Dm i fladfisk 2015

Stormen skulle til DM i år, selvom det er nogle år siden vi sidst har været med i denne konkurrence. Det var dog ikke det fulde Team som deltog, for hverken Jonas eller Casper kunne være med denne weekend. Så holdet bestod i år af Nichlas, John, Paw og Thomas.

Træning optil var der ikke tid til så det var en deltagelse baseret på nogle nye pladser vi ikke havde testet før.

Lørdag var vejret fint til at starte med, men op ad dagen blæste det op. dagen blev primært brugt på at fiske efter Hvar, hvilket gav omkring 15 Hvar i båden, desværre kun op til 950 gr. der var dog også lidt tid til at fiske efter de andre fladfiske arter, som gav bla. Issing på 500 gr. rødspætte på 48 cm men kun lige under 900 gr. ikke meget kød på den fisk.

Søndag skulle bruges på at fiske skrubber, vejret var meget dårligt med masser af regn og blæst. Mange pladser blev fisket igennem men det var svært at finde nogle fisk med noget vægt på. Men dagens sidste plads skulle vise sig at være det rigtige sted, 1 time inden lukketid fik Thomas en fin Skrubbe på 1275 gr. drengene sejlede i havn med en god fornemmelse i maven og det viste sig også Thomas Skrubbe sikrede ham 1. pladsen i kategorien Største Skrubbe og titlen som individuel Damarks Mester. desuden vandt Team Stormen 2. pladsen ved Team konkurrencen.

Tak til arrangørende for et godt Mesterskab og tak til drengene for en god og hyggelig tur.

Stormen vil nok deltage igen til næste år hvis ikke det rammer sammen med Kinnarps.

Nichlas