og så fik Nichlas også en på 9 kg og 4,2 kg. Jeg fik en på 7,6 kg. Vi mistede også to rigtig gode fisk. ellers havde vi alle både sammenlagt 3 fisk over 10 kg idag. Super fiskeri!

Torsdag og fredag rengner vi også med at vi er på vandet.

Casper

Bornholm 2-5-11

I lørdags var vi på vandet i ok vejr der var lidt døninger fra dagen før mrn vi kunne godt ligge i det. 4 ud af de 5 både vi er var på vandet, og så var der også vildt mange både fra trolling masteren på vandet vi lå næsten i kø for at fiske på de forskellige områder. Det blev ikke til mange laks fra vores både af mig og Nichlas fik en lille undermåler, og så fik Kim og Thomas en laks på 9,3 kg ellers fik vi ikke mere den dag. De sidste to dage har det blæst alt for meget til vi har kunne fiske men i morgen ser det rigtig godt ud og vi rengner med at alle 5 både er på vandet fra tidlig morgen af.

Casper

Bornholm 29-4-11

Så kom vi til Bornholm, Dejligt! desværre har det blæst for meget idag til at vi har kunne komme ud men vi rengner med at kunne komme ud i morgen. Syndt for dem der deltaget i Trolling masteren at de har haft så dårligt vejr iår. Men vi glæder os super meget til at komme på vandet og forhåbenligt får vi nogle laks.

Søren Jensen Har været på Stevns i ugens løb og fik den flotte havørred på 6 kg og 82 cm fanget på fluestang, super flot stort tillykke herfra med den fine fisk.

Casper

Skovshovde 23-04-11

Så går der ikke længe før vi skal til Bornholm der er afgang fra Køge fredag d. 29. kl. 00.30 om morgenen. 7 dage hvor der bare skal fiskes bliver såå dejligt, forhåbenligt holder det super fiskeri der har været og self. må vejret også meget gerne være lige så godt som det har været her i påsken. Stormen har været til service hos Trolling Centrum og den fik en lille prøvetur igår og det hele spiller bare, nu mangler den bare at få en ordenlig shiner så den er flot og lækker til turen og resten af sommeren. 

Der vil self. komme opdateringer derover fra hvis internet forholdenen er i orden. 

Casper

Sørøya 29-03-11

Hold da op hvor bliver der fanget mange store og pæne torsk på Sørøya for tiden. Igår fangede en af bådene 2 torsk over 35 kg super flot må man sige, mange gange tillykke herfra. Super fiskeri som jeg glæder mig meget til at prøve næste år og håber da os på en 30+er i båden, men det kan man jo kun håbe på.

Nu er der kun en lille måned til at vi skal på den årlige lakse-tur iår går turen til Bornholm, hvilket vi jo glæder os meget til og håber at kunne fange en ordenlig basse ligesom sidste år. 

Casper

Skovshovde 24-03-11

Så kom vi hjem fra Sørøya og jeg har lavet en mappe ude i menuen med billeder og en beretning om turen.

Nichlas

Sørøya 21-03-11

Jeg fik ikke snakket med Nichlas igår de var nok lidt trætte, men fik en sms hvor der stod at de havde fået 55 målere i båden med 3 over 20 kg. den største til Jonas på 25.5 kg. stort tillykke til ham. Jeg renger med at snakke med Nichlas i aften og så må vi jo se hvad det er blevet til idag.

Casper

Søroya 20-03-11

Idag har jeg snakket med Nichlas de var ikke ude igår og heller ikke idag. Men i fredags var de ude og der havde de fået lidt styr på ekkoloddet det virkede stadig ikke optimalt men det blev dog til 24 målere med den største på 20 kg til John tillykke til ham. I morgen skulle det blive godt vejr så der rengner de med at være på vandet, de har også haft båden oppe af vandet og fået et nyt ekkolod i båden. Der vil komme opdateringer så snart jeg høre fra Nichlas.

Casper

Søroya 17-03-11

Idag var det så Nichlas og co`s første dag på vandet, desværre virkede deres ekkolod ikke optimalt hvilket gjorde at de ikke kunne lodde hvis de sejlede over 2.5 knob, de problemer skulle nu være blvet ordnet til i morgen hvor de også er på vandet. Det blev kun til 6 målere idag med de 2 største til Nichlas på 18 kg og 22 kg. Vejret blev ret dårligt idag og de havde vidst noget af en lortetur hjem. Flere opdateringer i morgen.

Casper
22 kg.

Buletur 12-03-2011 og 13-03-11

I lørdags var Nichlas og Jonas på sundet for at fange torsk, verjret var noget blæsene og en lille smule reng. Men der var stadig masser af torsk oppe nordpå og der var også lidt flere mellemfisk en de andre gange hvor det kun har været fisk op til ca. 3 kg. de fik 6 fisk mellem 4 og 6,5 kg.

Idag søndag var det så mig og Nichlas der var på vandet vi tog igen nordpå. Vejret var noget gråt om morgenen men op ad dagen kom solen frem. Igen idag stod der masser af fisk i flotte buler men stadig ikke nogen store fisk dagens største vejede 6 kg. 

På Onsdag tager Nichlas og hans far og Jonas og has far til Søroya får at fiske skrei. Er godt nok noget missundelig. Der vil self. komme opdateringer deroppefra.

Casper
Ikke dagens største bule men en god en.

Buletur 06-03-2011

Idag var mig og Nichlas og hans far på vandet. Der var lidt vind men ikke noget der ikke kunne sejles i, fisk var der rigtig rigtig mange af. Men desværre var størrelsen på fiskene ikke stor, og der var mange der røg retur igen, den største vi havde var ca. 4 kg. Men vi havde stadig godt med fisk. 

Nichlas og hans far skal snart til Sørøya og fiske skrei, og der vil self. oppe opdateringer deroppe fra. Men vi håber da på at når et par ture på sundet inden de tager afsted.

