Kinnarps 2015

Vi skulle selvfølgelig deltage igen i år til den svendske konkurrence Kinnarps. Holdet var som det plejede at være, Nichlas, Casper og Jonas.

træningen fik vi slet ikke gjort lige så meget ud af i år som de andre år. Vejret har ikke været alt for godt optil konkurrencen,  og deltagelsen til DM i fladfisk gjorde også at vi ikke fik den sidste weekend med inden konkurrencen. Men det træning vi fik gik som det skulle og vi havde godt fiskeri på stort set alle turene. Hvor vi fandt fine spætter optil 1125 gr. og flere op til kiloet, det blev også til fine skrubber optil lige under kiloet, rigtig mange knurhaner optil 425 gr. og hele 5 røde knurhaner optil 475.

på grund af det gode trænings fiskeri var der store forventninger fra vores siden af til konkurrencen. Strømmen vendte dog lige optil konkurrencen, hvilket gjorde det svært under konkurrencen.

Lørdag gik starten kl. 7.30 og 10 timers fiskeri ventede os. Vi startede som stort set alle andre både med at sejle op til Lappen for at fiske Hvar, den første halve time på lappen, gik helt forrygende, med 4 arter i båden (hornfisk, pighvar, knurhane og markrel) resten af dagen blev brugt på flere forskelige pladser hvor vi missede 3 arter som vi ellers havde en god fornemmelse af at fange. (ulk, rød knurhane og berggylt) Vi kom i havn med 10 arter men ikke med en god fornemmelse da mange af fiskene manglede noget størrelse. Sener på aften kunne vi følge med på opdateringerne og kunne se at vi lå på en 18. plads ud af 22. så stemningen var presset og vi vidste at vi skulle ud og fiske røven ud af bukserne om søndagen, bare for at redde lidt.

Søndag startede vi med et hurtigt smut forbi en af vores listige kuller pladser, og på andet drev fik Nichlas en fin kuller på 1818 gr. hvilket igen i år sikrede os den største kuller i konkurrencen og en el-motor. Efter kulleren skulle der fiskes flade, hvilket vidste sig at skulle blive noget svært noget, mange timer blev brugt på pladserne som under træningen havde vidst sig at være gode, men nu leverende pladserne ikke noget sønderligt godt, vi fik forbedret vores ising med 80 gr. og fik en skrubbe på lige over 700 gr. og en lille spætte på lige over 600 gr. Resten af dagen blev brugt på hårising og lidt sej fiskeri. på trods af det lidt ustabile fiskeri, lykkedes det os at forbedre 4 arter og fange 4 nye.

Det blev til en 6. plads for vores side og den bedste danske båd i konkurrencen, vi er selvfølgelig lidt skuffende  over resultatet i forhold til vores forventninger, men svendskerne fiskede godt i år, og fik mange flotte arter i bådene. vinderen blev for tredje år i Team Abu Hummingbird 2. pladsen Team Navia Lowrence og 3. pladsen Team Isola Lowrence stort tillykke til de 3 Teams, rigtig godt fisket.

Vi skal selvfølgelig deltage igen næste år og vi vil gerne opfordre flere dansk teams til at deltage, da det er en super hyggelig og godt organiseret konkurrence med altid flotte præmier. Tak til Kinnarps havfiskeklub for en god konkurrence.

http://www.garminfiskefestival.se/

Casper