Teamet

Hvem er vi?

Teamet består af 4 personer, Nichlas Iversen, John Iversen, Casper Lorentzen og Jonas Holm Johansen. Vi har alle en bred smag hvad angår lystfiskeri, som spænder vidt fra kystfiskeri til stør fiskeri i P&T søerne, men vores alle sammens helt store passion for lystfiskeriet ligger i det store blå hav, Øresund er vores hjemmebane og det er her vi praktisere det meste af vores fiskeri.

  Vi kommer nærmest rundt om alt fiskeri der kan praktiseres i Øresund, bulefiskeriet optager meget af vores tid i de kolde måneder, når vi går ind i foråret bliver der rigget om til Østersøens sølv.

  Sommer og efterår bruger vi utallige af timer på vores artsfiskeri, som nok er den form for fiskeri som vi bruger aller flest kræfter på, vi ligger mange timer i at testfiske nye områder og pladser af, samt rigtig mange timer på at forny og teste vores egne forfang.

  Artsfiskeriet er nok det der giver det største kick, for når mange tanker og timer brugt på vandet resultere i en ny art, plads eller et forfang der bare virker, bliver følelsen af succes bare endnu større.