Casper
 

Grejauktion

Stor grejauktion i Birkerød. Den 9/3 kl 19.00 i Mantziusgården. Johan Mantziusvej 3-7 . Birkerød.
Arrangør. Østerbro og Birkerød lystfiskerklub. Der er eftersyn af grejet fra kl 18.15. Selve auktionen begynder kl 19.00 Spørgsmål ang auktionen, kontakt Jan Kristoffersen. tlf 22243893.

Casper

Buletur 20-02-2011

I søndags var mig og Nichlas igen på vandet det var meningen at vi skulle have været ude i Stormen men vi stødte på Brian Ahlers oppe i havnen, og tænkte at vi hellere ville tage med ham ud i Aronetten får at skåne vores engen båd for isen Da vi kom ud på vandet var der dog ikke så meget is som det så ud til inden fra havnen. Vi kom ud på fiske pladserne og der var fint med lodninger, men strømmen var den samme som dagen før hvilket gjorde at det igen var svært at fange fiskene, det blev kun til 15 fisk. Ikke meget i forhold til de mange lodninger, men tror også mange af de buler vi loddet var sild, vi fejlkroget 2 sild den dag og mange af bulerne var også meget løse som silde stimerne ser ud på loddet. Men ellers var det en rigtig hyggelig dag ombord på den dejlige alu. båd, tak til Brian for turen.

Casper

Buletur 19-02-2011

Idag var mig, Nichlas og hans far var på vandet. Vi sejlede fra havn mens det stadig var mørkt. Der var et lag af is i hele havnen i Helsingør på ca. 2 cm. Da vi kom til pladserne var det lidt blæsende og rigtig koldt, men op af dagen forsvandt vinden og der var blå himmel og sol, Dejligt! Fiskeriet var rigtig svært idag med 3.5 m/s var det meget svært at styre men det blev dog til 15 fisk med de 2 største på 5 kg. vi vil være på vandet igen i morgen hvis altså ikke havnen er frosset helt til.

Casper

Trolling tur/ buletur 12-02-11

Igår var Nichlas og Jonas ude for at se om de kunne fange nogle blanke. Vejret var ikke godt til at starte med men op af dagen blev det gudevejr. Desværre blev det ikke til nogle blanke men masser af torsk, da de ikke kunne fange nogle havørreder tog de op mod øen for at se om der var kommet gang i bulefiskeriet, det var der ikke, så de trollede videre og igen blev det kun til torsk. 

Casper

Video fra Havøysund 08/02/11

Meget for sent har jeg nu lagt 2 videoer op fra vores tur til Havøysund i sommeren 2010. Hellerflynder 1 ses Jan faighte sin PR flynder på 38.5 kg. og Hellerflynder 2 ses den blive gaffet. Videoerne ligger ude i menuen .

Filmen er ikke super filmet men vi håber at kunne gøre det bedre næste år, og forhåbenligt nogle større fisk.

Det dårlige vejr vi har for tiden gør self. at Stormen ligger på land, men vi håber på at kommet ud snarest.

Casper

Buletur 30-01-2011

Nichlas var idag på vandet sammen med hans far og Jonas  i konge vejr sol og ingen vind, at der ingen vind var gjorde også at der var en lille smule grødis i sundet idag. Fiskeriet var desværre ikke blevet bedre og det blev igen til ca 15 fisk med den største på ca 4 kg. 

Casper

Buletur 26-01-2011

Idag var mig og Nichlas tidligt oppe for at komme tidligt ud, vi var da os den første båd ude bortset fra Nadia som vi sejlede forbi på vej til pladserne. Selvom vi var først på pladserne hjalp det ikke noget, der var ikke meget at lodde og i løbet af dagen blev det ikke bedre, vi prøvede næsten alt men det blev kun til 10-12 fisk op til 5 kg. Idag var det også RIGTIG koldt, inde ved rampen var der også dannet en hinde af is, det var ikke noget problem at sætte i men hvis vi får meget mere frost fryser rampen nok til igen. Nichlas vil nok være på vandet igen i weekenden.

Casper

Buletur 22-01-2011 og 23-01-2011

I lørdags var mig og Nichlas på sundet i håb om at fange en stor måler-torsk som Jimmy gjorde det dagen før. Vi sejlede fra havn da det blev lyst, og da vi kom til pladserne lå alle bådene samlet og fangede småfisk, vi prøvede alt men der var bare ikke nogen store eller mellemfisk den dag. Vi havde ca 25 fisk på hele dagen, men havde kun 14 fisk med hjem, den største på 2,5 kg. ikke en dag der er hver at snakke om.

Idag var Nichlas, Jonas og Jonas`far på vandet det var super vejr, men igen ikke super fiskeri det var faktisk dårlige end igår, de havde ca 15 fisk på hele dagen og igen ikke nogen over 3 kg. Håber virkelig der snart sker noget mere og at der kommer nogle store basser hehe.

Casper

buletur 21-01-2011

Var et smut på sundet i fredags som gæst. Der kom godt med torsk i båden vi havde dem op til 15 kg i båden så alt i alt en super tur. Tak for turen til niels og jimmy


Nichlas

15 kg til jimmy

Buletur 19/01/11

Idag var Nichlas, hans far og Jonas på vandet. Vejret var super og da de kom til pladserne loddede de med det samme flotte knald røde buler, desværre var det næsten alle sammen hanner, største fisk vejede 4-5 kg. Det blev til ca 20 fisk på hele dagen. 

Stormen vil højst sansynligt været på vandet igen i weekenden hvis vejret er til det.

Casper 

Buletur 15/01/11

Idag var mig Nichlas og Jonas på vandet, det blev en lidt sen start på grund af tågen og når man ikke har radar eller AIS er det ikke lige det sjoveste at ligge i, men da det lysnede var sigten fin nok til at kunne fiske. Det blev til ca 15 fisk idag med den største på 5 kg. Så det var alt i alt en ok dag.

I torsdags var Stormen også på vandet med mig og Nichlas og hans far, der fik vi slet ikke nogen fisk så det var dejligt at se at det går den rigtige vej.

