Sørøya Skrei 2011

Turen til Sørøya gik godt men det var godt nok en lang tur.
Dag 1 startede ikke super godt da Jeg havde været meget sløj om natten. Der var også end masse problemer med bådene, så vi sejlede først fra havnen ca. halv 11. og da vi kom på vandet stødte vi på endnu et problem med båden, transduceren til ekkoloddet fungerede ikke ordenligt hvilket gjorde at vi ikke kunne loddet noget som helst. Vi sluttede dagen med kun 6 målere op til 22 kg.

Dag 2 stod vi op kl. lort for at hjælpe Ulf med at få båden op så vi kunne få lavet transduceren. vi var på vandet ca kl. 8 og der stødte vi igen på problemer med ekkoloddet, det giver ikke den bedste stemning i båden når tingene ikke fungere som de skal. Vi sluttede dagen med 24 målere op til 20 kg.

Dag 3 og 4 var der storm over Sørøya så den stod bare på hygge i hytterne.

Dag 5 var det super vejr og vi havde fået et helt nyt ekkolod i båden så nu spillede det hele som det skulle. Det blev til 55 målere med 3 over 20 kg op til 25.5 kg. Så alt i alt en ok dag, vi fik det ikke helt til at køre da vi også havde en syg mand i båden, vi kunne godt have gjordt det bedre.

Dag 6 stod det på hårdt vejr med vind op til 15-20 sek/m. og godt med sne og havlbyger. Vi var kun 3 mand i båden da John havde fået problemer med skulderen. Så alt i alt en lorte dag hvor vi tog tidlidt ind og kun med 1 måler i båden.

Alt i alt en lidt speciel tur med end del problemer med bådene, men fiskeriet skal dog roses for når man bare for det op og køre så kan det være helt fantastisk.Tak til holdet for en god tur og god hygge om afterne i hytterne.

Vi lavede alle i båden ny PR.
Nichlas: 22 kg
John: 20 kg
Glen: 22 kg
Jonas: 25.5 kg

Og ialt blev det til 86 målere. Med 5 over 20 kg.

Nichlas