Master/Bornholm2015

Trolling Master Bornholm

De to første dage op til Masteren havde vi haft okay fiskeri, med 2 fisk første dag og 3 laks anden dag. Fiskeriet var dog svært, det var ikke let at finde pladser hvor vi kunne blive ved med at fange fisk. 

Dag 1 til masteren blev en ren 0 bon for os.

Dag 2 blev aflyst da der var for meget vind. 

Dag 3 blev igen en 0 bon. 

Dag 4 blev en god dag, 4 fisk i båden og vi kunne slutte som 7. bedste båd på dagen. 

Alt i alt kom vi på en delt 26 plads i team konkurrencen, noget vi godt kan være tilfreds med hvis man tænker på de to første dage hvor vi havde 0 fisk. Det har været en sjov oplevelse at være med til Masteren 2015 som også blev Stormens og teamets første Master, det er helt sikkert noget vi godt kunne finde på og deltage i igen. Til sidst ville vi også godt takke Slægtsgården og alle dem der har været med til og gøre det hele lidt sjovere. :O) 

Uge 18 

Uge 18 er Vores årlige tur til Bornholm, med de faste 5 både som vi nu har været med i en del år, en tur hvor hyggen er noget vi går meget op i, men selvfølgelig også fiskeriet nogle dage ;O) Den første dag var vejret super godt men Stormen blev i havn da vi ikke kunne finde ud af at passe vores sengetider aftenen før. Dagen efter var vi klar og vejret var igen fint, men fiskeriet var igen svært så vi tog en 0 bon igen, en dag hvor alle havde det svært og det blev kun til to fisk på de 5 båd teams vi nu var. Så blev det tirsdag og vi var igen på vandet og nye fiske pladser skulle prøves, efter en times fiskeri kunne den gamle lande en fin laks på 11,1 kg. Vi sluttede dagen af med en lille laks på 4 kg. Onsdag-torsdag havde vi alt for meget vind til vi kunne komme på vandet så der gik fest i den om aften. :O) Fredag var sidste dag så vi stod op kl. lort for at få lidt ud af dagen, efter to timers fiskeri fik vi tribelhug, nr. 3 fisk stod af men de to andre kom i båden med en + 8 kg til john og en på ca 4 kg til mig, en time skulle der går før vi fik bid på vores sideplaner igen, men fisken stod af efter et lille udløb. Det hele gik dødt igen men en time før lukketid kom et godt hug på sideplaneren, 800 fod tog den i første udløb, den var to gange inde ved båd hvor den igen tog 250 fod, vi var ret sikre på at det her var en god fisk, ca. 45 min skulle der går før fisken var oppe i båden. Bismeren kom frem og vægten sagde 17 kg. som er ny BR og ny PR. Vi tog i havn kort efter da vi jo skulle være hjemme til spise tid. :O) Lørdag skulle vi hjem og alt blev pakket og båden blev taget op. Tak til alle drengene der var med det har som altid været en super god tur, vi ses til næste år. 

I alt har Stormen været på Bornholm i 14 dage 15 laks er det blevet til med 3 over 10 kg. med top på 17 kg. 

Nichlas