Casper

Buletur 09/01/11

I søndags var Nichlas, hans far og Jonas på årets først buletur, vejret var super godt selvom vejrudsigten sagde noget andet. De tog fra havn da det lysnede i horisonten ud på jagt efter nogle torsk, men der var ikke meget at lodde det blev kun til en fisk på 5 kg på hele dagen. Derfor var de også tidligt i havn. Vi håber på snart at komme på vandet igen og beder til at der er nogle flere fisk der.

Casper  

Nytårstur 30/12/10

Så blev det igen tid til den årlige nytårs tur fra Teisten. Da vi sejlede ud fra havnen var der ikke ret meget is og da vi kom over til kobberværket var det heller ikke ret meget der var der. Mange fisk blev det ikke til ca. 20 på hele båden med den største på 4,2 kg og resten op til 1,5 kg. Det darlige fiskeri skyldes nok at der ingen afdrift var og da der kom afdrift i vandet sener op ad dagen, ja så kom de store isflager også. Håber issitiuationen bliver bedre så vi kan komme ud i Stormen.

Trolling konkurencen d. 2/01/11 fra Skovshovde er som alle nok kan renge ud aflyst pågrund af issitiuationen.

Casper

Simrishamn 08-12-10

Der har været super fiskeri i simris i dag. Team futte fik en på 14,2 kg Sus fik en på 14,5 kg Course med en på 13,4 kg og Topper med en på 14,1 kg. så håber helt sikkert på at vi nå en tur der over snart..nichlas

Team futte med en laks på 14,2

Trollingtur Øresund 20/11/10

Var lige ude en 4-5 timers tur med Jonas for at se om der skulle være en lille havørred eller to. vi fik 4 havørred op til 52 cm. Orkanen var også ude den dag de havde 7 havørred og lidt torsk. så alt i alt må man sige det var en ok dag dov uden de store fisk


nichlas

Trolling Konkurence

Østerbro Lystfiskerklub arrangerer Nytårstrolling søndag den 2/1 2011 fra Skovshoved havn. kl 8-16.
Konkurrencen er en teamkonkurrence. Hver båd kan indveje en havørred, skal være over 45 cm og 1 torsk over 50 cm. Det koster 50,-kr pr person.  1 kg torsk giver 1 point og havørred  ganges med 5 .  Der vil være 5 præmier til de teams med flest point, samt den største havørred og torsk. Tilmelding på havnen fra kl 06 den 2/1.  Evt. spørgsmål ang. konkurrencen ring til Jans Lystfiskershop. Ndr. Frihavnsgade 47 b. tlf 35 26 89 70.  hilsen Jan Kristoffersen.

Trollemølle 14/11/10

Igår var Nichlas og Jonas og 10 andre med på endnu en af Jans ture til Trollemølle i Sverige. Vejret rigtig godt indtil ved 11 tiden hvor det begyndte at renge og fiskene ville ikke rigtig hugge. Det blev dog alligevel til 18 fisk til de 12 mand. Midste fisk var på 3.8 kg og 12 af fiskene var over 5 kg op til +12 kg. Igen super fisk der bliver fanget deroppe. Nichlas sluttede dagen med 2 fisk en på 6.1 kg og en på 6.5 kg det må vidst siges at være helt ok. 

Vi har lavet en lille mappe (Trollemølle 2010) ude i menuen med lidt billeder.

Casper

Jans fladfiskecup 07/11/10

Idag var det så at mig og Nichlas skulle deltage i Jans fladfiskecup fra Helsingør. Lars på Nadia var blevet syg så konkurencen foregik kun på Sværd og Havstryeren. Godt 70 mand deltog og konkurencen foregik på den måde at vi fiskede fra kl. 07.00 til 11.30 derefter ville de 13 mand med flest fisk fra hver båd gå videre til finalebåden som var ombord på Sværd, både mig og Nichlas gik videre.
Da vi så kom ud igen havde vinden tiltaget lidt men det gjorde nu ikke noget, fiskeriet var dog slet ikke lige så godt som det havde været om morgenen. Jeg selv gik lidt i stå på finaleturen og sluttede på 22. pladsen men det kørte rigtig godt for Nichlas som sluttede på 4. pladsen meget flot, vinderen blev Hubert helt suverænt, tillykke. Tak til Jan for en rigtig god konkurence.

Casper
Nichlas med sine to største idag en skrubbe på 1050g og rødspætten på 985g.

Vildt fiskeri og dårligt fiskeri 03/11/10

Jonas var i søndags en tur på sundet ombord på Sværd, der var ikke særlig godt fiskeri efter de flade. Han vidste sig dog for sin gode side og hele 15 fladfisk blev det til der gik vidst lidt for meget hygge i den.

Hans Hagerup har lagt en lille kommentar på vores forside om at han holder 6 aftener omkring hans camp og flynder-fiskeriet  på Havøysund. Se mere om dette på hans hjemmeside http://norwayguidefishing.blogspot.com

Jan Kristoffersen kom hjem igår fra en helt vild tur til Trollemølle i Sverige. De var 8 mand afsted og sikke heldige 8 mand der skulle opleve noget helt vildt fiskeri. Det blev til 20 fisk med 4 fisk under 5 kg og 12 fisk mellem 5-7 kg og 4 fisk over 7 kg. på 7.5 - 9.6 - 10.5 og hele 11.5 kg hold da op. Fiskeriet i Trollemølle foregår udelukkende efter rengbueørred hvor der kun må fiskes med fluestang. Hvis du er intereseret  i sådan en tur kan du henvende dig i Jans lystfiskershop.

Vi skal deltage i Jan og bo`s fladfiskecup her på søndag fra Helsingør på bådene Sværd, Nadia og havstryeren.

Fiskeringscup 24/10/10

Igår holdt Fiskeringen fladfiskecup på Nadia og Sværd, Nichlas og jan deltog ombord på Nadia. Dagen startede med lidt vind men det lage sig hurtigt og det blev super vejr. Fiskeriet var også super godt, der var rigtig mange skrubber ca. 70% af alle fiskene var skrubber. Nichlas og Jan havde begge omkring 50-60 flade. Rigtig godt må man sige. Den største rødspætte på Nadia var dog kun 800g. Største skrubbe var vidst nok Paws på 1050g.

