Fotoalbum

John med laks på 8.1 kg

PR 14 kg

Keld fra Team Dingo med en laks på 5.7 kg

Louie fra Team Dingo med laks på 5.4 kg

lille fin 2 kilos laks til Nichlas

En tur til Mørums åen på en af blæsevejrs dagene

PR

PR

En lille beretning fra turen til Hasselø 2010. Vi kom derop fredag aften d. 7. Maj. Lørdag morgen var vi 3 både på vandet, da den ene båd måtte blive på land og lave nogle småreperationer, og den sidste båd først kom om aften. Det blev kun til en laks denne dag og den blev fanget af John, fisken vejede 8.1 kg. Søndag var alle 5 både på vandet, men ingen fisk. Først mandag skete der noget, og det var på Stormen at den ene downrigger stang gik i 20 fod, fisken der vidste sig at veje 14 kg da den kom i båden tog 500 fod i første udløb, og var ude af vandet 7 gange en rigtig vild fight og min første laks nogensiden, sikke en oplevelse. Udover de 2 laks, blev der efterfølgene fanget 2 laks af Team Dingo der fik 2 laks på 5.7 og 5.4 kg. Nichlas fik også en lille laks på sidste dagen på 2 kg. Der var kun 2 dage vi ikke var på vandet eller havde vi super godt vejr resten af dagene.

Det var ikke godt fiskeri deroppe og vi hørte heller ikke om noget særligt fra de Svensker vi snakkede med på havnen. Det dårlige fiskeri kan selvfølgelig skyldes den kolde vinter vi har haft i år. Men 5 fisk er ikke meget på en uge når man tænker på i år 2005 og 2006 havde de andre vi var sammen med deroppe 25 laks det ene år og 24 laks det andet år og det var også i uge 19.

Men selvom der ikke var så mange fisk, var der masser af hygge og godt humør, rigtig dejlig mad og en del alkohol nogle aftener. Vi ser meget frem til turen næste år der ser ud til at gå til Bornholm.