Casper

Øresund og køge bugt 17/10/10

Idag var Nichlas ude i Stormen og havde Jonas og Jan med. De startede på Taarbæk rev, hvor der ikke var godt fiskeri, Jan skulle tidligt i havn så da kl. var 11 havde de kun 20 skrubber i båden. Efter de havde sat Jan af tog de længere nordpå hvor fiskeriet var rigtig godt, de havde 12 rødspætter og ca. 70 skrubber og issinger i båden.

Nichlas far var i Køge bugt med Jørgen Als. De fik 2 havørrede på 1.5 kg. og nogle torsk, det var ikke optimalt fiskeri da der var rigtig meget lort i vandet.

Men ellers en super folt dag på vandet, det er godt nok noget tid siden vi har haft så godt vejr.

Casper

skrubbetur 10/10/10

I søndags var Nichlas og hans far en tur på vandet efter de flade. Da de kom til Rungsted havn ved 7 tiden var der så mange både at de måtte holde i kø ude på vejen, men det skabte dog ingen problemer. På grund af tågen der var i søndags kom de førsts ud til de pladser de ville ved 13 tiden. Det blev dog alligevel til 60-65 skrubber og kun 8 rødspætter. Issingerne var der heller ikke mange af. Da de kom i havn var der en rigtig tæt tåge inde over land og der var kun en sigtbarhed på maks 40 meter. Men ellers var det nu en fin dag på vandet fortalte Nichlas.

Casper

DM i fladfisk 02/10/10 og 03/10/10

Her i weekenden deltog Mig, Nichlas og Jonas i DM i fladfisk fra Onsevig havn. Der var 84 både tilmeldt men kun ca 70 både mødte op, hvilket jo nok skyldes alt det blæsevejr vi havde dernede. Blæsevejret gjorde at der ikke rigtig var nogen der kunne komme ud på de pladser man gerne ville fisk på, udover de helt store både der kunne klare de store bølger. Men lørdag forløb fint trods de store bølger det belv til ca. 80 skrubber og issinger i Stormen. Jonas lå på en 5. plads efter første dag, Nichlas på 18. pladsen og mig selv på 26. pladsen. Søndag blæste det endnu mere og starten blev rykket fra kl. 9 til kl. 10 og da konkurencen sluttede kl. 14 var der ikke meget tid til at satse det sidste, fiskeriet var også rigtig dårligt og vi fik kun 5 skrubber og 1 issing i båden, nok på grund af at fiskene må have gravet sig ned i sandet .Vi tog hjem efter båden var kommet på traileren så vi nåde ikke at se præmieoverrakelsen. Tros det dårlige vejr var det en god weekend med godt selvskab. Tak til Gadusen for et rigtig godt iniatertiv til denne konkurence.

Casper  

Øresund og køge bugt 25/09/10

Igår var Nichlas far ude sammen med bådmakker Søren i Orkanen. målet var de flade og dem var der masser af de blev til 70-80 stykker med 3-4 skrubber over kiloet og 3 rødspætter tæt på kiloet. Rigtig godt fiskeri må man sige.

Barfod var en tur i køge bugt og trolle nogle blanke han fik 2 styk med den største på 4 kg. han havde nogle ret vilde udløb og mistede en der tog over 100 meter line.

Rødby sportfiskerforenings Havmedefestival 20/09/10

Igår deltog Nichlas sammen med Jan Kristoffersen i Rødby sportfiskerforenings havmedefestival. 83 mand stillede op i noget af et blæsevejr, men det påvirkede ikke fiskeriet, der blev fanget over 1300 falde hvilket må siges at være mange. Nichlas fangede ca 50 stykker med den største på kiloet og Jan ligeså med den største på 1150 gr. vidst nok, den var nok til en top 10 plads. Ud over alle de mange fisk over målet var der ekstremt mange bittesmå issinger. 

Casper 

Skrubbetur 12/09/10

Igår var Nichlas ude og fiske flade sammen med Jimmy i Jimmys båd. En aftentur på 3 timer gav 40 skrubber op til 800 g.

Casper

SSK Klubmesterskab 5. afdeling 11/09/10

I lørdags deltog mig og Nichlas i 5. afdeling af klubmesterskabet fra Helsingør. Det var ikke mange der deltog kun 13 både, men det skyldes jo nok Kinnaps cuppen fra Helsinborg. Det var overskyede fra morgenen af og der var ikke så meget vind vi tog derfor ned mod ven fra morgenen af for det skulle jo blæse op hvilket det også gjorde, sener kom der også noget reng så det var en rigtig våd dag. Nichlas gjorde det rigtig godt og fik hele 9 arter og løb med første pladsen, jeg gjorde det slet ikke lige så godt, men det var dog en lille trøst at jeg havde den største skrubbe 850 g og den største rødspætte 775 g. Tak for et hyggeligt arrangement på tros af den lidt forsinkede morgenmad.

Casper

Københavns fladfiske cup 05/09/10

Idag deltog mig og Nichlas i Københavns fladfiske cup som er arrangeret af Jan Kristoffersen. ca 40 mand deltog på de to skibe m/s Øby og Odysseus, mig og Nichlas fiskede fra Odysseus. Det var rigtig dejligt vejr fra morgenstunden af med masser af sol, desværre var der ikke rigtig noget vind så vi drev ikke ret meget, skipper måtte holde den på skruen men det fungerede fint nok. Skrubberne var rigtig i bidet, og der kom mange i de to skibe på tros af der ikke var nogen afdrift, jeg sluttede dagen af med 27 skrubber og Nichlas med 21, Begge resultater var nok til at vi begge var i top 10 Nichlas sluttede på 9. pladsen og jeg løb med 3. pladsen, så det var en rigtig god og hyggelig dag. Tak til Jan for et rigtig godt arrangement vi glæder os til næste år.

Casper

DM i småbådsfiskeri 28-29 August

Her i weekenden var der DM i småbådsfiskeri fra Helsingør havn, næsten 50 både stillede op, og Stormen var en af dem. I båden var det Nichlas og hans far og Jonas der deltog, jeg kunne desværre ikke deltage. Første dag fiskede de rigtig godt og havde 9 arter hvilket gjorde at de lå på 4. pladsen, en rigtig god start på konkurencen, men nogle af fiskene kunne godt forbedres. Andendagen fiskede de desværre ikke lige så godt som de gjorde førstedagen de fik en art mere og fik forbedret nogle af fiskene. Men det var desværre ikke nok til at beholde 4. pladsen så de sluttede på 9. pladsen hvilket også er rigtig godt gået, spicielt når man tænker på at vi aldrig har fisket arter fra egen båd eller trænet op til konkurencen. Så næste år skal der helt klart trænes op til konkurencen. Men alt i alt havde det været et rigtig godt arrangement med nogle flotte præmier og en god stemning. Og et stort tillykke til Thomas Bøge og besætning på Makrellen der gik med 1. pladsen.

Casper 

Buletur 07/08/10

Mig og Nichlas var idag på vandet efter torsk, dejligt med en tur efter lidt tid uden fiskeri. Vi sejlede fra Skovshovde havn kl 04.45 i morges i super vejr. Først på dagen var der ikke alt for mange fisk og dem vi fik var kun op til 2 kg. men ved 9 tiden gik det amok og der var fisk over det hele, store knaldrøde buler. Vi fik rigtig godt med fisk og 5 af dem var over 5 kg op til 8.8 kg. så det var en rigtig god tur.

Casper
Nichlas med dagens største på 8.8 kg.

Buletur 03/08/10

Igår var Nichlas og hans far ude for at fiske torsk, vandet var helt blankt og solen skindede men op af dagen kom der byger og det blæste lidt op. Men det blev ikke til mange fisk men rigtig mange små den største var 4.5 kg. Ville gerne selv havde været med men meget arbejde holder mig desværre inde på land for tiden.

Casper

Buletur 28/07/10

Nichlas og Jonas var ude og fiske torsk i onsdags, i rigtig godt vejr med masser af sol og ingen vind. De havde rigtig godt med torsk og op 7 kg. men de fleste fisk var mellem 2-3 kg. Bulerne var rigtige masive og de loddet op til 10 meter.

Casper

Skrubbetur 27/07/10

Igår havde mig og Nichlas taget 2 af vennerne med ud og fiske lidt skrubbe. De skulle bare sørge for mad og drikke og så ville vi sørge for resten, men hold da op et fest måltid de havde slæbt med, der var nok til en hel weekendstur. Men det var en super hyggelig tur der gav 29 skrubber i båden. Vi kom fra havn ca. halv 5 og den første halvanden time skete der ikke noget, men så fik vi mere avdrift i vandet og skrubber i båden. 

Nichlas er ude idag sammen med Jonas og fiske torsk. Beretning kommer sener.

Casper 

Team Limas Buletur 17/07/10

Idag deltog vi i Team Limas årlige buletur fra Rungsted havn. Det var dog desværre ikke mange både der deltog idag kun ca. 10 både valgte at trodse vejret. Vi havde Jonas med som gast, og da vi stod i havnen til skippermøde var vejret fint, men som de havde lovet ville det blæse op fra nord, og det gjorde det også, vi nåde lige at fiske fra kl. 06.00 til kl. 08.00 hvorefter vi tog i havn pga. vinden. Det lykkedes os at fange to fisk på 6,5 kg. hvilket vi mente var stort nok til indvejningen, da der vidst kun har været småfisk de sidste par dage. Det viste sig dog også at være nok og det gjorde en af vores fisk på 3 kg også, for det var de 3 største fisk idag og vi gik med 1. 2. og 3. pladsen. Tak til Team Lima for et godt arrangement, vi ses til næste år forhåbenligt med bedre vejr.

Casper 

Havøysund 16/07/10

Så kom der lidt nyt fra Havøysund, hvor Jan Kristoffersen skal være der ugen ud. De var ude og fiske rødspætter et par timer igår, hvor jan self skulle vise sig fra sin gode side igen, i 3 dyp fik han rødspætter på 2,1 kg 3,750 kg 1,5 kg VILDT VILDT VILDT. Rødspætten på 3,750 kg er hans nye PR, stort tillykke.
Så skulle de ud og prøve lidt flynder her i nat, hvor de havde godt fiskeri, de fik 3 flynder i båden mellem 10-15 kg. og så smed de også en fisk på ca 45 kg der fulgte med op til båden og begyndte at bide i en 7 kg torsk som havde taget jiggen, de andre fik hurtigt deres jigs i vandet og flynderen tog den ene i en mundfuld hvorefter den gik direkte til bunden. Efter 5 min faight mistedede de den desværre. Vildt fiskeri som jeg bare glæder mig til at prøve igen.

Casper


Hjemme igen

Så kom vi hjem igen, og det var slet ikke så sjovt at skulle op og på arbejde idag, men sådan er det jo. Jeg har lavet en mappe ude i menuen der hedder Havøysund 2010. Hvor der er billeder og en lille beretning om turen. 

Fra her om ca. 2 dage skifter vores hjemmeside navn fra www.123hjemmesie.dk/team-stormen til www.team-stormen.dk
Et meget kortere og bedre hjemmesiden navn synes vi.

Casper

Havøysund 11/07/10

Her i går og i nat var vi igen ude i fint vejr. John fik et rigtig godt hug, med et vildt udløb, så vi måtte sejle efter den. Efter 3-4 min satte den sig på bunden og rystede lige med hovedet en gang, så jiggen røg ud. Rigtig neder for det var en rigtig fin fisk. 20 min efter fik John så et hug igen på vej ned, et kort udløb og fisken var landet 2 min efter, en lille flynder på 2.8 kg. der røg ud igen.

Om natten var Jan ikke med ude for han trængte til noget søvn. Vi kom ud på pladserne og forholdene var fine, indtil det begyndte at blæse op fra vest. det blæste så meget så vi drev 3.5 mil. så vi måtte holde den på skruen. Efter lidt tid fik jeg et vildt hug imens jeg rullede op, fisken ruskede rigtig meget med hovedet og spænede så derud af, desværre røg den også af efter et vildt udløb, så der var stilhed i båden. Det var endnu en fin fisk der røg. 

Idag blæser det alt for meget til vi rigtig kan ligge nogle steder, så vi vil nok prøve at se og vi ikke kan fange en god rødspætte.

Casper

Havøysund 09/07/10

Idag har vi igen super vejr med masser af sol, så det var lidt lunt i dragten. Nichlas fik igen et flynder hug men mistede den, 30 min efter fik Jan et rigtig godt hug, det lignede næsten at han havde fat i bunden så meget krøllede hans 50 ibs stang. Efter 20 min kom fisken i båden, en stor fisk på 146 cm der på tabellen skulle veje omkring de 45 kg. men da vi kom i havn og fik den vejet sagde vægten kun 38.5 kg. hvilket skyldes at den ikke var så bred, for det var ikke tykkelsen der fejlede noget. Fisken var nu PR for Jan. Ellers ikke nogle flynder men vi tog tidligt ind så vi tager ud igen i aften og fisker hele natten.

Casper
Jans PR flynder på 38.5 kg. og 146 cm

Havøysund 08/07/10

Så kom vi endelig herop og vi har fantastisk vejr sol og næsten ingen vind. Første aften da vi kom herop skulle alle ud og fiske, vi havde en lille flynder på ca 5 kg med op til båden efter vores jig men den tog den desværre ikke. 
Dagen efter havde vi rigtig godt fiskeri med 6 flynder i båden, 5 af dem var under målet og røg ud igen, men Nichlas tog en rigtig flot flynder på 26.5 kg. udover det havde vi 6 havkatte op til 3.5 kg. Idag var der ingen flynder i vores båd men Nichlas fik 2 måler torsk på 11.5 og 12 kg. ellers belv det til 5 katte op til 4 kg.  

Vi vil self. komme med flere opdateringer heroppefra i løbet af ugen.

Casper
Nichlas PR flynder på 26.5 kg. og 125 cm

Buletur 03/07/10

Lørdag var Nichlas og hans far ude og havde Hoffer med. De kom først ud kl. 8 lidt sent men sådan er det jo når man har de gamle med der var fint med fisk og Nichlas far gik med den største fisk på 8.2 kg. Vejret var også super men det må man jo sige at det har været hele ugen, det bliver lidt dejligt at komme op til det lidt koldere Norge på tirsdag, det bliver super fedt endelig at komme derop.

Casper

RØST 02/07/10

Så kom der lidt nyt fra Røst igen. i Jans båd havde de fået 15 målertorsk idag op til 21.5 som self. blev fanget af Jan. Han fik også en lille flynder på 2.5 kg.

Nichlas

RØST 1/7

I går havde de haft ok med fisk. de havde 10-15 måler torsk og et par sej over havde de da også fået op til 16 kg

nichlas

RØST 27/6-28/6

Jan Kristoffersen er på røst i den her uge med et hold.
Han har lige fået et dobbel hug med en torsk på 11.5 kg på pirken og en på 24.5 kg på ophængeren. Han havde fået 4 måler i 4 dyp de havde også fået godt med sej og Flynder op til 11 kg.


Nichlas

Buletur 27/06/10

Mig og Nichlas var på vandet idag, Nichlas far trodsede tømmermændene  og tog med. Det var super dejligt vejr da vi sejlede ud fra Skovshovde havn, og helt blankt vand. Der var ikke så mange fisk tidligt på dagen, men op ad dagen kom der lidt mere gang i den og vi fik nogle pæne mellemfisk i båden op til 6,5 kg. Alt i alt en god dag med dejligt vejr og rigeligt med fisk.

Casper

Buletur 20/06/10

Buletur 05/06/10 og 06/06/10

Mig og Nichlas var på vandet lørdag, hvor vi havde godt fiskeri omkring Hven, det var først op ad dagen det blev rigtig godt. Desværre ikke nogle store men de var alle sammen fine spisefisk op til 3.5 kg.

Søndag var Nichlas og hans far og Niels på vandet, og det var igen godt fiskeri og også lidt større fisk de fik dem op til 7.5 kg og mange fisk mellem 3-4 kg.

Casper

KTC 22/05/10 og 23/05/10

Her i weekenden deltog Nichlas i KTC trolling cup. Jonas var med som gast da jeg ikke kunne deltage, det blev ikke til nogle havørreder men end masse forbandede hornfisk som ødelage fiskeriet for dem, andendagen var der også lidt vind der gjorde at Nichlas og Jonas måtte fiske tæt på land. ikke lige det fiskeri de havde håbet på. 

Vinderen blev igen iår Team Hustler, et stort tillykke til dem fra Stormen.

Casper

Skovshovde 16/05/10

Så er vi kommet hjem fra Hasselø, og vi har lavet en mappe med billeder og en lille beretnig om turen som hedder Hasselø 2010 i menuen. Det har været en super god tur som ikke vil glemmes også selvom fiskeriet ikke var godt.

Casper

Hasselø 10/05/10

Så gik turen til Hasselø. vi kom over fredag og om lørdagen var vi ude i rigtig godt vejr, John (Nichlas far) fik en laks på 8.1 kg. og så var der ikke flere fisk den dag. Søndag var alle både på vandet men ikke en eneste fisk. Idag havde vi super godt verj med masser af sol men også tåge af og til, men vi var 4 både der tog et lille sats og tog lidt længere øst på for at se om der skulle være nogle fisk der. De første timer var der ikke noget at mærke, men så kom drømme hugget, fisken tog 500 fod i første hug, og der var vildt panik i båden, men efter en lang kamp på lidt over en time kunne Nichlas lande fisken. Det var noget af en debut laks og første laks i båden på 14 kg rent. udover det fik vi også 2 små laks under mistemålet. Ingen af de andre både fik noget idag.

Vi håber også det kan blive til en laks til Nichlas. Vi vil også prøve at komme med nogle opdateringer.

Casper 

Hasselø 06/05/10

så er det endelig i morgen vi skal til Hasselø. Det bliver helt sikkert en super tur med en masse fiskeri og masser af god mad og hygge. vi vil prøve så vidt muligt at opdatere deroppefra hver dag.

Vi håber self. at få godt fiskeri deroppe og forhåbenligt en rigtig stor basse.

Øresund 29/04/10

Igår var Nichlas på vandet på en lille aftentur med Jonas og hans far. De skulle ud og se om de kunne fange nogle flade og det kunne de, det blev til 60-65 styk på 2 timer, men det var ikke de store der var derude, den største var på 750g. 

Ikke mange dage til at vi skal til Hesselø det bliver super godt!!!!

Casper

 

trollingtur Øresund 25/04/10

Mig og Nichlas var på vandet ovre ved barsebæk for at se om der skulle være nogle blanke. efter 14 dage i New York med tre forlænget dage og meget heldig at få en flyver hjem pågrun af vulkanen var det dejligt med en tur på vandet med rigtig dejligt vejr. Hyggelig tur der gav 3 blanke op til 55 cm hvor en af dem var en undermåler udover det fik vi ca. 15 torsk men mange små så kun 4 med hjem også hornfisk kom i båden kun 3 men en af dem var rigtig stor tæt på kiloet.

Om ca. 2 uger tager mig og Nichlas til Hesselø i Sverige og skal fiske efter vandrelaks sammen med 5 andre både. Vi håber på en god tur der forhåbenligt kaster nogle store basser af sig vi vil så vidt muligt opdatere på hjemmesiden deroppe fra..

Casper 

Trollingtur Øresund 14/04/10

Var lige ude på en lille aften tur på 3-4 timer med jonas.
vi fik 8 torsk op til et par kilo. 

Nichlas

Ny Europæisk rekord i torsk

På Sørøya har filip fanget en torsk på hele 39.4 kg og 130 cm lang. man må sige at ham og jakob har gjort det super godt i de dage de nu har været der oppe. stort tillykke fra stormen

nichlas

Trollingtur Øresund 22/03/10

Nichlas var en tur ude med sin far i hans båd Orkanen. Det var gudevejr fra morgen af men desværre var det ikke gudefiskeri hvad angig de blanke. De satsede på at få en stor bandit ude i midtfarvandet men fik kun 1 havørred på 48 cm men mistede desværre et rigtig godt hug i 20 fod. Der måske kunne have været den store de gik efter. Tilgængæld var der masser af torsk dog flest små, de fik ca. 30 torsk men havde kun 10 med hjem. Nu må Nichlas far snart med en tur ud i Stormen så han kan se hvordan man fanger havørred HEHE

casper

Trollingtur Øresund 20/03/10

Mig og Nichlas var på sundet idag for at fange nogle blanke. Der var helt fladt vand da vi forlod Skovshovde havn i morges men også lidt tåget. Rengnen kom også, dog ikke være end det var til at holde ud. Desværre gjorde rengnen at det blev mere diset, og at sigtbarheden ikke var særlig god, så vi kunne ikke ligge og fiske i det område vi gerne ville og hvor vi havde fået vores 2 ørred inden for den første time, fordi de store skibe blev ved med at dukke op af ingenting ikke særlig rart hehe. Vi vaglte at ligge os ind på lavere vand men der skete ingenting, da vi var ved at blive ret våde tog vi i havn ved 12 tiden. Alt i alt blev det kun til 2 små havørred den størte på 48 cm. og 6 torsk op til 5.5 kg. 

Casper  

Downrigger

Et billed af downriggerne der sælges.

Downriggere/Trollingbar sælges

Vi sælger 2 unitroll 10 downriggere med 2 drejebaser til det står i fin stand og virker helt optimalt. Det sælges for 4000 kr.

Eller vis man har en Warrior 165 den gamle model sælger vi en trollingbar der passer perfekt til. hvor der udover at være de 2 downriggere på er 2 kugleholdere og en pirkekop på. Trollingbaren med det hele sælges for 4500 kr. 

Trollingbaren er 139 cm lang.

Vis du er interesseret kan du kontakte Nichlas på nr. 28661374

  
 

Trollingtur Øresund 09/03/10

Idag var vi på vandet på jagt efter havørred, jeg sejlede med på Nichlas fars båd (Orkanen) og Nichlas sejlede Stormen med Jonas som gast. Humøret var højt lige fra morgenstunden og der var lagt op til lidt konkurence mellem de 2 både.

Efter boldt 2 minutter havde Nichlas og Jonas et trippelhug dog var de alle sammen mindre fisk desværre. De oplevede flere gange dobbel eller firdobbelt hug FEDT. I Nichlas båd blev det til godt med havørrede og 22 torsk. Der var rigtig mange små fisk og de fleste lå mellem 40 og 45 cm. Den største vejede 1.5 kg vi havde dov kun 6 med hjem

I Orkanen havde vi dog knap så mange fisk, det blev til 5 havørred og 8 torsk, men vi havde den største på 66 cm og 2.5 kg så vi følte at vi havde vundet dagens kamp. Desværre var fisken ikke i topform ellers havde det været en rigtig fin fisk. Inden i havnen kunne vi ikke blive enige om hvem der skulle løbe med dagens sejr, skulle det være dem med flest fisk eller dem med størst fisk hehe. Så alt i alt en rigtig god og hygglig dag med masser af fisk. Det er jo sådan det skal være.

Casper  
Dagens største på 2.5 kg og 66 cm.

Buletur 06/03/10 og 07/03/10

lørdag var vi på vandet med Jonas igen. Fiskeriet var helt dødt og det blev ikke til nogle fisk. sildene er også kommet til sundet. 

Søndag var jeg ikke med for lå hjemme i sengen med influenza fra efter fisketuren lørdag, men Nichlas var på vandet med Jonas og Jonas far det blev til 15 fisk men ikke noget over 2 kilo.  

Casper

Sørøya 01/03/10

Endnu en super dag oppe på Sørøya I Jan kristoffersens båd landede de 61 måler. Alle bådene landede 21 torsk over 20 kg tilsammen og dagens største fisk på hele 32.85 kg. HELT FANTASTISK det skal prøves. Jan måtte idag nøjes med en torsk på 20 kg hvilket jo er meget godt, men ikke i forhold til de 2 andre grisebasser han har fanget hehe.

Buletur/Sørøya 28/02/10

Nichlas var på vandet idag og havde sin far med. Vejret var godt men det blæste lidt op ved 12 tiden. Fiskeriet var også godt med de havde lidt problemer med at ramme fiskene da de kun var 2 mand i båden men det blev da til lidt fisk op til 7 kg.

Oppe på Sørøya er fiskeriet helt vildt og Jan kristoffersen som lavdede ny pr forleden syntes åbenbart ikke det var nok med en på 25 kg så idag lavdede han igen ny pr med en gris på 27.75 kg.fisken fangede han i det første dyp på dagen, så er stilen lagt for resten af dagen. hehe man kan næsten ikke se Jan bag det store dyr.
Jan Kristoffersen med ny PR og Jesper Lyngsig fra team svinet også med ny PR på 28,1 kg tillykke med de flotte fisk.

Buletur 27/02/10

Vi var på vandet igen idag og Havde Jonas med igen. Fiskeriet var også svært igen idag med meget strøm og bundflod, så vi havde lidt svært ved at fange fiskene i starten indtil vi lige fandt ud af hvordan vi skulle stoppe på dem. Der var lidt flere fisk end igår, så det blev til 8 torsk, men ikke noget med størelse på.

Casper

Buletur 26/02/10

Var på vandet idag uden Nichlas men med storebror. Han er nu ikke den store fisker med det var en hyggelig tur dog uden fisk, til trods for der da var lidt at lodde, men det var den kraftige strøm der gjorde det svært.

Casper

Sørøya 25/02/10

vildt Fiskeri i Sørøya. Med mange torsk over 20 kg. idag lavdede Jan kristoffersen ny PR på hele 25 kg STORT tillykke med den fine fisk. Vi glæder os til at høre alle de mange historier når du kommer hjem. 
Jan med ny PR på 25 kg.

Buletur 20/02/10

Så var vi endelig ude igen men lidt sener end håbet, da bilen havde lidt svært ved at trække båden pga. af sneen der fladt i nat og så nok også pga. af der stadig er sommerdæk på. Vi havde også en af Nichlas gamle fiskevenner, Jonas med idag. Der var ok med fisk men det var rigtig svært da der løb 3,5 ms men det blev da til 6 fisk hvor 4 af dem var over 5 kg op til 8.5 kg. Mange af bulerne havde også en pæn størelse og vi loddet op til 6 meter.

Nichlas gik dog med det største smil på læben da alle hans 3 fisk var over 7 kilo, så der måtte mig og Jonas jo tage hatten af for skipperen der løb med dagen 3 største fisk. De to fisk på billedet vejer 8.1 og 8.5 kg. Og tak til Jonas for en hyggelig tur.

Casper

Buletur 07/02/10

Vi var på vandet idag og havde Nichlas far med. Dejligt stille vejr så vi håbede på at fiskeriet også ville være lige så godt, men det kan man ikke sige at det var. Det blev kun til 3 fisk. vi så nu heller ikke mange fisk komme ombord på de andre både. På vej hjem til Skovshovde havn skulle vi prøve nogle pladser ude i midtfarvandet, der var der endelig noget at lodde, men så skulle vores gear kabel self. knække, så vi kun kunne sætte den i badgear, og vi måtte bakke ind til Skovshovde havn, det tog 2 timer. så alt i alt endnu en meget dårlig dag på vandet.

Einar Pedersen var også på vandet idag med Team Hustler og havde godt fiskeri med havørred op til 5 kg. og en del torsk.

casper  

Buletur 26/01/10

Så var vi på vandet for første gang i det nye år. Vejrudsigten så rigtig godt ud så vi glædede os meget til at komme ud og fiske lidt. Da vi kom ud fra Helsingør havn blev vi mødt af en masse grødis og store flager af is. vi sejlede lidt rundt i en times tid indtil at vi besluttede os for at det gad vi ikke bruge vores tid på. Vi prøver igen i weekenden og håber på at der ikke er noget is der.

casper

Nytårstur 30/12/09

Så kom vi på den årlige nytårstur med Nichlas far og alle de gamle gutter vi sejlede med Teisten fra Rungsted. fiskeriet var meget ringe, men der var mange store flotte sild. Selvom fiskeriet ikke var godt var der god stemning og godt humør.

Team-Stormen ønsker alle et godt nytår 

Buletur 29/12/09

Endnu en buletur, igen uden held der var ingenting at lodde og vis der var, var de væk igen når man vendte rundt på dem. Sidst på dagen skulle vi prøve nogle pladser vest for Ven, på vej dertil gik moteren ud og vi kunne ikke få liv i den igen så vi måtte trækkes ind til Rungsted havn.

STORT TAK til Henning der træk os ind.

Buletur 27/12/09

Vi var på vandet igen idag, og det var der også mange andre både der var. Nichlas far var også med men det hjalp ikke på antallet af fisk. Ingen fisk i båden og vi så eller hørte heller ikke om andre der havde fanget det helt store.

Buletur 23/12/09

Så kom vi endelig ud på vores første buletur siden i sommers, efter 3½ måned uden fiskeri fra min side af var det dejligt at komme på vandet igen. Men desværre var der ikke helt kommet gang i den endnu og det blev kun til 2 torsk. 

noget af en deform han torsk på 3 kg.

Trolling tur 14/12/09

Nichlas var igen idag på vandet uden mig. Det var rigtig koldt derude og der var meget lort i vandet så det blev kun til en lille torsk og en flot havørred på 63 cm og 3 kg. fra Taarbæk rev.

Trolling tur 7/12/09

Efter 3 måneder ude fiskeri kom Nichlas endelig ud. Han havde jimmy med som gæst. De startede på taarbæk rev men der skete ikke så meget den første time men så kom der lidt gang i den, hvor de fik et par torsk og dagens største havørred på 2 kg. De prøvede også ude i midtfarvandet men der skete ikke det store så de tog tilbage til taarbæk rev hvor de også sluttede dagen. alt i alt fik de 8 torsk op til 4 kg og 3 havørred. Desværre var det Jimmy der gik med alle 3 havørred - en meget god debut i vores båd.